2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Selam kızlar..
Ben cumartesi günü meleğimin kesesini görmüştüm.
Tam 5+0 da 3 mm..
Tutunduğu yer rahim kalınlığı hepsi çok güzel dedi doktor.
Ama dünden beri çok açık kahve sütlü kahve gibi lekelenmem var damla damla..
Doktorum bebeğin canlanma kanaması olabilir dedi.
Kasıklarımda hiç ağrım yok.
Bi arkadaşımda adet döngün gelmişse vücut kendini adet oluyo sanabilir dedi.

Ayrıca bi dip not doktorum kalp atışıyla mide bulantısı başlar dedi. Kalp atışı tetikliyormuş bulantıyı..

sanırım tek aralık annesi benim Bebişim benim

bende aralık annesi olucam allah kısmet ederse, yeni kullanıcı olduğum için özelden msj atamıyorum da :) tahmini doğum tarihimiz 12.12.2015

Kalp atışlarını duymuş muydun canım sen ben de 5+3 deyim perşembe günü gideceğim doktora da acaba erken mi diye düşünüyorum?

Kalp atışlarını duymuş muydun canım sen ben de 5+3 deyim perşembe günü gideceğim doktora da acaba erken mi diye düşünüyorum?

Canım ben henüz muayeneye gitmedim..
Kan sonucuyla duruyorum..
Bu hafta sonu hem kese hem kalp atışları için gidecem..
Kalp atışları için karından bakılacaksa erken vajinal ultrasonda görülme ihtimali var.
Ama görmezsen de endişelenme erken daha..

En azından tahlil sonuçlarını almış olurum ne yapalım :)

Adet zamanı geldiğinde bazı gebeler adet bile görürler derdi eski doktorum..Rahim kalınlığı iyi demiş o zaman endişe etmemek lazım.Kalp atışı ile mide bulantısı başlıyorsa benim erken başladı ama kese aşamasındayım şu an

Ya ister istemez çok korkuyorum. .
Kasıklarımda batmalar ufak ufak ağrılar olurdu. Şimdi oda yok.. Çok endişeliyim ya..
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…