2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar sizin bulantı falan varmi benim yok annm erkekte bulantı olmuyr benim oleydi diyr fikri olan varmi
yok valla erkektede oluyor. 6+da başladı bulantım oğlumda ve 12 13. haftaya kadar hiçbirşey yedirmedi lanet bir dönemdi eltim oğluna hamileyken kusmaktan içi çıkmış artık serum bağlatmış. bilimsel açıklaması şu; vücut bebeği tehlike olarak algılayıp vücuttan atmak istiyor ve bu sırada direnen embriyo dengemizi şaşırtıyor, bazı kadınların bağışıklık sistemi çok kontollü oluncada onlarda daha şidddetli bulantılara neden oluyor, bazılarında bu durum daha mülayim geçtiğinden vücut kabul edip otokontrolü bırakıyor. yabancı bir dergide okumuştum.
Bebekten almamışsındır canım hemen 2.5 kilo almış olamazsın sanırım..Eğer gebelikten diyorsan 9 ayı nasıl bitirirsin
katılıyorum

ben ilk gebeliğimde 3 kez vajinal baktırdım ilk muayene, kese, kalp olmak üzere. hiç duymamıştım vajinalden bakılmaz diye o zamanlar.

ben ilk gebeliğimde 3 kez vajinal baktırdım ilk muayene, kese, kalp olmak üzere. hiç duymamıştım vajinalden bakılmaz diye o zamanlar.

Dediğin gibi bakılıyor canım ama vajinal olması düşünce olarak bebeğin bulunduğu yere müdahale edilir keseye zarar verilir gibi bir endişe uyandırıyor aslında hiç ilgisi yok..Karından baktırmak psikolojik açıdan daha güven veriyor ama daha geç gördüğümüzden kese ve kalp atışlarını bence bu psikolojimizi daha kötü etkiliyor şahsen benim tam da böyle

aynen oyle ben cumayı beklıyorum doktora gıtmek ıcın .pekı sen?
aynen bende hamile havasına giremiyorum.hala kk da hamilelik takvimi bile yapmadım.çarşamba gunu doktora gidiyorum.keseyi bir görsem şuanki halimden daha rahat olucam.birde sonra o minik kalbini duysam :) Allahım hepimize bu guzel gunleri gösterir inşallah.

amınn inş.. hadı bakalım sen benden ıkı gun once alıcaksın hayırlı haberı

Kızlar özele gittiğim doktorun istediği tahlilleri(ANTİ HCV,ANTİ HİV,HBSAG,KAN SEKERİ AÇLIK,TAM İDRARİ,HEMOGRAM,İNDİREKT,COOMBS,KAN KURUBU ,TSH ) devlet hastanesinde kadın dogumdan randevu alarak yaptırabilirim demi?Özelde fiyatlar yüksek oluyormuşta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…