aynen bende kese ve kalp atısıı beklıyorum sımarmak ıcın..havaya girdin demek
ben midemin hassasiyetinden henüz şımaramadım şu kalp ve keseyi göreyim hemen şımarcam
yok valla erkektede oluyor. 6+da başladı bulantım oğlumda ve 12 13. haftaya kadar hiçbirşey yedirmedi lanet bir dönemdiKızlar sizin bulantı falan varmi benim yok annm erkekte bulantı olmuyr benim oleydi diyr fikri olan varmi
katılıyorumBebekten almamışsındır canım hemen 2.5 kilo almış olamazsın sanırım..Eğer gebelikten diyorsan 9 ayı nasıl bitirirsin
Vajinal ultrasona karşı bir önyargı var ama sakıncalı değil.En hassas gebelikler tüp bebeklerdir.Tüp bebek doktorları ilk muayenelerini vajinal ultrasonla yaparlar kese / kalp bu şekilde erken dönemde görülür.Yani sakıncası olsa tüp bebek doktorları bu şekilde bakmazlar.Tabii endişelenebiliriz vajinal ultrasonda bu da çok normal.İstersen vajinal bakar doktor istersen karından bakar bu sana kalmış canım..Karından bakılan ultrasonda hem kese hem kalp daha geç görülüyor.
hamileyim havasına giremiyorum bir türlü kese ve kalp ile kendimize gelicez anlaşılanaynen bende kese ve kalp atısıı beklıyorum sımarmak ıcın..
Kızlar beni de ekler mısınız listeye sat 12 mart
ben ilk gebeliğimde 3 kez vajinal baktırdım ilk muayene, kese, kalp olmak üzere. hiç duymamıştım vajinalden bakılmaz diye o zamanlar.
aynen oyle ben cumayı beklıyorum doktora gıtmek ıcın .pekı sen?hamileyim havasına giremiyorum bir türlü kese ve kalp ile kendimize gelicez anlaşılan
bende aralık annesi olacagım..Allah isteyen herkese nasip etsin
ne listesi bu?Sakıncası yoksa kilonu da yaz ekleyeyim canım
Aralık annesi oluyoruz canım.benimde son adet tarihim 03 mart. aynıyız seninle :) hayırlısı olsun.kızlar yaa ben ne annesi olacağım bilemedim :)
son başlangıç adet tarihim 13.03.2015
Benim doktorum hiç alttan muayene etmedibende sadece kan testiyle duruyorum..Aslında rahatım ama bir şeyler okuyunca gitsem mi diyorum..Vajinadan bakılmasını istemiyorum..Muayeneye giden kızlar karından bakıyorlar değil mi?
aynen bende hamile havasına giremiyorum.hala kk da hamilelik takvimi bile yapmadım.çarşamba gunu doktora gidiyorum.keseyi bir görsem şuanki halimden daha rahat olucam.birde sonra o minik kalbini duysam :) Allahım hepimize bu guzel gunleri gösterir inşallah.aynen oyle ben cumayı beklıyorum doktora gıtmek ıcın .pekı sen?
amınn inş.. hadı bakalım sen benden ıkı gun once alıcaksın hayırlı haberıaynen bende hamile havasına giremiyorum.hala kk da hamilelik takvimi bile yapmadım.çarşamba gunu doktora gidiyorum.keseyi bir görsem şuanki halimden daha rahat olucam.birde sonra o minik kalbini duysam :) Allahım hepimize bu guzel gunleri gösterir inşallah.
başın saolsun küçük müydü kızınİnşallah canım ya başıma ağrı girdi düşünmekten şimdi kızımın mezarına gidiyorum
ne listesi bu?
pardon 13 mart yazacaktım yanlış yazmışım 3 mart diye :)Aralık annesi oluyoruz canım.benimde son adet tarihim 03 mart. aynıyız seninle :) hayırlısı olsun.
bende sadece kan testiyle duruyorum..Aslında rahatım ama bir şeyler okuyunca gitsem mi diyorum..Vajinadan bakılmasını istemiyorum..Muayeneye giden kızlar karından bakıyorlar değil mi?
BENDE KATILAYIM O ZAMANaralık annelerinin listesi ilk sayfaya bakarsan inceleyebilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?