2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kese ve kalp atışını birlikte göreyim diye geç tarihe randevu aldım şimdi bekle dur çatlayacam artık..O kadar rahat takılıyordum 2 gündür kendimi yiyorum resmen..Zor duruyorum yakındaki özel hastaneye gitmemek için

İnşallah canım ya başıma ağrı girdi düşünmekten şimdi kızımın mezarına gidiyorum

sıkma canını yaaa, hemen koyuverme. geç döllenme olabilir, ya valla kızıyorum artık bu kadar takıntılı olmayınn ben de erken döllenmedir diye gittim kalpte duyarım dedim yeminle keseyi zor gördü adam. miniciiik bir kese ama inan kese demezsin. napalım kısmette yoklarsa yapacak birşey yok. tevekkül

bu arada benim 17 gün sonraya randevu verdi düşün yanii. şimdi kafaya taksam acaba neden geç randevu verdi yoksa bebek yok vs vs vs bir sürü şeylere kafa yorabilirim ammaaaa yormuyorum. hayırlısı diorum

bende sadece kan testiyle duruyorum..Aslında rahatım ama bir şeyler okuyunca gitsem mi diyorum..Vajinadan bakılmasını istemiyorum..Muayeneye giden kızlar karından bakıyorlar değil mi?

Merhaba kizlar bugun 6+0 doktora gittin cuma gece cok kanamam olmustu..
kese gayet iyi embryo da vardi 6 mm dedi kalbinin attigi da gorunuyor dedi. Hersey guzel dedi elhamdulillah
Ayyy cok sevindim canim.kendimin olmus gibi hissettim. Brnim de arada kanama oluyor cunku. Masallah ikinize de. Insallah saglikla kucagina da alirsin.

Kizlar hic gozum doymuyor hep ac gibiyim 9aya kadar kesin fil gibi olurumm
kilo aldın mı peki canım. ben aslında çok yemiyorum gibi ama 2,5 kilo aldım bu son ayda
evet beklemek çok zor oluyor özellikle zaman yaklaştıkça daha da geçmiyor. inşallah beklediğine değecek öyle düşün

Kizlar hic gozum doymuyor hep ac gibiyim 9aya kadar kesin fil gibi olurumm
kilo aldın mı peki canım. ben aslında çok yemiyorum gibi ama 2,5 kilo aldım bu son ayda
evet beklemek çok zor oluyor özellikle zaman yaklaştıkça daha da geçmiyor. inşallah beklediğine değecek öyle düşün

bende sadece kan testiyle duruyorum..Aslında rahatım ama bir şeyler okuyunca gitsem mi diyorum..Vajinadan bakılmasını istemiyorum..Muayeneye giden kızlar karından bakıyorlar değil mi?
Vajinal ultrasona karşı bir önyargı var ama sakıncalı değil.En hassas gebelikler tüp bebeklerdir.Tüp bebek doktorları ilk muayenelerini vajinal ultrasonla yaparlar kese / kalp bu şekilde erken dönemde görülür.Yani sakıncası olsa tüp bebek doktorları bu şekilde bakmazlar.Tabii endişelenebiliriz vajinal ultrasonda bu da çok normal.İstersen vajinal bakar doktor istersen karından bakar bu sana kalmış canım..Karından bakılan ultrasonda hem kese hem kalp daha geç görülüyor.

Bebekten almamışsındır canım hemen 2.5 kilo almış olamazsın sanırım..Eğer gebelikten diyorsan 9 ayı nasıl bitirirsin
o kısmı beni de çok düşündürüyor hatta sabah geldiğim gibi hamilelikte nasıl kilo verilir diye araştırmaya başladım
şımardım galiba biraz canım onu istiyo bunu istiyo derken gelmiş kilolar

o kısmı beni de çok düşündürüyor hatta sabah geldiğim gibi hamilelikte nasıl kilo verilir diye araştırmaya başladım
şımardım galiba biraz canım onu istiyo bunu istiyo derken gelmiş kilolar

havaya girdin demek
ben midemin hassasiyetinden henüz şımaramadım şu kalp ve keseyi göreyim hemen şımarcam

kızlar bugün sağlık ocağına gittim.. yıllardır görmediğim ilgi alakayı gördüm diyebilirim. bi form doldurdular. kan aldılar. hcg ye bi daha bakalım dedim onuda ekledi. cuma günü değerim 37 idi hatırlarsanız.. yarın alacam. normalde kadın doğuma gidecektim gitme daha cok erken biz zaten burada yapacaz tüm testlerini dedi.. inş hcg şöle 300 500 bişi çıkar..

:) hadı hayırlısı inş..

bende kan testı ıle duruyorum hıcte sıkayetım mıde bulantım falan yok goguslerımın sıddetlı agırısı dısında ılk randevum cuma gunu keseyı gormeden sanırım mutlu olamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…