- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Dr dan geldim hersey normal bebegimi de gorduk kalp atislarini da cok sukur progestana devam dedi hayirlisi inşallah. Darisi basiniza ;-)Benimde geçti şükür dinlenince,İnşallah güzel haberlerle dönersiniz doktordan
GOZUN AYDIN DARISI BASIMIZA İNŞ.BENIM RANDEVUM CUMA :)Kizlaaaar merhabalar
Bugun doktora gittim ve hamileligim tescillendi5+2 hamileyim daha minicik 3 milimmis cok heycanli farkli bir duyguymus bu
Gözün aydın cnm masallah kaçıncı haftadasn?Dr dan geldim hersey normal bebegimi de gorduk kalp atislarini da cok sukur progestana devam dedi hayirlisi inşallah. Darisi basiniza ;-)
GOZUN AYDIN DARISI BASIMIZA İNŞ.BENIM RANDEVUM CUMA :)
Bencede farkli dr a git uzme kendini bu dr lar hemen cok erken konusmayi iui biliyor lar bi kac gune yine baska dr a gorun canm bazen eski cihazlar da gorunmuyo.Cnm ben dün doktora gittim keseyi gördük ama doktor kalp atışlarını duymadan sevinme boş gebelikde olabilir dedi bende onu eşime soyleyemedimfarklı doktora gidicem bakalım o ne dicek
Sagol canm seninde gozun aydin.ben sat a gore 6+5deyim ama dr 5+5 görünüyo dedi gec dollenme sanirim bakalm bi kac haftaya belli olur net.Gözün aydın cnm masallah kaçıncı haftadasn?
Bencede farkli dr a git uzme kendini bu dr lar hemen cok erken konusmayi iui biliyor lar bi kac gune yine baska dr a gorun canm bazen eski cihazlar da gorunmuyo.
Olmaz canm bildigim kadariyla yada en yakin eczaneden al bi tame daha sonuçta bi kac ay kullancazkızlar yaa progestanı yanıma almayı unutmuşum sabah akşam içiyodum akşam içsem bişiy olurmu
off çok kozdım kendimeee
Sagol canm seninde gozun aydin.ben sat a gore 6+5deyim ama dr 5+5 görünüyo dedi gec dollenme sanirim bakalm bi kac haftaya belli olur net.
HOŞGELDİN CANIMKizlaaaar merhabalar
Bugun doktora gittim ve hamileligim tescillendi5+2 hamileyim daha minicik 3 milimmis cok heycanli farkli bir duyguymus bu
Doğum 17 mart canımekliyorum ama Muhtemel doum tarihin ve kilonu da yazarsan düzenlerim canım
Gebeliğim tüp bebek tedavisi ile oldu.Gebelik haftamı doğal gebeliklerin hesaplandığı gibi son adet tarihine göre hesaplamıştım ..Meğer öyle değilmiş hemşiremi aradım embriyo transferinden 17 gün öncesi adet günüm kabul ediliyormuş bu da 4 gün geriye gitmem demek oluyor.Yani bugün 5+6 sanıyordum kendimi meğerse 5+2 imişim
Ozaman ayniyizz cnmm bende 5+2 yim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?