2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar demin tuvalette pıhtı gördüm hemen doktora kostum.çok sukur duruyor kalp atisinida gordum.igne ve hap verdi.doktorum bir önceki gebeligimide bildiğinden 9 ay yatacaksin,sosyal hayat yok dedi ve beni peritanaloga yonlendirdi haftaya ona basliycam inşallah kanim isinir yeni doktoruma ve ilgili birisidir de bu sefer saglikla sonuclanir gebeligim

kızlar yaa progestanı yanıma almayı unutmuşum sabah akşam içiyodum akşam içsem bişiy olurmu
off çok kozdım kendimeee

Benimde geçti şükür dinlenince,İnşallah güzel haberlerle dönersiniz doktordan
Dr dan geldim hersey normal bebegimi de gorduk kalp atislarini da cok sukur progestana devam dedi hayirlisi inşallah. Darisi basiniza ;-)

Eklentiler

• 20150413_155809.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 90
Cnm ben dün doktora gittim keseyi gördük ama doktor kalp atışlarını duymadan sevinme boş gebelikde olabilir dedi bende onu eşime soyleyemedim farklı doktora gidicem bakalım o ne dicek
Bencede farkli dr a git uzme kendini bu dr lar hemen cok erken konusmayi iui biliyor lar bi kac gune yine baska dr a gorun canm bazen eski cihazlar da gorunmuyo.

canm ama benim hcg ye göre 3 haftalık görünüyorum,

perşembe günü 12 di hcg m
ocak a kayıyor olmasn :)

Sagol canm seninde gozun aydin.ben sat a gore 6+5deyim ama dr 5+5 görünüyo dedi gec dollenme sanirim bakalm bi kac haftaya belli olur net.

Maşallah çok ii ama 5+5 e göre bebek net görünüyo :)) kalp atışlarını duydugunda ne hissettin bn cok merak ediyorum

kızlar slm,

ben doktora düşük sonrası gitmiştim bana adet sonrası 20.günde 5 gün süreyle progestan kullanmamı söylemişti. Bir de D vitamini eksiğim var onu haftada 1 kullanıyordum.

Şimdi doktorum çok yoğun ve ancak 2 mayıs a randevu alabildim, progestan ile iligli ekstra bir durumum olabilir mi? tekrar kullanmamı isteyebilir mi? Ve D vitaminini kullanıyor olmam sıkıntı oluşturur mu?

Gebeliğim tüp bebek tedavisi ile oldu.Gebelik haftamı doğal gebeliklerin hesaplandığı gibi son adet tarihine göre hesaplamıştım ..Meğer öyle değilmiş hemşiremi aradım embriyo transferinden 17 gün öncesi adet günüm kabul ediliyormuş bu da 4 gün geriye gitmem demek oluyor.Yani bugün 5+6 sanıyordum kendimi meğerse 5+2 imişim

Ozaman ayniyizz cnmm bende 5+2 yim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…