2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Güzel haberler alırsın inşallah canım 10 gün sonra kendini üzme en azından keseyi görmüşsün bebeğin seninledir sağlıkla kucağına alırsın inşallah
amin canım ınsallah cumlemıze bagıslasın rabbım evlatlarımızla sınamasın

kızlar bn gibi tuza çok düşen var mı sanki tuzluktan ağzıma tuz dökeceğim.o kadar çok tuzlu bişiyler istyo cnm
ben de bu durumdayım ama dikkat etmeeye çalışıyorm.

kızlar daha önce de yazdım sanırım sayfanın hızlı akışından dikkat çekmedi. bacaklarımda kalçadan dize içli dışlı damarlar şişti resmen. normal mi bu sizdede oluyor mu. zamanla azalacak mı kalıcı bi sıkıntı olur mu çünkü benim vücudum çatır çatır çatlamaya meyilli.. daha krem yağ bişi de almadım önce kese kalp atışı bi geçsin die düşündüm. ilk gebeliğim acemilik oldukça fazla..

bende oynlleyim ama yanlis yapiyoruz olumlu dusunelim olumlu olsun

Dr dan geldim hersey normal bebegimi de gorduk kalp atislarini da cok sukur progestana devam dedi hayirlisi inşallah. Darisi basiniza ;-)
Hayirli olsun cnmm :)aynen darisi bize :)
Ya ister istemez çok korkuyorum. .
Kasıklarımda batmalar ufak ufak ağrılar olurdu. Şimdi oda yok.. Çok endişeliyim ya..
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. .
benimde oyle agri olsa bi turlu olmasa bir turlu ama kanama.olmadigi surece korkmayalim bence

sigara ucim dedimki kendime eger bunu icersen bebegin ölür ve bunun suclusu sen olursun dedim ... ben sigarayi cok seven biri olarak ... basima vurdugunda kuzenden iki firt cektim su 3 hafta icinde belki 4 kere en fazla ... sana tavsiyem kendine soyle bunlari bebegimin suratina duman uflemek istemiyorum diyorum ..! Sende dene ise yariyor :)

aynen olumlu dusunelim olumlu olsun

ahh ben de aynıyım. kuru kayızı ve kuru incir ardından zeytinyağı içmeli ve üzerine su. en azından mülayim çıkarız
Kizlaaaar merhabalar
Bugun doktora gittim ve hamileligim tescillendi 5+2 hamileyim daha minicik 3 milimmis cok heycanli farkli bir duyguymus bu
hoşgeldinn
evet canım aynıyız bu durumda..bakalım muayeneye gidince yine değişecek mi
ben de 5+2 yim :)
aslında adet zamanları olabiliyormuş böyle şeyler. kan kırmızısı olunca doktora muhakkak gitmek lazımmış. geçmiş olsun
kızlar bn gibi tuza çok düşen var mı sanki tuzluktan ağzıma tuz dökeceğim.o kadar çok tuzlu bişiyler istyo cnm
bir vitamin eksikliği olabilir. bir baktırsan iyi edersin

kızlar, sabahtan beri ev işlerine daldım valla vakit bulamıyorum k.k ya girmeye. 1 çocukla böyleysem acaba 2 çocukla halim nice olur diyorum

doktora dedım 13 gun once beta degerım 106 cıkmıstı dıye o zaman kesen normal 106 cıktıysa dedı ama işte oncekı gebelıgımın pıskolojısını atamadım ustumden
Üzülme canım doktor değerlerini güzel bulmuş işte sen kendini ve bebişini rahatlatmaya bak emin ol değerlerin iyi olmasaydı söylerdi değerlerin gayet iyi maşallah kötüşeyler düşünme iyi düşün rabbim herşeyin en hayırlısını nasip etsin kendini formdan düşürme bakayım bebiş üzülür sonra

kızlar, benim ne yesem midem felaket şişiyor. karnı zaten şiş ama midemde şişince feci bir şekilde rahatsız ediyor. 1 soda içtim ama yok nafile mahvetti beni. siz neler yapıyorsunuz

genelde istifar ile sonuclanio ve zaten hem hemn herkezde war 6haftalik olup 6aylik gibi gorunmesi :) bi cozum bulursan bizede haber ver

amin canım sımdı dıkkatlı baktım keseye eger doktorun ultrasonla ölçum cızgısı deılse sankı kesenın ıcınde bı yapı var burayada atım sızde bakın bı

canım hiç efham yapma kendine doktorun cizimi olsa kesik kesik cizgiler oluyor bebişin orda işte mercimek kadar maşallah
ınşallah canım ya hayırlısı Allahtan artık nasıp ederse yıycek ekmegı ıccek suyu varsa zaten ıstemesende gelır neler goruyorum haberlerde kadın cocugunu wcye atmıs borunun ıcınden bebek saglam cıkmıs öldürmeyen Allah öldurmez 10 gun sonra cıkar ne varsa ortaya zaten hayırlısı

Hayırlısı canım ama lütfen sen kendini de meleğinide olumsuz düşünüp yıpratma o annesiyle sen onu hisset ve birbirinize sımsıkı sarılın hep güzel şeyler düşün oda stres yapmasın göbüşünde

Son düzenleme:
zaten bı cıksın hayırlısıyla ısırcam heryerını onun

Isır ya annesi yumoş yumoş olur heryeri onun ısırmaya kıyamasın
ogullarımda hatırlıyorum içim kaynıyodu o zaman yuz ustu cevırıp popolarındakı bezı ısırıyodum dayanamayıp bacaklarını kollarını ayyy dişlerım kasındı dusununce

ogullarımda hatırlıyorum içim kaynıyodu o zaman yuz ustu cevırıp popolarındakı bezı ısırıyodum dayanamayıp bacaklarını kollarını ayyy dişlerım kasındı dusununce
Aaa kız işte nasipse bi ısırmalık daha geliyo ya ham yap ye işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…