amin canım ınsallah cumlemıze bagıslasın rabbım evlatlarımızla sınamasınGüzel haberler alırsın inşallah canım 10 gün sonra kendini üzme en azından keseyi görmüşsün bebeğin seninledir sağlıkla kucağına alırsın inşallah
ben de bu durumdayım ama dikkat etmeeye çalışıyorm.kızlar bn gibi tuza çok düşen var mı sanki tuzluktan ağzıma tuz dökeceğim.o kadar çok tuzlu bişiyler istyo cnm
bende oynlleyim ama yanlis yapiyoruz olumlu dusunelim olumlu olsunKızlar Merhaba
Ben de çok erken öğrenip sadece kan tahliliyle 2 hafta bekledim:) Bugün keseyi gördük çok şükür ama için hala rahat değil. Gereksiz paranoyaklık biliyorum ama burada o kadar boş gebelik, kalbi atarken durma veya düşük hikayesi okudum ki içim içimi yiyor
Bir de şu doktorlar adam gibi bir açıklama yapsa sanırım biraz daha rahatlayacak içimiz. Bana 15 gün sonraya randevu verdi kalbini duymak için. Ama kistim var ve büyüyor. Kanama olursa hemen ara dedi doktor, ben de muayeneden çıktığımdan beri acaba düşük mü yapacağımı bekliyor diye kendimi yiyorum daraldım iyice
Hayirli olsun cnmm :)aynen darisi bize :)Dr dan geldim hersey normal bebegimi de gorduk kalp atislarini da cok sukur progestana devam dedi hayirlisi inşallah. Darisi basiniza ;-)
benimde oyle agri olsa bi turlu olmasa bir turlu ama kanama.olmadigi surece korkmayalim benceYa ister istemez çok korkuyorum. .
Kasıklarımda batmalar ufak ufak ağrılar olurdu. Şimdi oda yok.. Çok endişeliyim ya..
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. .
sigara ucim dedimki kendime eger bunu icersen bebegin ölür ve bunun suclusu sen olursun dedim ... ben sigarayi cok seven biri olarak ... basima vurdugunda kuzenden iki firt cektim su 3 hafta icinde belki 4 kere en fazla ... sana tavsiyem kendine soyle bunlari bebegimin suratina duman uflemek istemiyorum diyorum ..! Sende dene ise yariyor :)İk
canım sen nasıl besleniyorsun ?ben hiç beslenemiyorum midem almıyor sadece ekşi şeyleri seviyorum diye bütün gün ekşi atıştırıyorum.yemekle aram kötü.sigarayı tam bırakamadım işte onu içmeyeyim diye uğraşıyorum çok zor durumbi tek su içiyorum bolbol bu aralar .
aynen olumlu dusunelim olumlu olsunBozma moralini gec olsun güç olmAsın inşallah .benimkide geç döllenme.hatırlıyorsam gecen haftalarda hcg az çıktı diye benim moralim bozulmuştu.tum gun yatıp ağladım.sonra kalktım dedim ne yapıyorum ben RAbbim bana nasip ettiyse ne olursa olsun doğar.Rabbim nasip etmezse ben ne yapsam o çoçuk durmaz dedim kendime geldimHiçbirşeyi olmucak inş.Geçmişi unut.surekli yorumlarında çocuğunu düşürdüğünü yazıyorsun.uzuluyorum senin için.hem kendini hem bizi etkiliyorsun.unutma ağzımızdan çıkan her soz dua niyetinde oluyor.O yüznden sürekli ıyı düşünüp iyi konusalımmmm Acizane tavsiyem kırmamısımdır inş
ahh ben de aynıyım. kuru kayızı ve kuru incir ardından zeytinyağı içmeli ve üzerine su. en azından mülayim çıkarızkızlar başım belada normalde de ara ara olan hemoreid im 1 haftadır kanamalı bir şekilde azmış durumda biraz araştırdım hamilelikte artan bir durummuş bu normalde bi kremim vardı onu kullanıyordum hemen iyi geliyordu şimdi kremde olsa ilaç kullanmak istemiyorum ne yapcam
hoşgeldinnKizlaaaar merhabalar
Bugun doktora gittim ve hamileligim tescillendi5+2 hamileyim daha minicik 3 milimmis cok heycanli farkli bir duyguymus bu
ben de 5+2 yim :)evet canım aynıyız bu durumda..bakalım muayeneye gidince yine değişecek mi
aslında adet zamanları olabiliyormuş böyle şeyler. kan kırmızısı olunca doktora muhakkak gitmek lazımmış. geçmiş olsunSelam kızlar..
Ben cumartesi günü meleğimin kesesini görmüştüm.
Tam 5+0 da 3 mm..
Tutunduğu yer rahim kalınlığı hepsi çok güzel dedi doktor.
Ama dünden beri çok açık kahve sütlü kahve gibi lekelenmem var damla damla..
Doktorum bebeğin canlanma kanaması olabilir dedi.
Kasıklarımda hiç ağrım yok.
Bi arkadaşımda adet döngün gelmişse vücut kendini adet oluyo sanabilir dedi.
Ayrıca bi dip not doktorum kalp atışıyla mide bulantısı başlar dedi. Kalp atışı tetikliyormuş bulantıyı..
bir vitamin eksikliği olabilir. bir baktırsan iyi edersinkızlar bn gibi tuza çok düşen var mı sanki tuzluktan ağzıma tuz dökeceğim.o kadar çok tuzlu bişiyler istyo cnm
Üzülme canım doktor değerlerini güzel bulmuş işte sen kendini ve bebişini rahatlatmaya bak emin ol değerlerin iyi olmasaydı söylerdi değerlerin gayet iyi maşallah kötüşeyler düşünme iyi düşün rabbim herşeyin en hayırlısını nasip etsin kendini formdan düşürme bakayım bebiş üzülür sonradoktora dedım 13 gun once beta degerım 106 cıkmıstı dıye o zaman kesen normal 106 cıktıysa dedı ama işte oncekı gebelıgımın pıskolojısını atamadım ustumden
amin canım sımdı dıkkatlı baktım keseye eger doktorun ultrasonla ölçum cızgısı deılse sankı kesenın ıcınde bı yapı var burayada atım sızde bakın bıÜzülme canım doktor değerlerini güzel bulmuş işte sen kendini ve bebişini rahatlatmaya bak emin ol değerlerin iyi olmasaydı söylerdi değerlerin gayet iyi maşallah kötüşeyler düşünme iyi düşün rabbim herşeyin en hayırlısını nasip etsin kendini formdan düşürme bakayım bebiş üzülür sonra
canım hiç efham yapma kendine doktorun cizimi olsa kesik kesik cizgiler oluyor bebişin orda işte mercimek kadar maşallahişte kesem
ınşallah canım ya hayırlısı Allahtan artık nasıp ederse yıycek ekmegı ıccek suyu varsa zaten ıstemesende gelır neler goruyorum haberlerde kadın cocugunu wcye atmıs borunun ıcınden bebek saglam cıkmıs öldürmeyen Allah öldurmez 10 gun sonra cıkar ne varsa ortaya zaten hayırlısıcanım hiç efham yapma kendine doktorun cizimi olsa kesik kesik cizgiler oluyor bebişin orda işte mercimek kadar maşallah
Hayırlısı canım ama lütfen sen kendini de meleğinide olumsuz düşünüp yıpratma o annesiyle sen onu hisset ve birbirinize sımsıkı sarılın hep güzel şeyler düşün oda stres yapmasın göbüşündeınşallah canım ya hayırlısı Allahtan artık nasıp ederse yıycek ekmegı ıccek suyu varsa zaten ıstemesende gelır neler goruyorum haberlerde kadın cocugunu wcye atmıs borunun ıcınden bebek saglam cıkmıs öldürmeyen Allah öldurmez 10 gun sonra cıkar ne varsa ortaya zaten hayırlısı
zaten bı cıksın hayırlısıyla ısırcam heryerını onunHayırlısı canım ama lütfen sen kendinide meleğinide olumsuz düşünüp yıpratma o annesiyle sen onu hisset ve birbirinize sımsıkı sarılın hep güzel şeyler düşün oda stres yapmasın göbüşünde
Isır ya annesi yumoş yumoş olur heryeri onun ısırmaya kıyamasınzaten bı cıksın hayırlısıyla ısırcam heryerını onun
ogullarımda hatırlıyorum içim kaynıyodu o zaman yuz ustu cevırıp popolarındakı bezı ısırıyodum dayanamayıp bacaklarını kollarını ayyy dişlerım kasındı dusununceIsır ya annesi yumoş yumoş olur heryeri onun ısırmaya kıyamasın
Aaa kız işte nasipse bi ısırmalık daha geliyo ya ham yap ye işteogullarımda hatırlıyorum içim kaynıyodu o zaman yuz ustu cevırıp popolarındakı bezı ısırıyodum dayanamayıp bacaklarını kollarını ayyy dişlerım kasındı dusununce
kız ben hıc dayanamıyorum bebeklere helede bacakları bogum bogum tombiş olanlar varya tam yemelıkAaa kız işte nasipse bi ısırmalık daha geliyo ya ham yap ye işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?