2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Allahım yokluğunu göstermesin ama bitmek bilmeyen bu bulantılardan çok yoruldum 1 Saat bile midemde kalmıyor yediklerim.. zaten bin zahmetle yiyorum Çok zorlanıyorum çıkarmaktan vücut direncim yerle bir..
Çarşamba işe başlayacak olmam inanılmaz korkutuyor beni ya hayırlısı

Aaaa 12 aralik yapmissin tarihiiii

deneyeceğim canım çok teşekkürler İNŞALLAH işe yarar kendimi çok suçlu hissediyorum.Kızardım nasıl içiyorlar diye kendim şuanda aynı durumdayım kendimle savaşıyorum
beyinde bitiyor kuzum basarmak elimizde bak ben aklima geldikce kendime baska ugras buluyorum o kriz anini gecir sikinti olmuyor inan bana

Hosbulduum caniiim

Canm ohss ne?

Canim ne yaptin.gittin mi doktora.nasil gecti.
Günaydın canım dün şifa hastanesine gittim oradaki doktor çok ilgilendi çok iyi bir doktordu Kese yusyuvarlak içinde yolk kesesini gördü ve Ultrasyonda bebeğin kalp atışlarına gördük çok şükür iyiyim herhangi bir kanama da mevcut değilmiş demekki her doktoru inanmamak lazım diğer gittiğim üç ayrı doktor düşük tehlikesi kese bozukluğu bebek görünmüyor 1 t şey söyle benim moralimi bozmuştu artık bundan sonra Şifa hastanesine gitcem canım kese gününe göre iyi bebiş üç gün geriden gidiyomuş

Ayy maşallah kalp atışını görmüşün.darısı bızede inşşşş.

Akinti normal diye biliyorum ama bende de oluyor aradaarada.bizde asilamaya gececektik bu ay hamile oldugumu ogrendim ne sansliyiz demi cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…