hayırlı olsun canım bebegın sag saglım kucagına alırsın ınsarkadaşlar selamlar.beni de aranıza alın dün hamile olduğumu öğrendim.planlanan doğumtarihi 15 aralık.
Aaaa 12 aralik yapmissin tarihiiiiCanım ben henüz muayeneye gitmedim..
Kan sonucuyla duruyorum..
Bu hafta sonu hem kese hem kalp atışları için gidecem..
Kalp atışları için karından bakılacaksa erken vajinal ultrasonda görülme ihtimali var.
Ama görmezsen de endişelenme erken daha..
beyinde bitiyor kuzum basarmak elimizde bak ben aklima geldikce kendime baska ugras buluyorum o kriz anini gecir sikinti olmuyor inan banadeneyeceğim canım çok teşekkürler İNŞALLAH işe yarar kendimi çok suçlu hissediyorum.Kızardım nasıl içiyorlar diye kendim şuanda aynı durumdayım kendimle savaşıyorum
ahh ben de aynıyım. kuru kayızı ve kuru incir ardından zeytinyağı içmeli ve üzerine su. en azından mülayim çıkarız
hoşgeldinn
ben de 5+2 yim :)
aslında adet zamanları olabiliyormuş böyle şeyler. kan kırmızısı olunca doktora muhakkak gitmek lazımmış. geçmiş olsun
bir vitamin eksikliği olabilir. bir baktırsan iyi edersin
Sat ı ve kilonu da yaz da ekleyeyim listemize canmbende aralık annesi olucam allah kısmet ederse, yeni kullanıcı olduğum için özelden msj atamıyorum da :) tahmini doğum tarihimiz 12.12.2015
Canm ohss ne?Bende pko luyum ohss olup 4 gün hastanede yatmışlığım var yanlış tedavi yüzünden.4 tüp bebek denemem var 4.cü de pozitifi gördüm şükür..Son tedavimde 24 yumi toplandı embriyolar genetiğe gitti genetik sorunumuz yoktu ama 4.deneme diye risk almadık bu kez..6 embriyo CGH denen genetik test aşamasına geldi 5.gün blast..Donduruldular 2 ay sonra transfer oldum..Asıl test günüm transferden sonraki 11.gündü ben 9.gün test yaptım 188 çıktı..2. testi de 11.gün günümde yaptırdım 400 çıktı yani asıl test günümde değerim 400 dü..ikiz gebeliği düşündürüyor evet ama ben tek bebek olup 600 değerini görenleri biliyorum daha da fazlası hatta..Dondurulmuş embriyoda hcg yüksek çıkabiliyor tabi ki ikiz de olabilir ama benim ki tamamen his..
arkadaşlar selamlar.beni de aranıza alın dün hamile olduğumu öğrendim.planlanan doğumtarihi 15 aralık.
gunaydın canımGünaydın kızlarrrrrr
Günaydın canım dün şifa hastanesine gittim oradaki doktor çok ilgilendi çok iyi bir doktordu Kese yusyuvarlak içinde yolk kesesini gördü ve Ultrasyonda bebeğin kalp atışlarına gördük çok şükür iyiyim herhangi bir kanama da mevcut değilmiş demekki her doktoru inanmamak lazım diğer gittiğim üç ayrı doktor düşük tehlikesi kese bozukluğu bebek görünmüyor 1 t şey söyle benim moralimi bozmuştu artık bundan sonra Şifa hastanesine gitcem canım kese gününe göre iyi bebiş üç gün geriden gidiyomuşCanim ne yaptin.gittin mi doktora.nasil gecti.
Ayy maşallah kalp atışını görmüşün.darısı bızede inşşşş.Günaydın canım dün şifa hastanesine gittim oradaki doktor çok ilgilendi çok iyi bir doktordu Kese yusyuvarlak içinde yolk kesesini gördü ve Ultrasyonda bebeğin kalp atışlarına gördük çok şükür iyiyim herhangi bir kanama da mevcut değilmiş demekki her doktoru inanmamak lazım diğer gittiğim üç ayrı doktor düşük tehlikesi kese bozukluğu bebek görünmüyor 1 t şey söyle benim moralimi bozmuştu artık bundan sonra Şifa hastanesine gitcem canım kese gününe göre iyi bebiş üç gün geriden gidiyomuş
Akinti normal diye biliyorum ama bende de oluyor aradaarada.bizde asilamaya gececektik bu ay hamile oldugumu ogrendim ne sansliyiz demi cok sukurAminn cnm :) netice kalbinin attığını gördün yakında da duyarsin cnm bizde 1 yıl bekledik tup bebek tedavisine basliyacagim ay hamile kalmışım :) çok güzel bi duygu kucağımiza da alalım sağlıklı şekilde ınsş. Bu arada akinti oluyomu sende bende 1 haftadır var cok rahatsız oluyorum
Âmin canım inşallah Allah kucağımıza almayı da nasip etsin bu zorlu süreçlerden geçerken Allah bize sabır versin inşallahAyy maşallah kalp atışını görmüşün.darısı bızede inşşşş.
İnsallaj gorurum canim heyecandan uyuyamadimOhh ne güzel bebeğini göreceksin darısı gormeyenlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?