2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bi doktora sor cnm gittiğinde.bn de hiç olmadı

bakıldı cnm şükür eksiklik de yokmuş
o halde tuza aşeriyorsun
benim 2. gebeliğim. ilkinde göbeğimden kasıklarıma ve göğüslerime kada kalın yeşil damarlar belirmişti. ama çatlama olmadı. ama tabi benim ailemde kadınların doğumsal çatlağı olmuyor. bilemedim senin durumunu

Aynen dedigin gibi kalin yesil.. Gogsumde sisti oradada var.. Damarlar canimida acitiyo ilk dr kontrolunde danismaliyim sanirim..
Kremlere ne zaman baslamak gerekiyor

Aynen dedigin gibi kalin yesil.. Gogsumde sisti oradada var.. Damarlar canimida acitiyo ilk dr kontrolunde danismaliyim sanirim..
Kremlere ne zaman baslamak gerekiyor
yok benim canımı acıtmazdı sadece görüntüde varlardı. ben kreme 3. ay başlamıştım ama sonrasında çok dğzensiz kullandım diyebilirim. lansinoh kullandım

Maşallah çok ii ama 5+5 e göre bebek net görünüyo :)) kalp atışlarını duydugunda ne hissettin bn cok merak ediyorum
Kalp atislarini gosterdi dinletmedi canm orda pit pit bisey hareket ediyordu.haftaya dinletcekmis daha yeni oldugu icin sanirim.dr gosterdi bak bebegin kalbi atyo dedi ben bebegimmm dedim sadece :-( hala inanmiyorum 2 sene bekledikten sonra bu mucize bize hazine bulmus gibi geldi rabbim tum isteyenlere yasatsin inşallah canm

Aminn cnm :) netice kalbinin attığını gördün yakında da duyarsin cnm bizde 1 yıl bekledik tup bebek tedavisine basliyacagim ay hamile kalmışım :) çok güzel bi duygu kucağımiza da alalım sağlıklı şekilde ınsş. Bu arada akinti oluyomu sende bende 1 haftadır var cok rahatsız oluyorum

bizim komsu var bitane yengem cok seviyorum onu. annesi hamile oldugunda istememis cook düsürmeye calismis agir tasimis yuvarlanmis düsmüs bilerek. ama birsey olmamis ve bir dogmuslarki ikizzz. cok ilginc ya Allah im ol dedikten sonra ne olmazki

bende öbür ay asilama olacakti.2 yildir olmuyordu. sükürler olsun ki geldi bebegim. insallah saglikli bir sekilde aliriz kucagimiza

rahmetlı annemde benı dusurmek ıcın cok ugrasmıs ıp atlamıs kazanı banyoda doldurup tuvalete goturup dökuyomus düşim diye yapısmısım resmen

Bende de ayni durum var uzun zamandir olmuyordu. sizma zeytinyagina pamugu batirip tampon gibi yapip yat. duzelene kadar her gece yap baya ise yarıyor . Bildigim en dogal yontem bu benimde

geçmiş olsun cnım İNŞALLAH ikizler gelir sağsalim :) evet kuzum senin bide benden farklı 5.gün embriyosu oldugu içinde yüksek çıkmış.çünkü 5.gün embriyosu transfer edılıyor bır gun sonra yerleşmeye başlıyor bendeki 2.gün gun transferi 4-5 gün sonra ondan benim senden çok düşük.ALLAHa şükürler olsun pozitivi gördük :) bende 15 gün hastanede kaldım ohssden en şiddetli derecesini geçirdim 3 tane 14 cm şişmiş yumurtalarla uğraştım kendimi toparlamam 2 ayı aldı.ALLAHım kimseye yaşatmasın hepimiz sağsalım kucağımıza alalım olmayanlarada en kısa zamanda nasip olsun İNŞALLAH .Pko çok illet birşey uğraştırıyor insanı.ben sadece çatlatma tedavisinde ohss geçirmiştim bu ilk tüp bebek denememdi

deneyeceğim canım çok teşekkürler İNŞALLAH işe yarar kendimi çok suçlu hissediyorum.Kızardım nasıl içiyorlar diye kendim şuanda aynı durumdayım kendimle savaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…