- 6 Haziran 2010
- 1.086
- 1.175
- 333
Benimde 3mart satAralık annesi oluyoruz canım.benimde son adet tarihim 03 mart. aynıyız seninle :) hayırlısı olsun.
anim niye hen moralini bozuyosun. Geç döllenme olmus demek ki bunun bi zarari yok ki. 4,5 haftalik hamilelik icin kese boyutun da normal. Hamilelikte öyle hemen moral bozmak yokOf kızlar moralim bozuldu Dr gebelik yeni oluşuyor minicik kese var dedi 4mm niye böyle oldu ki şimdi bu 10 gün sonra tekrar gel dedi 4,5 haftalık çıktı
Ya ister istemez çok korkuyorum. .
Kasıklarımda batmalar ufak ufak ağrılar olurdu. Şimdi oda yok.. Çok endişeliyim ya..
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. .
Amin..Ya ister istemez çok korkuyorum. .
Kasıklarımda batmalar ufak ufak ağrılar olurdu. Şimdi oda yok.. Çok endişeliyim ya..
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. .
Benimde tüp canım..Benim tüp bebek kuzum 2embriyo yerleştirildi valla bekliyorum bizde :)))senindemi tup bebek?
Amin inşallah cnn tüm bekleyen annelerin darısı başına ,senin adına çok sevindim :)Dr dan geldim hersey normal bebegimi de gorduk kalp atislarini da cok sukur progestana devam dedi hayirlisi inşallah. Darisi basiniza ;-)
im tek cift farketmiyor sağ salim kucağımıza alalım İNŞALLAH hepimiz bebeklerimizi :) ben anlatayım sana baştan :) pkoluyum ohss riskimden dolayı daha önce geçirdiğim için 10yumurta 12folikul toplndı doktor riske girmeyelim dedi 2.gün transferi benim çünkü iki tane ancak kaldı.ben 9.gün test yaptırdım dr çıkmaz dedi çünkü 2.gün ebriyosu ama 20.28çıktı.30mart transfer günüm 2.ci testimi asıl testimi 11nisanda yaptık 100.02çıktı.bu çarşamba tekrar test bi kere daha sonra keseyi göreceğiz dedi doktor.senin değerin kaçtı canım?bide öyle düşünme ne 100lerde olub ikiz ne 400-600gelde olup tek bebişler olmuş çok değişiyor bence.benim doktorumda 9.güne göre seninki fazla artmış bile dedi asıl çarşamba günü İNŞALLAH sorun çıkmaz :)Benimde tüp canım..
2 embriyo transfer edildi ama 1 tane hissediyorum ben..
değerime göre ikiz olabilir ama yüksek değerle tek bebek olanlarda çok bu yüzden hislerim doğrultusunda tek bebek diyorum..İnşallah senin ki ikizdir.Değerin test gününde kaç çıktı ve kaçıncı gün embriyolarıydı?
canım sen nasıl besleniyorsun ?ben hiç beslenemiyorum midem almıyor sadece ekşi şeyleri seviyorum diye bütün gün ekşi atıştırıyorum.yemekle aram kötü.sigarayı tam bırakamadım işte onu içmeyeyim diye uğraşıyorum çok zor durumBenimde tüp canım..
2 embriyo transfer edildi ama 1 tane hissediyorum ben..
değerime göre ikiz olabilir ama yüksek değerle tek bebek olanlarda çok bu yüzden hislerim doğrultusunda tek bebek diyorum..İnşallah senin ki ikizdir.Değerin test gününde kaç çıktı ve kaçıncı gün embriyolarıydı?
dostlar saolsun canım karnımdaydı 5 aylık hastaymıs yaşama şansı yokmus ölup benı zehırler dıye gebelıgım sonlandırıldıbaşın saolsun küçük müydü kızın
doktora dedım 13 gun once beta degerım 106 cıkmıstı dıye o zaman kesen normal 106 cıktıysa dedı ama işte oncekı gebelıgımın pıskolojısını atamadım ustumdenC
anim niye hen moralini bozuyosun. Geç döllenme olmus demek ki bunun bi zarari yok ki. 4,5 haftalik hamilelik icin kese boyutun da normal. Hamilelikte öyle hemen moral bozmak yokbebislerimiz sayesinde daha sabırlı olmayi-beklemeyi ögrenices galiba
Bebeğ
im tek cift farketmiyor sağ salim kucağımıza alalım İNŞALLAH hepimiz bebeklerimizi :) ben anlatayım sana baştan :) pkoluyum ohss riskimden dolayı daha önce geçirdiğim için 10yumurta 12folikul toplndı doktor riske girmeyelim dedi 2.gün transferi benim çünkü iki tane ancak kaldı.ben 9.gün test yaptırdım dr çıkmaz dedi çünkü 2.gün ebriyosu ama 20.28çıktı.30mart transfer günüm 2.ci testimi asıl testimi 11nisanda yaptık 100.02çıktı.bu çarşamba tekrar test bi kere daha sonra keseyi göreceğiz dedi doktor.senin değerin kaçtı canım?bide öyle düşünme ne 100lerde olub ikiz ne 400-600gelde olup tek bebişler olmuş çok değişiyor bence.benim doktorumda 9.güne göre seninki fazla artmış bile dedi asıl çarşamba günü İNŞALLAH sorun çıkmaz :)
Bugün yaşadıklarını okudum canım..doktora dedım 13 gun once beta degerım 106 cıkmıstı dıye o zaman kesen normal 106 cıktıysa dedı ama işte oncekı gebelıgımın pıskolojısını atamadım ustumden
Ben benkızlar bn gibi tuza çok düşen var mı sanki tuzluktan ağzıma tuz dökeceğim.o kadar çok tuzlu bişiyler istyo cnm
amin canım rabbım bagıslasın bana ınsallah dedıgın gıbıdır gec yumurtlamısımdır bıde son adet tarhımı net hatırlamıyodum ayın 27 28 ı dıye tahmın edıyodum sımdı acaba yanlısmı hesapladım dıyorum bılmıyorum 10 gun sonra cıkcak ıns hersey ortayaBugün yaşadıklarını okudum canım..
Bana normal geldi sebebi de hcg nin yüksek olmayışı sanki geç yumurtlamışsın gibi geliyor bana..
Tabi ki geçmişin travmaları var etkilenmen normal..
Allah korusun kuzunu..
Canım keske hcg yede baktırsaydın.ne kadar attığını görüp rahatlardınamin canım rabbım bagıslasın bana ınsallah dedıgın gıbıdır gec yumurtlamısımdır bıde son adet tarhımı net hatırlamıyodum ayın 27 28 ı dıye tahmın edıyodum sımdı acaba yanlısmı hesapladım dıyorum bılmıyorum 10 gun sonra cıkcak ıns hersey ortaya
baktırmadım canım zaten yenı gelısıyo deyınce o moral bozukluguyla soru bıle sormayı unuttum :SCanım keske hcg yede baktırsaydın.ne kadar attığını görüp rahatlardın
Güzel haberler alırsın inşallah canım 10 gün sonra kendini üzme en azından keseyi görmüşsün bebeğin seninledir sağlıkla kucağına alırsın inşallahamin canım rabbım bagıslasın bana ınsallah dedıgın gıbıdır gec yumurtlamısımdır bıde son adet tarhımı net hatırlamıyodum ayın 27 28 ı dıye tahmın edıyodum sımdı acaba yanlısmı hesapladım dıyorum bılmıyorum 10 gun sonra cıkcak ıns hersey ortaya
Bozma moralini gec olsun güç olmAsın inşallah .benimkide geç döllenme.hatırlıyorsam gecen haftalarda hcg az çıktı diye benim moralim bozulmuştu.tum gun yatıp ağladım.sonra kalktım dedim ne yapıyorum ben RAbbim bana nasip ettiyse ne olursa olsun doğar.Rabbim nasip etmezse ben ne yapsam o çoçuk durmaz dedim kendime geldimbaktırmadım canım zaten yenı gelısıyo deyınce o moral bozukluguyla soru bıle sormayı unuttum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?