2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ya ister istemez çok korkuyorum. .
Kasıklarımda batmalar ufak ufak ağrılar olurdu. Şimdi oda yok.. Çok endişeliyim ya..
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. .
seninle aynı durumdayım canım.ara ara minik agrılarım ve kasık batmalarım oluyordu.şu birkaç gundur hiçbişeyim yok.hamile olmadığım zamandaki gibiyim ve bu da beni çok korkutuyor.yarın keseyi görmek için gidicem inşallah hayırlısıyla görurum.

Süper.sevindim valla senin adina. Ben de hala kanama devam. Ama niyeyse cok umutsuz degilim. Icimde bi yerlerde bir umut var

Benim de sat 7 mart canım, ben de ankaradayım. Bi devlet hastaesine giim ilk, kanda sadece hamileliğe bakı, aşka hiçbir şeye bakmadı. dr iyi ama pek ilgili değil 4+6 da keseyi gördük gitiğimde, 15 gün sora kalp atışı için gel dedi. ben de özelleri araştırmak istiyordum. var mı önern fln?

Günaydın. Cnm şifa hastahanesindeyim doktor ismi nedir

Günaydın hamişlerr

ben son bat 13 Mart ama doktorum yoğun ve 2 Mayıs a randevu aldım, sizce çok geç bir tarih mi? İşten de zırt bırt izin almak istemediğim için ctesi gdicem ama kadının ctesileri dolu ancak 2 Mayıs boş
Öncesinde deî doktor a gittiğimden folic asitim zaten var üstüne d3 eksikmiş onu alıyorum.

2 Mayıs çok geç değil dimi?

Canm hem kalp hem kese gormuş olursun.daha ıyı bnce.

gunaydın canım benimde bat 13 mart.4 defa kan tahlili yaptırdım birkaç gun arayla. yarında keseyi görmek için doktora gidicem.umarım kalp atışınıda duyarız ama duymazsak 1 hafta sonra falan duyulur diye duşunuyorum o yuzden tekrar giderim muhtemelen.sen keseyi gördun mu yoksa 2 Mayısta keseyi görmek için mi gidiceksin? Bence geç 2 Mayıs.eger keseyi görmediysen başka bir doktora en azından keseyi görmek için git için rahatlasın. tabii sen bilirsin.

hadi gozun aydin cnm

Gunaydin kizlar bugun saat 3te randevumm var kalp qtisi icin hayirlisiyla duyarim
insallah kuzum

Gunaydin kizlar bende cok heyecanliyim uyuyamadim.desem yeri kalp atislarini dinlemeye gidecegim mercumegimin dua edin bir sikinti olmasin ( odum kopuyor ben boyle olumsuz biri degildim hamilelelik beni degistirdi

yok cnm antibiyotik başlıcaktm öncesinde ne olur ne olmaz diye kan tahlili yaptırdım, baktım 12 çıktı perşembe günü, ilaca başlamadm tabi :) keseyi faln görmedim kan testiyle duruyorum dediğin gibi mi yapsam yaa bilemedim çok üstüne de düşmek istemiyorm çünkü bi düşük yaptım ve neredeyse haftada 1 gidiyor yada kan tahlili yaptırıyordum son tahlilimde hcg nin düştüğünü gördüm sonra şiddetli kanama ve bebeğim beni terk etti

bu sefer çok üstüne düşmezsem iyi olur sanıyorum

belirti namına ayakta kalırsam yada azıcık da olsa iş yaparsam bulaşık makinesiyle faln uğraşırsam belim ağrıyor,

sizin de öyle mi oluyor? Bir de aşırı yorgunluk halsizlik bitkinlik durumu, bunlar normal mi kızlar daha 3 haftalık faln sayılır

Gunaydin kizlar bende cok heyecanliyim uyuyamadim.desem yeri kalp atislarini dinlemeye gidecegim mercumegimin dua edin bir sikinti olmasin ( odum kopuyor ben boyle olumsuz biri degildim hamilelelik beni degistirdi
Canımmm saglıcaklaa kucagına alman dileğiyle:)Normaldirr bu heyecan...Dönüştee hmen yaz merakda kalmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…