- 1 Ağustos 2014
- 317
- 216
- 323
Bende cumayi sabırsızlıkla bekliyorum keseyi bi görsem içim rahatlicakİnsallaj gorurum canim heyecandan uyuyamadim
seninle aynı durumdayım canım.ara ara minik agrılarım ve kasık batmalarım oluyordu.şu birkaç gundur hiçbişeyim yok.hamile olmadığım zamandaki gibiyim ve bu da beni çok korkutuyor.yarın keseyi görmek için gidicem inşallah hayırlısıyla görurum.Ya ister istemez çok korkuyorum. .
Kasıklarımda batmalar ufak ufak ağrılar olurdu. Şimdi oda yok.. Çok endişeliyim ya..
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. .
canım hayırlısı olsun saglıkla kucagına alırsın inşallah.benim 13 mart sat. yanlışlıkla 3 mart yazmışımBenimde 3mart sat
Süper.sevindim valla senin adina. Ben de hala kanama devam. Ama niyeyse cok umutsuz degilim. Icimde bi yerlerde bir umut varGünaydın canım dün şifa hastanesine gittim oradaki doktor çok ilgilendi çok iyi bir doktordu Kese yusyuvarlak içinde yolk kesesini gördü ve Ultrasyonda bebeğin kalp atışlarına gördük çok şükür iyiyim herhangi bir kanama da mevcut değilmiş demekki her doktoru inanmamak lazım diğer gittiğim üç ayrı doktor düşük tehlikesi kese bozukluğu bebek görünmüyor 1 t şey söyle benim moralimi bozmuştu artık bundan sonra Şifa hastanesine gitcem canım kese gününe göre iyi bebiş üç gün geriden gidiyomuş
bende yarın gidicem canım.inşallah göruruzde rahatlarız gerçekten.Bende cumayi sabırsızlıkla bekliyorum keseyi bi görsem içim rahatlicak
Hayırlı haberlerle gel canımmm.Gunaydiinn kizlaarr bugun doktora gitcem keseyi gormeye ins kalp atisinida duyarizz dua edin bana
gunaydın canım ben az daha dusunmeye devam edersem beynım patlıcakGünaydın kızlar. Nasılsınız ?
doktor beni 7+1 de çağırdı (özeldeki dr.)kalp atışı için. ankaradayım bi yandan devlet hast başlayayım dedim. hacettepe üni hast gittm. 8+5 e randevu verdi. en erken tarih oymuş. doktora sordm geç değilmi bu randevu dedm. o zaman kadr bebek daha belirgin olur daha iyi olur dedi. sizce geç değil mi. ilk gebeliğim kimyasal oldugundan aile hekimim kontolde ol dedi. 7+1 de yne özele gitmeyi düşünüyorum. sonrasında yine hacettepeye 9.haftalıkken gideceğim. sat 5 mart
Günaydın. Cnm şifa hastahanesindeyim doktor ismi nedirGünaydın canım dün şifa hastanesine gittim oradaki doktor çok ilgilendi çok iyi bir doktordu Kese yusyuvarlak içinde yolk kesesini gördü ve Ultrasyonda bebeğin kalp atışlarına gördük çok şükür iyiyim herhangi bir kanama da mevcut değilmiş demekki her doktoru inanmamak lazım diğer gittiğim üç ayrı doktor düşük tehlikesi kese bozukluğu bebek görünmüyor 1 t şey söyle benim moralimi bozmuştu artık bundan sonra Şifa hastanesine gitcem canım kese gününe göre iyi bebiş üç gün geriden gidiyomuş
Canm hem kalp hem kese gormuş olursun.daha ıyı bnce.Günaydın hamişlerr
ben son bat 13 Mart ama doktorum yoğun ve 2 Mayıs a randevu aldım, sizce çok geç bir tarih mi? İşten de zırt bırt izin almak istemediğim için ctesi gdicem ama kadının ctesileri dolu ancak 2 Mayıs boş
Öncesinde deî doktor a gittiğimden folic asitim zaten var üstüne d3 eksikmiş onu alıyorum.
2 Mayıs çok geç değil dimi?
gunaydın canım benimde bat 13 mart.4 defa kan tahlili yaptırdım birkaç gun arayla. yarında keseyi görmek için doktora gidicem.umarım kalp atışınıda duyarız ama duymazsak 1 hafta sonra falan duyulur diye duşunuyorum o yuzden tekrar giderim muhtemelen.sen keseyi gördun mu yoksa 2 Mayısta keseyi görmek için mi gidiceksin? Bence geç 2 Mayıs.eger keseyi görmediysen başka bir doktora en azından keseyi görmek için git için rahatlasın. tabii sen bilirsin.Günaydın hamişlerr
ben son bat 13 Mart ama doktorum yoğun ve 2 Mayıs a randevu aldım, sizce çok geç bir tarih mi? İşten de zırt bırt izin almak istemediğim için ctesi gdicem ama kadının ctesileri dolu ancak 2 Mayıs boş
Öncesinde deî doktor a gittiğimden folic asitim zaten var üstüne d3 eksikmiş onu alıyorum.
2 Mayıs çok geç değil dimi?
gunaydın canım ben az daha dusunmeye devam edersem beynım patlıcaksen nasılsın
hadi gozun aydin cnmGünaydın canım dün şifa hastanesine gittim oradaki doktor çok ilgilendi çok iyi bir doktordu Kese yusyuvarlak içinde yolk kesesini gördü ve Ultrasyonda bebeğin kalp atışlarına gördük çok şükür iyiyim herhangi bir kanama da mevcut değilmiş demekki her doktoru inanmamak lazım diğer gittiğim üç ayrı doktor düşük tehlikesi kese bozukluğu bebek görünmüyor 1 t şey söyle benim moralimi bozmuştu artık bundan sonra Şifa hastanesine gitcem canım kese gününe göre iyi bebiş üç gün geriden gidiyomuş
insallah kuzumGunaydin kizlar bugun saat 3te randevumm var kalp qtisi icin hayirlisiyla duyarim
gunaydın canım benimde bat 13 mart.4 defa kan tahlili yaptırdım birkaç gun arayla. yarında keseyi görmek için doktora gidicem.umarım kalp atışınıda duyarız ama duymazsak 1 hafta sonra falan duyulur diye duşunuyorum o yuzden tekrar giderim muhtemelen.sen keseyi gördun mu yoksa 2 Mayısta keseyi görmek için mi gidiceksin? Bence geç 2 Mayıs.eger keseyi görmediysen başka bir doktora en azından keseyi görmek için git için rahatlasın. tabii sen bilirsin.
Canımmm saglıcaklaa kucagına alman dileğiyle:)Normaldirr bu heyecan...Dönüştee hmen yaz merakda kalmalıyımGunaydin kizlar bende cok heyecanliyim uyuyamadim.desem yeri kalp atislarini dinlemeye gidecegim mercumegimin dua edin bir sikinti olmasin ( odum kopuyor ben boyle olumsuz biri degildimhamilelelik beni degistirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?