2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet ya ilk zamanlar çok normal benimde öyle sürekli iş halinde ayaktaysam belim başlıyor agrımaya...:)Normal yani dert etme

bende cok yorgun hissediyorum mevsimle de ilgili galiba

Süper.sevindim valla senin adina. Ben de hala kanama devam. Ama niyeyse cok umutsuz degilim. Icimde bi yerlerde bir umut var
hiç umutsuz olma canım ilaçlarının düzenli kullan ve sürekli istirahat et bol bol sıvı tüketmeye çalışın Allahın izniyle hiç bir şey olmayacak
H

Gunaydin kizlar bende cok heyecanliyim uyuyamadim.desem yeri kalp atislarini dinlemeye gidecegim mercumegimin dua edin bir sikinti olmasin ( odum kopuyor ben boyle olumsuz biri degildim hamilelelik beni degistirdi
olumlu düşünelim olumlu olsun inş duycaksın pıtpıtları

Gunaydin kizlar bende cok heyecanliyim uyuyamadim.desem yeri kalp atislarini dinlemeye gidecegim mercumegimin dua edin bir sikinti olmasin ( odum kopuyor ben boyle olumsuz biri degildim hamilelelik beni degistirdi
Hiç telaş yapma canım o günleride göreceksin ben de çok tedirgin oluyorum kalp atışlarına duyamayacak falan diye Allahın izniyle inşallah duyacaksın Allah hepimize hayırlı evlatlar versin hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kuçaklarımıza almayı nasip etsin

Canım telefondan yazdığım için bazen kelime hataları oluyor ben kendim için telaştanmıştım kalp atışını duyamam diye mesajla yanlışlık oldu canım benim Allaha emanet ol

aynen benımde agrılarım cok hafıfledı.hıc bır sıkayetım yok.mıdem bulanmıyor faalan boylede olunca ınsan tedırgın oluyor sen bı gıt ınş.hayırlı haberler alırsın benım randevum cumaaya

Gunaydin hamisler ayyy insallah bugun bol kalp atisli bir gun olur hayirlisiyla haberlerinizi bekliyorum bende 20 nisanda gidicem

hıc korkmaaa hersey olumlu olucak inş..doktordan sonra hemen bıze yaz olurmu..

gunaydınnnn.hadı hayırlısıu ınş.guzel haberler alıcaksın kardesım bıze haber vermeyı unutmaaa

merak etmeyin ilk fırsatta buraya yazacağım saat 4 te gircem ultrasona ondan sonra haberleri bekleyin inşAllah güzel haberlerle gelirim tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…