- 2 Ağustos 2012
- 1.072
- 425
- 133
Evet ya ilk zamanlar çok normal benimde öyle sürekli iş halinde ayaktaysam belim başlıyor agrımaya...:)Normal yani dert etmebelirti namına ayakta kalırsam yada azıcık da olsa iş yaparsam bulaşık makinesiyle faln uğraşırsam belim ağrıyor,
sizin de öyle mi oluyor? Bir de aşırı yorgunluk halsizlik bitkinlik durumu, bunlar normal mi kızlar daha 3 haftalık faln sayılır
Canımmm heyecanla kavusman dileğiylee:)Hayırlısıyla inş. güzel haberleri bekliyoruzGunaydin kizlar bugun saat 3te randevumm var kalp qtisi icin hayirlisiyla duyarim
Akinti normal diye biliyorum ama bende de oluyor aradaarada.bizde asilamaya gececektik bu ay hamile oldugumu ogrendim ne sansliyiz demi cok sukur
bende cok yorgun hissediyorum mevsimle de ilgili galibabelirti namına ayakta kalırsam yada azıcık da olsa iş yaparsam bulaşık makinesiyle faln uğraşırsam belim ağrıyor,
sizin de öyle mi oluyor? Bir de aşırı yorgunluk halsizlik bitkinlik durumu, bunlar normal mi kızlar daha 3 haftalık faln sayılır
hiç umutsuz olma canım ilaçlarının düzenli kullan ve sürekli istirahat et bol bol sıvı tüketmeye çalışın Allahın izniyle hiç bir şey olmayacakSüper.sevindim valla senin adina. Ben de hala kanama devam. Ama niyeyse cok umutsuz degilim. Icimde bi yerlerde bir umut var
olumlu düşünelim olumlu olsun inş duycaksın pıtpıtlarıGunaydin kizlar bende cok heyecanliyim uyuyamadim.desem yeri kalp atislarini dinlemeye gidecegim mercumegimin dua edin bir sikinti olmasin ( odum kopuyor ben boyle olumsuz biri degildimhamilelelik beni degistirdi
İzmir göztepe şubesi dr serdar bey çok ilgili bir doktormuşGünaydın. Cnm şifa hastahanesindeyim doktor ismi nedir
sana gunaydınnGunaydiiiinnnnn hamişdaşlarimmmm :)))
günaydın bu arada herkese, çok güzel haberler alacağınız bebeğinizi çokk hissedeceğiniz bir gün olsun
Hiç telaş yapma canım o günleride göreceksin ben de çok tedirgin oluyorum kalp atışlarına duyamayacak falan diye Allahın izniyle inşallah duyacaksın Allah hepimize hayırlı evlatlar versin hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kuçaklarımıza almayı nasip etsinGunaydin kizlar bende cok heyecanliyim uyuyamadim.desem yeri kalp atislarini dinlemeye gidecegim mercumegimin dua edin bir sikinti olmasin ( odum kopuyor ben boyle olumsuz biri degildimhamilelelik beni degistirdi
bende cumayı bekleyanlerdenım..Bende cumayi sabırsızlıkla bekliyorum keseyi bi görsem içim rahatlicak
Canım telefondan yazdığım için bazen kelime hataları oluyor ben kendim için telaştanmıştım kalp atışını duyamam diye mesajla yanlışlık oldu canım benim Allaha emanet olGunaydin kizlar bende cok heyecanliyim uyuyamadim.desem yeri kalp atislarini dinlemeye gidecegim mercumegimin dua edin bir sikinti olmasin ( odum kopuyor ben boyle olumsuz biri degildimhamilelelik beni degistirdi
aynen benımde agrılarım cok hafıfledı.hıc bır sıkayetım yok.mıdem bulanmıyor faalan boylede olunca ınsan tedırgın oluyor sen bı gıt ınş.hayırlı haberler alırsın benım randevum cumaayaseninle aynı durumdayım canım.ara ara minik agrılarım ve kasık batmalarım oluyordu.şu birkaç gundur hiçbişeyim yok.hamile olmadığım zamandaki gibiyim ve bu da beni çok korkutuyor.yarın keseyi görmek için gidicem inşallah hayırlısıyla görurum.
hıc korkmaaa hersey olumlu olucak inş..doktordan sonra hemen bıze yaz olurmu..Gunaydin kizlar bende cok heyecanliyim uyuyamadim.desem yeri kalp atislarini dinlemeye gidecegim mercumegimin dua edin bir sikinti olmasin ( odum kopuyor ben boyle olumsuz biri degildimhamilelelik beni degistirdi
gunaydınnnn.hadı hayırlısıu ınş.guzel haberler alıcaksın kardesım bıze haber vermeyı unutmaaagünayddıııııınçok heyecanlıyım bebeğimin kalp atışlarını duymak için gideceğiz bugün
gunaydınnnn.hadı hayırlısıu ınş.guzel haberler alıcaksın kardesım bıze haber vermeyı unutmaaa
inş..guzel seyler duyucak kulakların..merak etmeyin ilk fırsatta buraya yazacağım saat 4 te gircem ultrasona ondan sonra haberleri bekleyininşAllah güzel haberlerle gelirim tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?