2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar günaydın

sabah her uyandığımda açlıktan ölecekmiş gibi midem kazınarak uyanıyorum. eğer ağzıma birşeyler atmasam mide kazıntısından bayılacak gibi oluyorum var mı yaşayan
aynen zaten ıstahlıyıdım sımdı ıstahımı ıkı ıle carpıyorum o derece tıka basa yesem yarım saat ıader edıyor sonra baslıyor mıdem kazınmaya okadar kazınıyorkı gunlerdır bısey yememısım sankıı..ama ben her saat bası ne yıyıcem buna bır care bulmalı

canım hayatı boyunca iştahlı olan bende de iştahsızlık var ama yiyorum iyi beslenmek için
ben normal iştahlı biriyim ama şimdi hiç iştah kalmadı benim ilk gebeliğimde 6+ haftada bulantılar başladı ve takribi 1 ay yiyemedim birşey. 2. 3 aylık dönemde azda olsa yedim 3. dönemdede yani son 3 ay 2 kg alarak bitirdim. bunda da hemen iştah gitti.
olmamı olmamı baksana sabah sabah cekırdege sardım sureklı acıkıyorum ben ya ınsallah bulantı donemı gecırırım yoksa bu gıdısle dogumda 90 kılo olurum :S
acaba akşamları yemiyoruz sabahları kazıntı ile mi uyanjıyoruz?
ay oluyor. hatta dün gece kalktım tuvalete tuvaletimi yaparken alt karnıma kramp gibi birşey girdi nasıl rahatsz etti.
hmm dedim belki farklı bir doktora gidip farklı düşünceler almak istersin. diğer kontrol ne zaman?

6 gun sonra canım kontrolum, o ıdrardan sonra sancı cok kotu ya sankı bıcak saplanıyo gıbı ben gece 3 gıbı kalktım yemek yedım 8 de uyandım yıne mıdem kazınıyo doymuyorum zaten dun kendımı aştım eşim cocuklarım ablam felan yemege gıttık kendıme pılav ustu et doner soyledım eşim mantı ablamla cocuklar ıskender kendımınkını yedım cocuklardan ablamdan ıskender otlandım esımden mantı kendımı ökuz gıbı hıssedıyorum

Poff bi ben mi kaldım kesemi görmeyen (( ama doktor da bana regl ini 10-15 gün geçsin öyle gel dmşti poff ben de kesemi görmek istiyorm ama alttan da baksınlar istemiyorm napcam 2 Mayıs'ı beklemelimiyim kızlar ultrasonla şimdi görünmez dimi

uzulme yalnız degılsın benım pazar gunu betam 6367,0 dı ılk randevumda cuma gunu bakalım kesemız gorulucekmı inş..allahın ıznıyleee cok sabırsızımm

sende böylece 2 mayısta gittiginde hem keseyi görursun hem kalp atışını duyarsın ne guzel işte :) ben bugun gidicem kese için.inşallah görurum.

kac haftalıksınkı canım

blueflower,
had inşallah kızımız olur hayırlısı ise tabi.. benim adetten hemen sonra oldu bebeğim. yani adetten hemen sonra kalınırsa erkek olurmuş diyorlar k.k da.. ama elifeva, senin kızın olacak deyip beni yüreklendirdi ehehe
ayyy fena sularda yüzüyorsun şekerim sen :d dikkat et ilk başlarda çok alma sonlara sakla

kaçıncı haftadasın göremiyorum hamilelik takvimi ekler misin? ben 4+5 te keseyi gördüm mresela

dayanamıyorumkı canım sımdıde esımı uyandırmaya calısıyorum açık pıde yaptır dıye başının etını yıyom ne olcak benım sonum

Kizlaar gunaydinn nasilsiniz ? Kendinizi nasil hissediyosunuz uykudan basini kaldiramayan var miiiii
gunaydınn..ya hıc sorma ben normal hayatımda cok uykucuyumdur ..saatlerce uyusam uyandıgımda esneyebılıyorum sımdı daha fazlalastı sabah ıse bıle gıtmek ıstemyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…