- 3 Aralık 2010
- 765
- 314
- 133
bnm de öyle bir de en çok rahatsız eden sabah aşırı idrara sıkışık uyanmam. uyumak isterken wc gitmek zorunda olmamkızlar günaydın
sabah her uyandığımda açlıktan ölecekmiş gibi midem kazınarak uyanıyorum. eğer ağzıma birşeyler atmasam mide kazıntısından bayılacak gibi oluyorumvar mı yaşayan
3 ay mı aboooGünaydın kızlar sağlık ocağından geliyorum kan ve idrar tahlili yaptılar sonucu öğleden sonra alicam çok memnun kaldım 3 ay ilişki yasak yada seyrek dedi Dr yediklerinde dikkat et dedi benim kilo değişti 79 çıktı ben yanlış biliyomusum demekki Rabbim hayirlisini versin inşallah
Oluyor canm ozellikle de progestani ictik ten sonraKızlarr sizde de baş dönmesine benzer ama tam dönme değil, hafif Sersemce bi durum oluyo mu
canımm merhaba,
aralık annelerinde bi ikiz annesinin daha olması beni çok sevindirdi
bu arada evet ikiz olma ihtimali doğrudur çünkü ilk olarak benimde iki minik nokta şeklinde görünmüştü bebişlerim
İlk uç ay dikkatli seyrek olabilir son 3 ay hic onermiyorum dedi valla ne yapcaz bilmiyorum3 ay mı abooodoktor bize 15 gün önermiyorum dedi. bu bile zor
Hangi ildesin ben de doğudayım erzincandaMalesef canım doğuda bi ildeyiz :)
benKizlaar gunaydinnnasilsiniz ? Kendinizi nasil hissediyosunuz uykudan basini kaldiramayan var miiiii
canım senin aynı anda kalpleri atıyor muydu bizim bitanemizin kalbi atmıyo henüz o yüzden doktor temkinli konustu olabilir ama bebegin bi parcasıda olabilir bi hafta sonra bi kontrol edelim dedi hayırlısı inşş tabiki ikiz olması beni cok mutlu eder ama inş kalbi atmaya baslar bir an önce yada tekse bebişim saglıklıdır ınss
Aynen ben de oyle uyaniyorun yaa.. eskaza cok erken uyanirsam acliktan uyuyamiyorum ama bir de kuatr hapinicmem gerekiyor..onu icince de yarim saat bisey yemek yasak.. catliyorum inankızlar günaydın
sabah her uyandığımda açlıktan ölecekmiş gibi midem kazınarak uyanıyorum. eğer ağzıma birşeyler atmasam mide kazıntısından bayılacak gibi oluyorumvar mı yaşayan
doktora gittin mi??? seninle zamanımız çok yakın
Canımm seni tebrik ettikten 2-3 sonra ben de geldim buraya
Uyku hali çoook var ve 15-20 dakikada bir tuvalete gidiyorum =)
gunaydınn..ya hıc sorma ben normal hayatımda cok uykucuyumdur ..saatlerce uyusam uyandıgımda esneyebılıyorum sımdı daha fazlalastı sabah ıse bıle gıtmek ıstemyorummm
Selamlar,Herkese merhaba
Bende hamile olduğumu anlayalı birkaç gün oluyor. Sadece Beta hcg de anlaşıldı Henüz keseye bakılmadı Allah kısmet ederse 20 martta gideceğim. 5 haftasında kese görünen var mı?
Hangi ildesin ben de doğudayım erzincanda
Canimmm pazartesi gittim. Kesecik dedi doktor 3 mm mistahililler verdi bi suru. Haftaya cuma yine cagirdi . Sen ne durumdasin canimmm
Aynen ben de oyle uyaniyorun yaa.. eskaza cok erken uyanirsam acliktan uyuyamiyorum ama bir de kuatr hapinicmem gerekiyor..onu icince de yarim saat bisey yemek yasak.. catliyorum inan
canım valla önce bu cumartesi gel dedi sonra diğer cumartesi ama dayanamam heralde bu cumartesi giderim ben allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşş biri normal döllenip diğeri gec döllenebiliyor mu ki acaba biri tam göründü kalbide atıyo cünkü ayy allahım aklıma mukayet ol :)biz cuma günü keseleri gördük sağlıklı görünüyor dedi ama çok minik oldukları için kalp atışlarını duyamadı bu c.tesi için randevu verdi :) sanki seninki geç döllenme gibi geliyor bana hayırlısı olsun tatlım ama benim içime güzel şeyler doğuyorkontrole ne zaman gidiceksin
Ismi o degil ama icerigi ayni thyrox kullaniyorumlevotiroksin mi kullanıyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?