2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Günaydın kızlar sağlık ocağından geliyorum kan ve idrar tahlili yaptılar sonucu öğleden sonra alicam çok memnun kaldım 3 ay ilişki yasak yada seyrek dedi Dr yediklerinde dikkat et dedi benim kilo değişti 79 çıktı ben yanlış biliyomusum demekki Rabbim hayirlisini versin inşallah

kızlar günaydın

sabah her uyandığımda açlıktan ölecekmiş gibi midem kazınarak uyanıyorum. eğer ağzıma birşeyler atmasam mide kazıntısından bayılacak gibi oluyorum var mı yaşayan
bnm de öyle bir de en çok rahatsız eden sabah aşırı idrara sıkışık uyanmam. uyumak isterken wc gitmek zorunda olmam

3 ay mı abooo doktor bize 15 gün önermiyorum dedi. bu bile zor

canımm merhaba,
aralık annelerinde bi ikiz annesinin daha olması beni çok sevindirdi
bu arada evet ikiz olma ihtimali doğrudur çünkü ilk olarak benimde iki minik nokta şeklinde görünmüştü bebişlerim

canım senin aynı anda kalpleri atıyor muydu bizim bitanemizin kalbi atmıyo henüz o yüzden doktor temkinli konustu olabilir ama bebegin bi parcasıda olabilir bi hafta sonra bi kontrol edelim dedi hayırlısı inşş tabiki ikiz olması beni cok mutlu eder ama inş kalbi atmaya baslar bir an önce yada tekse bebişim saglıklıdır ınss

biz cuma günü keseleri gördük sağlıklı görünüyor dedi ama çok minik oldukları için kalp atışlarını duyamadı bu c.tesi için randevu verdi :) sanki seninki geç döllenme gibi geliyor bana hayırlısı olsun tatlım ama benim içime güzel şeyler doğuyor kontrole ne zaman gidiceksin

kızlar günaydın

sabah her uyandığımda açlıktan ölecekmiş gibi midem kazınarak uyanıyorum. eğer ağzıma birşeyler atmasam mide kazıntısından bayılacak gibi oluyorum var mı yaşayan
Aynen ben de oyle uyaniyorun yaa.. eskaza cok erken uyanirsam acliktan uyuyamiyorum ama bir de kuatr hapinicmem gerekiyor..onu icince de yarim saat bisey yemek yasak.. catliyorum inan

Canımm seni tebrik ettikten 2-3 sonra ben de geldim buraya
Uyku hali çoook var ve 15-20 dakikada bir tuvalete gidiyorum =)

Ayyy evetttt cok ama cok sevindim canimmm saglikla mutlulukla kucagimiza alalim meleklerimizii insallah asiri sık tuvalete cikma var yahu . Ve su tuketimini cok yapmamiz getekiyormus .

gunaydınn..ya hıc sorma ben normal hayatımda cok uykucuyumdur ..saatlerce uyusam uyandıgımda esneyebılıyorum sımdı daha fazlalastı sabah ıse bıle gıtmek ıstemyorummm

Yaaa .. Calismak ne zordur simdi.. Ben gozlerimi acamiyorum. Gozlerim kapali kahvti hazirladim esime bugun . Diyorum acilmiyor gozlerim Allah sana yardim etsin canim benim evde olmak kolay calismak kac kat daha zor

Herkese merhaba

Bende hamile olduğumu anlayalı birkaç gün oluyor. Sadece Beta hcg de anlaşıldı Henüz keseye bakılmadı Allah kısmet ederse 20 martta gideceğim. 5 haftasında kese görünen var mı?
Selamlar,
Benim 4+6 diye gözüküyordu geçen cumartesi, keseyi gördü doktorum. Haftaya cuma (24 nisanda) kalp atışlarını dinleyeceğiz biz de.

Canimmm pazartesi gittim. Kesecik dedi doktor 3 mm mis tahililler verdi bi suru. Haftaya cuma yine cagirdi . Sen ne durumdasin canimmm

ben kan testiyle duruyorum haftaya cuma falan giderim diyordum ama beklemeyceğim galiba.. Varlığından haberdar olayım en azından :)

canım valla önce bu cumartesi gel dedi sonra diğer cumartesi ama dayanamam heralde bu cumartesi giderim ben allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşş biri normal döllenip diğeri gec döllenebiliyor mu ki acaba biri tam göründü kalbide atıyo cünkü ayy allahım aklıma mukayet ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…