- 14 Mart 2013
- 8.026
- 4.037
- 448
Ismi o degil ama icerigi ayni thyrox kullaniyorum
dr bana bişey demedi ama benim hep sağ tarafımda ufak kasılmalar gerilmeler hissediyorumKızlar keseniz sagdami solda mi
kilo aldın mı peki canım benimde canım çok şey istiyo ama bugün ilk defa bulantım oldudayanamıyorumkı canım sımdıde esımı uyandırmaya calısıyorum açık pıde yaptır dıye başının etını yıyom ne olcak benım sonum
sag yada sol fark edıyormu yada bır etkenı varmı.bende daha bılmıyorum ama genelde sağ tarafımda agrılarım oldudr bana bişey demedi ama benim hep sağ tarafımda ufak kasılmalar gerilmeler hissediyorum
kilona bişey dediler mi canım benimde 72 daha şimdidenGünaydın kızlar sağlık ocağından geliyorum kan ve idrar tahlili yaptılar sonucu öğleden sonra alicam çok memnun kaldım 3 ay ilişki yasak yada seyrek dedi Dr yediklerinde dikkat et dedi benim kilo değişti 79 çıktı ben yanlış biliyomusum demekki Rabbim hayirlisini versin inşallah
aa sır mı bizde merak ettik ama şimdiözelden mesaj atarsan söyleyebilirim canım buradan yazmayayım çok yakın değiliz sen oralı mısın görevli misin
Resmi eline alınca sol dimi canm benimde solbenımkı solda canım ters bakmıyosam
Hic bi bilgim yok canim ama hal hergun 50 mg iciyorum. Senin nekadarevet bu etken maddesi zaten ben de levotiron kullanıyorum tsh kaçtı senin?
Oluyor canm ozellikle de progestani ictik ten sonra
Nasil anlicaz sol mu sag mi diye? Doktor bise demedi fotoda anlasiliyo muHic bi bilgim yok canim ama hal hergun 50 mg iciyorum. Senin nekadar
Nasil anlicaz sol mu sag mi diye?Resmi eline alınca sol dimi canm benimde sol
aynı ben top atsan uyanmama şimdi uyku saatim iyice arttı :Sgunaydınn..ya hıc sorma ben normal hayatımda cok uykucuyumdur ..saatlerce uyusam uyandıgımda esneyebılıyorum sımdı daha fazlalastı sabah ıse bıle gıtmek ıstemyorummm
Ne sordun canm ben bisr gormediM galibaArkadaslar kac defadır birsey soruyorum kimse cvp vermiyor
bugunde cok mutsuz kalktım basımın ustunde bır agırlık varsankı asırı halsızım sıze zor geldım mınık adımlarla yuruyorum oderece aldıgım nefes yetmıyor sankı dusup abyılıcam nıye boyle oldu bılmıyorum belımdede agrı var bugun..aynı ben top atsan uyanmama şimdi uyku saatim iyice arttı :S
Bakırköyde önerebiliceğiniz doktor var mı demiştim,çamlık hastanesinde varujan beye gidiyorum bilgisi olan var mı?Ne sordun canm ben bisr gormediM galiba
Ah canim tamam hatirladim.. ben almanyadayim malesef hic bir bilgim yokBakırköyde önerebiliceğiniz doktor var mı demiştim,çamlık hastanesinde varujan beye gidiyorum bilgisi olan var mı?
Tesekkür ederim ilgin için
yok canım bişey demedi boyuna göre gayet iyi dedikilona bişey dediler mi canım benimde 72 daha şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?