- 3 Aralık 2010
- 765
- 314
- 133
hayırlı olsun canım Rabbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin korkma herkeste bi belirti olacak diye bişey yok bendede hiç bir belirti yok bel ağrısı ve kabızlık dışındaselam kızlar bende kan tahlili yaptırdım 4300 lerde çıktı
henüz doktora gitmedim
şuan hiç bir belirti yok gibi sadece uykum çok gelıyor
belirti olmaması normal mi
valla gobegıme bakınca almıs gıbıyım ama tartıya cıkmak ıstemıyorumkilo aldın mı peki canım benimde canım çok şey istiyo ama bugün ilk defa bulantım oldu
normal canım bendede bısey yok arada bulantım felan oluo o kadarselam kızlar bende kan tahlili yaptırdım 4300 lerde çıktı
henüz doktora gitmedim
karnıma tuttum canım ustte u harfı gıbı olan yerı yukarı tuttum soldaResmi eline alınca sol dimi canm benimde sol
Benimkide soldakarnıma tuttum canım ustte u harfı gıbı olan yerı yukarı tuttum solda
boyun kaç peki canım benim 1.70 inş bana da olmusuz bişey demezyok canım bişey demedi boyuna göre gayet iyi dedi
bılmıyorumkıBenimkide solda
Solda olunca ne oluyomuşki
selam kızlar bende kan tahlili yaptırdım 4300 lerde çıktı
henüz doktora gitmedim
Selam Canım bi aksilik olmazsa doğumumuz anı gün gözüküyor:) sat 7 mart benim. ben de 4+6 yken kan tahlili yaptırdım, 8713 çıktı. Hafif kasıklarımda kasılma, yorgunluk, uyku hali, sık tuvalete çıkma, bel ve sırt ağrısı var, ama çok ciddi ratsız eden bir durum yok çok şükür. senin 4300 lerde çıkan değerin ne zamandı? bir de ben sadece 4+6 da gittim dr a. keseyi gördük, 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi, bi de folik asit verdi, istersen bir görünbelki kalp atışını bile duyarsın
valla sanki biraz çok uyuyorum o kadar :) bakalım kısmetnormal canım bendede bısey yok arada bulantım felan oluo o kadar
Bende bebe asprini alıyorum günde 1 , kanımız rahat aksin diye :)Kızlar coraspirin kullanan var mi doktorun bana vermişti asilamadan önce başladım hamile olunca aradım devam et dedi
ben anadolu yakasındayım o yüzden bilemiyorum hiç araştırmadık karşıda doktor...Bakırköyde önerebiliceğiniz doktor var mı demiştim,çamlık hastanesinde varujan beye gidiyorum bilgisi olan var mı?
Tesekkür ederim ilgin için
ben ilk gittigimde dikkat etmemistim ama diger gittiklerimde doktor ultrason aletini hep soluma cevirdi o zaman anladim solda oldugunuResmi eline alınca sol dimi canm benimde sol
13 nisanda yaptırdım kan testını değer biraz azmı o zaman benim ne bileyim umutlanmak istemıyoruz 1 hafta sonra falan gıdıcem doktora
Teşekkürler canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş.Ayyy evetttt cok ama cok sevindim canimmmsaglikla mutlulukla kucagimiza alalim meleklerimizii insallah asiri sık tuvalete cikma var yahu . Ve su tuketimini cok yapmamiz getekiyormus .
ben kan testiyle duruyorum haftaya cuma falan giderim diyordum ama beklemeyceğim galiba.. Varlığından haberdar olayım en azından :)
Teşekkürler canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş.
Ben normalde de suyu severim, şimdi daha da çok içiyorum. 2 gündür deli gibi turşu yiyorumO da epey susatıyor.
Oğlumdan hatırladığım ilk 3 ay ve son 3 ay hep idrara fazla çıkma oluyordu. En güzel dönem 2. trimestr
arkadaşlar şimdi geldim doktordan.dualarınız için teşekkür ederim.çok buyuk sürpriz oldu İKİZLERİM oluyor :) çok şaşkınım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?