2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
selam kızlar bende kan tahlili yaptırdım 4300 lerde çıktı
henüz doktora gitmedim
şuan hiç bir belirti yok gibi sadece uykum çok gelıyor
belirti olmaması normal mi
hayırlı olsun canım Rabbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin korkma herkeste bi belirti olacak diye bişey yok bendede hiç bir belirti yok bel ağrısı ve kabızlık dışında

selam kızlar bende kan tahlili yaptırdım 4300 lerde çıktı
henüz doktora gitmedim
şuan hiç bir belirti yok gibi sadece uykum çok gelıyor
belirti olmaması normal mi

Selam Canım bi aksilik olmazsa doğumumuz anı gün gözüküyor:) sat 7 mart benim. ben de 4+6 yken kan tahlili yaptırdım, 8713 çıktı. Hafif kasıklarımda kasılma, yorgunluk, uyku hali, sık tuvalete çıkma, bel ve sırt ağrısı var, ama çok ciddi ratsız eden bir durum yok çok şükür. senin 4300 lerde çıkan değerin ne zamandı? bir de ben sadece 4+6 da gittim dr a. keseyi gördük, 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi, bi de folik asit verdi, istersen bir görün belki kalp atışını bile duyarsın

13 nisanda yaptırdım kan testını değer biraz azmı o zaman benim ne bileyim umutlanmak istemıyoruz 1 hafta sonra falan gıdıcem doktora

13 nisanda yaptırdım kan testını değer biraz azmı o zaman benim ne bileyim umutlanmak istemıyoruz 1 hafta sonra falan gıdıcem doktora

Tatlım az değil, benim de 10 Nisanda bakıldı işte. benimkine dr bi şey demedi kese ile uyumlu dedi saddece ama netten baktım değerlere, benimki yüksek biraz:) o sebeple ikiz olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum:)

Ayyy evetttt cok ama cok sevindim canimmm saglikla mutlulukla kucagimiza alalim meleklerimizii insallah asiri sık tuvalete cikma var yahu . Ve su tuketimini cok yapmamiz getekiyormus .
Teşekkürler canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş.
Ben normalde de suyu severim, şimdi daha da çok içiyorum. 2 gündür deli gibi turşu yiyorum O da epey susatıyor.
Oğlumdan hatırladığım ilk 3 ay ve son 3 ay hep idrara fazla çıkma oluyordu. En güzel dönem 2. trimestr

ben kan testiyle duruyorum haftaya cuma falan giderim diyordum ama beklemeyceğim galiba.. Varlığından haberdar olayım en azından :)

Canim ben doktoru aramistim o demisti . Ogrendikten 1 hafta sonra gelmelisin ki keseyi gorelim. Git gitt beklemen hataaaa testler falan istiyicem bi suru onlari yaptir .

Ahh canim ben hic bisey bilmiyorum buradan sizlerden ogrendigim bunlar hayirlisiyla gecsin zaman insallah hersey cok guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…