2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
arkadaşlar şimdi geldim doktordan.dualarınız için teşekkür ederim.çok buyuk sürpriz oldu İKİZLERİM oluyor :) çok şaşkınım :)
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın ins. Kaç haftalık hamilesin? Çift kese mi gördünüz ?kesenin boyunu paylaşabilir misin? Valla acayip merak ettim

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın ins. Kaç haftalık hamilesin? Çift kese mi gördünüz ?kesenin boyunu paylaşabilir misin? Valla acayip merak ettim
amin canım inşallah hepimiz saglıkla kucagımıza alırız. kaç haftalık bilmiyorum şaşkınlıktan soramadım unuttum sorucam şimdi.son adet tarihim 13 mart.evet canım çift kese görduk.hatta hemşire dedi doctor bey orada bişey daha mı var diye :) doktorumda bende ona bakıyorum dedi şok olduk valla :) keselerim son adet tarihime gore çok uyumluymuş normalmiş durumları.boyutu da 5mm dedi.normal mi dedim gayet yolunda herşey dedi :)

bakalım bızımkı kac tane :)))))))))))))) ılk randevum cuma ınş.kesesınıde gorurum kalp atıslarınıda duyarımda doktor ılerı tarıhe atmaz benı cok dua et lutfen..
inşallah canım hayırlısı olsun :) bende haftaya bugun tekrar gidicem kalp atışlarını dinlicez inşallah tospiklerimin :)

süper bi haber cnm ne güzelll ben de ikiz istiyorm sanrm yaa ne güsel aralıkta bol ikiz olacak sanrm sayfamızda :)

Kızlarrr çok uykum var ya İşyerindeyim şimdi masada uyuklıcam gözlerim kapanıyorrrr

cnm benim de son adet tarihim 13 martttt acaba ben de mi gitsemmm hcg n çok mu artmıştı en son kaçtı en byüük belirişi hızlı artmasıymş ikizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…