arkadaşlar şimdi geldim doktordan.dualarınız için teşekkür ederim.çok buyuk sürpriz oldu İKİZLERİM oluyor :) çok şaşkınım :)
Canım ben İzmirdeyim, yardımcı olamıycamBakırköyde önerebiliceğiniz doktor var mı demiştim,çamlık hastanesinde varujan beye gidiyorum bilgisi olan var mı?
Tesekkür ederim ilgin için
aminnnnnnn ayyyy ççokkk mutluyum allahımmmm :)tatlımmmmm:))) çok çok sevindim, hayırlı olsun miniklerinnndarısı bizeee
çok teşekkür ederim :) rabbim herkese evlat versin inşallahhhhhhhGOZUN AYDINNNNNNN.HAYIRLI UGURLU OLSUNLAR INŞ..
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın ins. Kaç haftalık hamilesin? Çift kese mi gördünüz ?kesenin boyunu paylaşabilir misin? Valla acayip merak ettimarkadaşlar şimdi geldim doktordan.dualarınız için teşekkür ederim.çok buyuk sürpriz oldu İKİZLERİM oluyor :) çok şaşkınım :)
Aaaa süper, sağlıkla gelsin canım bebişlerinarkadaşlar şimdi geldim doktordan.dualarınız için teşekkür ederim.çok buyuk sürpriz oldu İKİZLERİM oluyor :) çok şaşkınım :)
bakalım bızımkı kac tane :)))))))))))))) ılk randevum cuma ınş.kesesınıde gorurum kalp atıslarınıda duyarımda doktor ılerı tarıhe atmaz benı cok dua et lutfen..çok teşekkür ederim :) rabbim herkese evlat versin inşallahhhhhhh
çok hızlı ilerliyor sayfalar görmedim canım ne sordun?Arkadaslar kac defadır birsey soruyorum kimse cvp vermiyor
şimdi gördüm bilmiyorumBakırköyde önerebiliceğiniz doktor var mı demiştim,çamlık hastanesinde varujan beye gidiyorum bilgisi olan var mı?
Tesekkür ederim ilgin için
Biz de sanirim 9 ay yok3 ay mı abooodoktor bize 15 gün önermiyorum dedi. bu bile zor
Sol yada sag farkediyor mu Bende hiç dikkat etmedim nerden anlıcaz ki :)ben ilk gittigimde dikkat etmemistim ama diger gittiklerimde doktor ultrason aletini hep soluma cevirdi o zaman anladim solda oldugunu
Maalesef ya benimde göbeğim çok çıktı gören sanır 3 aylık :SŞişkinlik mi ne anlayamadımvalla gobegıme bakınca almıs gıbıyım ama tartıya cıkmak ıstemıyorum
amin canım inşallah hepimiz saglıkla kucagımıza alırız. kaç haftalık bilmiyorum şaşkınlıktan soramadım unuttum sorucam şimdi.son adet tarihim 13 mart.evet canım çift kese görduk.hatta hemşire dedi doctor bey orada bişey daha mı var diye :) doktorumda bende ona bakıyorum dedi şok olduk valla :) keselerim son adet tarihime gore çok uyumluymuş normalmiş durumları.boyutu da 5mm dedi.normal mi dedim gayet yolunda herşey dedi :)Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın ins. Kaç haftalık hamilesin? Çift kese mi gördünüz ?kesenin boyunu paylaşabilir misin? Valla acayip merak ettim
ayyy ne güzel keşke benimde ikiz olsaaaaarkadaşlar şimdi geldim doktordan.dualarınız için teşekkür ederim.çok buyuk sürpriz oldu İKİZLERİM oluyor :) çok şaşkınım :)
amin canım inşallah hepimizin yavruları :)Aaaa süper, sağlıkla gelsin canım bebişlerin
inşallah canım hayırlısı olsun :) bende haftaya bugun tekrar gidicem kalp atışlarını dinlicez inşallah tospiklerimin :)bakalım bızımkı kac tane :)))))))))))))) ılk randevum cuma ınş.kesesınıde gorurum kalp atıslarınıda duyarımda doktor ılerı tarıhe atmaz benı cok dua et lutfen..
süper bi haber cnm ne güzelll ben de ikiz istiyorm sanrm yaa ne güsel aralıkta bol ikiz olacak sanrm sayfamızda :)amin canım inşallah hepimiz saglıkla kucagımıza alırız. kaç haftalık bilmiyorum şaşkınlıktan soramadım unuttum sorucam şimdi.son adet tarihim 13 mart.evet canım çift kese görduk.hatta hemşire dedi doctor bey orada bişey daha mı var diye :) doktorumda bende ona bakıyorum dedi şok olduk valla :) keselerim son adet tarihime gore çok uyumluymuş normalmiş durumları.boyutu da 5mm dedi.normal mi dedim gayet yolunda herşey dedi :)
amin canım inşallah hepimiz saglıkla kucagımıza alırız. kaç haftalık bilmiyorum şaşkınlıktan soramadım unuttum sorucam şimdi.son adet tarihim 13 mart.evet canım çift kese görduk.hatta hemşire dedi doctor bey orada bişey daha mı var diye :) doktorumda bende ona bakıyorum dedi şok olduk valla :) keselerim son adet tarihime gore çok uyumluymuş normalmiş durumları.boyutu da 5mm dedi.normal mi dedim gayet yolunda herşey dedi :)
Kızlarrr çok uykum var ya İşyerindeyim şimdi masada uyuklıcam gözlerim kapanıyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?