2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canm merak etme bende görmedim daha değerlerim düşüktü artsın once bi Demişti bakalım Cumartesi 1000 lere gelirse görür mu acaba ozaman kesesi?bende cok merak ediyorum

Bakırköyde önerebiliceğiniz doktor var mı demiştim,çamlık hastanesinde varujan beye gidiyorum bilgisi olan var mı?
Tesekkür ederim ilgin için
Bakirkoyde degil ama çapada iki doktor ismi aldim.faruk bey atıl bey.gidenler türkiyedekien iyi doktor ditor faruk bey icin. Ben baska ilde oldugum icin onlarin ögrencisine gidiyorum

cnm benim de son adet tarihim 13 martttt acaba ben de mi gitsemmm hcg n çok mu artmıştı en son kaçtı en byüük belirişi hızlı artmasıymş ikizde
ilk ölçturdugumde 10 çıktı iki gun sonar 53 yine 2 gun sonar 111 sonrada 4 gun sonar test yaptırdım 712 çıkmıştı.bugunde kese için gittim çift kese görduk :) haftaya bugunde kalp atışlarını duymak için gidicem :) git tabii sende.batlarımız aynı seninle.

merhaba arkadaşlar hamile değilim en azından şimdilik bilmiyorum. diyeceksiniz ki topiğimizde ne işin var sizlere bi soru sorup hemen kaçacağım :) bugün bat günüm ve yumurta akı gibi akıntım oldu. daha adet de olmadım. sizde de olmuş muydu böyle bişey. taze hamilesiniz ayrıntılı hatırlarsınız diye düşündüm. cevaplarınızı bekliyorum. hepinize şimdiden teşekkür ederim. bebişleriniz sağlıkla gelsin yuvanızın mutluluğuna mutluluk katsın inşallah

Evet canm adet gunumde tam oldum diyordum bi bakiyordum krem gibi beyaz akinti 2 gun geçti test yaptim senin kac gu gecti yaprr istersen kan testi ;-)

Evet canm adet gunumde tam oldum diyordum bi bakiyordum krem gibi beyaz akinti 2 gun geçti test yaptim senin kac gu gecti yaprr istersen kan testi ;-)
yumurta akı gibi akıntı oldu bende. tekrar mı yumurtluyorum dedim hatta. benim bat bugün. bugün yarın adet olmazsam kan testine gitçem. eğer hamileysem ben de aranıza katılacağım

ben hiç bir şey söylemem belirtilerin hepsi çok yanıltıyor ben ilk denememde resmen belirti yarattım vücudumda 2. denemede oldu şükür ama nerdeyse birebir hamilelik belirtilerim vardı ilkinde..İnşallah hamilesindir..

Adet gününden kaç gün önce 53 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…