- 17 Şubat 2014
- 112
- 48
- 98
Canm merak etme bende görmedim daha değerlerim düşüktü artsın once bi Demişti bakalım Cumartesi 1000 lere gelirse görür mu acaba ozaman kesesi?bende cok merak ediyorumPoff bi ben mi kaldım kesemi görmeyen(( ama doktor da bana regl ini 10-15 gün geçsin öyle gel dmşti poff ben de kesemi görmek istiyorm ama alttan da baksınlar istemiyorm napcam 2 Mayıs'ı beklemelimiyim kızlar ultrasonla şimdi görünmez dimi
Bakirkoyde degil ama çapada iki doktor ismi aldim.faruk bey atıl bey.gidenler türkiyedekien iyi doktor ditor faruk bey icin. Ben baska ilde oldugum icin onlarin ögrencisine gidiyorumBakırköyde önerebiliceğiniz doktor var mı demiştim,çamlık hastanesinde varujan beye gidiyorum bilgisi olan var mı?
Tesekkür ederim ilgin için
ben sanırım ıstemezdım yaaaa.cunku zor olur gıbıayyy ne güzel keşke benimde ikiz olsaaaa
inşallahhhhhhh :)süper bi haber cnm ne güzelll ben de ikiz istiyorm sanrm yaa ne güsel aralıkta bol ikiz olacak sanrm sayfamızda :)
ilk ölçturdugumde 10 çıktı iki gun sonar 53 yine 2 gun sonar 111 sonrada 4 gun sonar test yaptırdım 712 çıkmıştı.bugunde kese için gittim çift kese görduk :) haftaya bugunde kalp atışlarını duymak için gidicem :) git tabii sende.batlarımız aynı seninle.cnm benim de son adet tarihim 13 martttt acaba ben de mi gitsemmm hcg n çok mu artmıştı en son kaçtı en byüük belirişi hızlı artmasıymş ikizde
ayirli olsun canm sağlıkla kucağına da alırsın ins .darisi bizim basımızaarkadaşlar şimdi geldim doktordan.dualarınız için teşekkür ederim.çok buyuk sürpriz oldu İKİZLERİM oluyor :) çok şaşkınım :)
ayyyy korkutmayın beni :)ben sanırım ıstemezdım yaaaa.cunku zor olur gıbı
aminnnnn canımmmmm darısı tum isteyenlere :)H
ayirli olsun canm sağlıkla kucağına da alırsın ins .darisi bizim basımıza
Evet canm adet gunumde tam oldum diyordum bi bakiyordum krem gibi beyaz akinti 2 gun geçti test yaptim senin kac gu gecti yaprr istersen kan testi ;-)merhaba arkadaşlarhamile değilim en azından şimdilik bilmiyorum. diyeceksiniz ki topiğimizde ne işin var sizlere bi soru sorup hemen kaçacağım :) bugün bat günüm ve yumurta akı gibi akıntım oldu. daha adet de olmadım. sizde de olmuş muydu böyle bişey. taze hamilesiniz ayrıntılı hatırlarsınız diye düşündüm. cevaplarınızı bekliyorum. hepinize şimdiden teşekkür ederim. bebişleriniz sağlıkla gelsin yuvanızın mutluluğuna mutluluk katsın inşallah
yumurta akı gibi akıntı oldu bende. tekrar mı yumurtluyorum dedim hatta. benim bat bugün. bugün yarın adet olmazsam kan testine gitçem. eğer hamileysem ben de aranıza katılacağımEvet canm adet gunumde tam oldum diyordum bi bakiyordum krem gibi beyaz akinti 2 gun geçti test yaptim senin kac gu gecti yaprr istersen kan testi ;-)
Ben de kullanıyorum ne Zamana kadar kullan dediKızlar coraspirin kullanan var mi doktorun bana vermişti asilamadan önce başladım hamile olunca aradım devam et dedi
ben ıst avrupadan..Kızlar masallah dokturmussunuz gündüz Çalışınca ben akşamları okuyabiliyorum ama baya baya bi birikmiş oluyor bu arada istanbuldan kac kişiyiz merak ettim?kimler var istanbuldan?
ben sanırım ıstemezdım yaaaa.cunku zor olur gıbı
ben hiç bir şey söylemem belirtilerin hepsi çok yanıltıyor ben ilk denememde resmen belirti yarattım vücudumda 2. denemede oldu şükür ama nerdeyse birebir hamilelik belirtilerim vardı ilkinde..İnşallah hamilesindir..merhaba arkadaşlarhamile değilim en azından şimdilik bilmiyorum. diyeceksiniz ki topiğimizde ne işin var sizlere bi soru sorup hemen kaçacağım :) bugün bat günüm ve yumurta akı gibi akıntım oldu. daha adet de olmadım. sizde de olmuş muydu böyle bişey. taze hamilesiniz ayrıntılı hatırlarsınız diye düşündüm. cevaplarınızı bekliyorum. hepinize şimdiden teşekkür ederim. bebişleriniz sağlıkla gelsin yuvanızın mutluluğuna mutluluk katsın inşallah
Adet gününden kaç gün önce 53 çıktıilk ölçturdugumde 10 çıktı iki gun sonar 53 yine 2 gun sonar 111 sonrada 4 gun sonar test yaptırdım 712 çıkmıştı.bugunde kese için gittim çift kese görduk :) haftaya bugunde kalp atışlarını duymak için gidicem :) git tabii sende.batlarımız aynı seninle.
bende istKızlar masallah dokturmussunuz gündüz Çalışınca ben akşamları okuyabiliyorum ama baya baya bi birikmiş oluyor bu arada istanbuldan kac kişiyiz merak ettim?kimler var istanbuldan?
senın yıne 3 aylık benım bıldıgın 5 6 aylık gıbı kocamanMaalesef ya benimde göbeğim çok çıktı gören sanır 3 aylık :SŞişkinlik mi ne anlayamadım
Canım ben İzmirdeyim, yardımcı olamıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?