2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar peki doktor sunu ye bunu yeme diye bisey dedi mi ? Bana sadece cig et salam sosis pastirma yeme dedi . Kahve zararli mi bilginiz var mi ? Ve ne yiyip iciyosunuz

Bakırköyde önerebiliceğiniz doktor var mı demiştim,çamlık hastanesinde varujan beye gidiyorum bilgisi olan var mı?
Tesekkür ederim ilgin için

Canim benim tanidigim bir cok kisi hizmet hasta esindeki meltem hanima gidiyor. Ve cok memnun. Ama ben oraya gitmiyorum medipolde suna hanima gidiyorum . Aklind olsun hizmet hastanesi cok iyi yakinsa git derim. Ban uzak diye tercih etmedim

Kizlar peki doktor sunu ye bunu yeme diye bisey dedi mi ? Bana sadece cig et salam sosis pastirma yeme dedi . Kahve zararli mi bilginiz var mi ? Ve ne yiyip iciyosunuz

ben sağlıklı besleniyorum ama porsiyonum çok ya sanırım
sabah kalsik yumurta peynir zeytin ceviz 1 dilim ekmek 1 tane meyve biber
öğle etli bir sey+salata 2 dilim ekmek
ikindi yogurt badem ceviz 1 tane meyve
akşam sebze veya et yemeği ve yogurt 1 dilim ekmek

ama her zaman böyle düzenli değil tabi ufak tefek kaçamaklarım var

Ayyy masallah canimm sana .. Yumurta sabahlari yiyemiyorum . Sut icemiyorum. Galete peynir zeytin yiyorum. Oglen meyve yiyorum. Aksamda etli yemek yiyorum. Kilo almaktan korkuyorum . O yuzden kendimi meyveye verdim. Ekmek yememeye ozen gostericem insallah.

Asıl spor yapıyor musunuz? ben yürüyordum annem korkuttu yapma diye..
Ama deli gibi pilates yapasım var..Doktora soracağım spor bana ilaç gibi çünkü

bende korkuyorum kilodan o yüzden porsiyonu en azından şu 3 ay düşürmem lazım 1,5 -2 kişilik yiyorum çünkü..

yumurta akı gibi akıntı oldu bende. tekrar mı yumurtluyorum dedim hatta. benim bat bugün. bugün yarın adet olmazsam kan testine gitçem. eğer hamileysem ben de aranıza katılacağım
İNŞALLAH CANIM... HEMEN ECZANEDEN TEST AL BENİM ADETİME 4 GÜN KALA ÇIKTI O UYDURUK TESTLERDE ÇOK SİLİK TE OLSA. AKINTIYA GELİNCE EVET BENDE DE VARDI HATTA HALA VAR

yumurta akı gibi akıntı oldu bende. tekrar mı yumurtluyorum dedim hatta. benim bat bugün. bugün yarın adet olmazsam kan testine gitçem. eğer hamileysem ben de aranıza katılacağım
İNŞALLAH CANIM... HEMEN ECZANEDEN TEST AL BENİM ADETİME 4 GÜN KALA ÇIKTI O UYDURUK TESTLERDE ÇOK SİLİK TE OLSA. AKINTIYA GELİNCE EVET BENDE DE VARDI HATTA HALA VAR

bnm ikibinlerdeyken kese görüündü cnm. 15 gün sonra gel dedi.seni daha erken tarihe cagırmış ya bn de azcık erken gitsem olmaz mı ki. 9 nisanda kese göründü 20 sinde gitsem erken mi gitmş olurum kalp atışı için. yani 15 gün sonra gel demişti ben 11 gün sonra gitmiş olcam.

KAHVE ÇOK İSTİYORSAN 1 FİNCAN İÇ MAX. CEVİZ BADEM KURUYEMİŞ ONLARI YEMEYE ÇALIŞ PROTEİN ALMAYA ÇALIŞ SÜT YOĞURT TÜKET KISACA SAĞLIKLI BESLEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…