Bakırköyde önerebiliceğiniz doktor var mı demiştim,çamlık hastanesinde varujan beye gidiyorum bilgisi olan var mı?
Tesekkür ederim ilgin için
Bende kullaniyorum canm günde 1 tane.Ben de kullanıyorum ne Zamana kadar kullan dedi
istanbul anadolu :)Kızlar masallah dokturmussunuz gündüz Çalışınca ben akşamları okuyabiliyorum ama baya baya bi birikmiş oluyor bu arada istanbuldan kac kişiyiz merak ettim?kimler var istanbuldan?
Kizlar peki doktor sunu ye bunu yeme diye bisey dedi mi ? Bana sadece cig et salam sosis pastirma yeme dedi . Kahve zararli mi bilginiz var mi ? Ve ne yiyip iciyosunuz
bende kendimi şişmiş hissediyorum sanırım regl olamadığımız için şişizde birazsenın yıne 3 aylık benım bıldıgın 5 6 aylık gıbı kocamansuankı şişkınlık canım hemen cıkmaz gobek
ben sağlıklı besleniyorum ama porsiyonum çok ya sanırım
sabah kalsik yumurta peynir zeytin ceviz 1 dilim ekmek 1 tane meyve biber
öğle etli bir sey+salata 2 dilim ekmek
ikindi yogurt badem ceviz 1 tane meyve
akşam sebze veya et yemeği ve yogurt 1 dilim ekmek
ama her zaman böyle düzenli değil tabi ufak tefek kaçamaklarım var
düşük riski mi var cnmBiz de sanirim 9 ay yok
allah yardmcn olsn, bn işi bıraktm şükürKızlarrr çok uykum var ya İşyerindeyim şimdi masada uyuklıcam gözlerim kapanıyorrrr
bende korkuyorum kilodan o yüzden porsiyonu en azından şu 3 ay düşürmem lazım 1,5 -2 kişilik yiyorum çünkü..Ayyy masallah canimm sana .. Yumurta sabahlari yiyemiyorum . Sut icemiyorum. Galete peynir zeytin yiyorum. Oglen meyve yiyorum. Aksamda etli yemek yiyorum. Kilo almaktan korkuyorum . O yuzden kendimi meyveye verdim. Ekmek yememeye ozen gostericem insallah.
İNŞALLAH CANIM... HEMEN ECZANEDEN TEST AL BENİM ADETİME 4 GÜN KALA ÇIKTI O UYDURUK TESTLERDE ÇOK SİLİK TE OLSA. AKINTIYA GELİNCE EVET BENDE DE VARDI HATTA HALA VARyumurta akı gibi akıntı oldu bende. tekrar mı yumurtluyorum dedim hatta. benim bat bugün. bugün yarın adet olmazsam kan testine gitçem. eğer hamileysem ben de aranıza katılacağım
İNŞALLAH CANIM... HEMEN ECZANEDEN TEST AL BENİM ADETİME 4 GÜN KALA ÇIKTI O UYDURUK TESTLERDE ÇOK SİLİK TE OLSA. AKINTIYA GELİNCE EVET BENDE DE VARDI HATTA HALA VARyumurta akı gibi akıntı oldu bende. tekrar mı yumurtluyorum dedim hatta. benim bat bugün. bugün yarın adet olmazsam kan testine gitçem. eğer hamileysem ben de aranıza katılacağım
profil foton çokkk güzellllllİNŞALLAH CANIM... HEMEN ECZANEDEN TEST AL BENİM ADETİME 4 GÜN KALA ÇIKTI O UYDURUK TESTLERDE ÇOK SİLİK TE OLSA. AKINTIYA GELİNCE EVET BENDE DE VARDI HATTA HALA VAR
bnm ikibinlerdeyken kese görüündü cnm. 15 gün sonra gel dedi.seni daha erken tarihe cagırmış ya bn de azcık erken gitsem olmaz mı ki. 9 nisanda kese göründü 20 sinde gitsem erken mi gitmş olurum kalp atışı için. yani 15 gün sonra gel demişti ben 11 gün sonra gitmiş olcam.ilk ölçturdugumde 10 çıktı iki gun sonar 53 yine 2 gun sonar 111 sonrada 4 gun sonar test yaptırdım 712 çıkmıştı.bugunde kese için gittim çift kese görduk :) haftaya bugunde kalp atışlarını duymak için gidicem :) git tabii sende.batlarımız aynı seninle.
ANADOLU ÜMRANİYE AMA HASTANEM KAVACIKKızlar masallah dokturmussunuz gündüz Çalışınca ben akşamları okuyabiliyorum ama baya baya bi birikmiş oluyor bu arada istanbuldan kac kişiyiz merak ettim?kimler var istanbuldan?
bende korkuyorum kilodan o yüzden porsiyonu en azından şu 3 ay düşürmem lazım 1,5 -2 kişilik yiyorum çünkü..
Ben de 2 gün girmedim kaç sayfa olmuş :) Ben de İstanbul ümraniye:)Kızlar masallah dokturmussunuz gündüz Çalışınca ben akşamları okuyabiliyorum ama baya baya bi birikmiş oluyor bu arada istanbuldan kac kişiyiz merak ettim?kimler var istanbuldan?
KAHVE ÇOK İSTİYORSAN 1 FİNCAN İÇ MAX. CEVİZ BADEM KURUYEMİŞ ONLARI YEMEYE ÇALIŞ PROTEİN ALMAYA ÇALIŞ SÜT YOĞURT TÜKET KISACA SAĞLIKLI BESLENKizlar peki doktor sunu ye bunu yeme diye bisey dedi mi ? Bana sadece cig et salam sosis pastirma yeme dedi . Kahve zararli mi bilginiz var mi ? Ve ne yiyip iciyosunuz
aynen canım reglıden oncede şişiyoruz reglı baslayınca ınmeye baslıyoruz aynı onun gıbı olamadıgımız ıcın şiş kalıyoruzbende kendimi şişmiş hissediyorum sanırım regl olamadığımız için şişizde biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?