2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bu durumda sizin degerleriniz benden çok daha yuksek aslında.

evet de çift kese fln demedi. hatta ben çoğul olabilir mi dedim, daha anlaşılmaz dedim. devlete gitmiştim, hemen gördü keseyi, belki sonra bakmadı bile düzgün :/ kan değeri olarak da sadece beta hcg istedi işte. başka hiç tahlil fln da yapmadı, özele gideceğiz bakalım canım :/

sagol canım çok teşekkür ederim.hepimizinki hayırlı olur inşallah.evet canım normal yolla.aşılama tup bebek falan degil.hatta ailelerimizde de ikiz çocugu olan yok :)
nasıp kısmet ıste allah yardımcın olsun valla ısın zor.geebelıktede gebelık sonrasındada

git tabii canım ihmal etme.benim once ilk keseyi gördu ölçtu biçti vs sonra bir dikkat ettiki bişey daha var diye.hatta hemşirede orada bişey daha mı var dedi.oldukça iyi muayene etti.akıl fikir Verdi rahatlattı.özelde de her doktora aynı olmuyor gerçi.

geçen hfta arkaşım doğum yaptı, onun özelde düzenli olarak gittiği doktoru vardı, ona gideceğim inşallah:) hem eşim de görsün istiyorum:) devlette almıyorlar tabi:/

geçen hfta arkaşım doğum yaptı, onun özelde düzenli olarak gittiği doktoru vardı, ona gideceğim inşallah:) hem eşim de görsün istiyorum:) devlette almıyorlar tabi:/
aaa devlette almıyorlar mı bilmiyordum şaşırdım ne alaka ????

sanırım çok çok yeni daha 9 nisanda hcg 12,35 di zaten sat da 13.03.2015 di
sonunda hcg si benim kadar düşük birini buldum galiba. aynıyız canım seninle bende 8 nisanda öğrendim hcg 13.31 di. fakat sat 7.3.2015 benim geç döllenmeden dolayı 1 haftaya yakın geriden geliyorum..
sen bi daha test yaptırdın mı

seninle de yakınız hangi hastaneye gidiyorsunuz komşularım
canım ben maslak acıbademe geliyorum.iş yerim maslakta o yuzden gitmesi kolay oluyor.bu doktorla tesadufen tanıştım ama ilgi alakası ve en önemlisi arkadaşça yaklaşımını çok sevdim.bu doktorla devam etmeyi duşunuyorum inşallah.

KAHVE ÇOK İSTİYORSAN 1 FİNCAN İÇ MAX. CEVİZ BADEM KURUYEMİŞ ONLARI YEMEYE ÇALIŞ PROTEİN ALMAYA ÇALIŞ SÜT YOĞURT TÜKET KISACA SAĞLIKLI BESLEN

Anladim canim sut icemiyorum ama yogurt yerim en azindan . Ceviz bademde yerim tesekkur ederim canim

adaçayı yasakkk... düşük yaptırır dedi.. başkada bişi demedi..

Banada hic bisey demedi yahu . Cevremde bi kac hamile var ay sunu yapma sunu yeme dediler. Ama benim doktorum tek cig eti soyledi. Cokta pimpirik olmamak gerek yani . Eskiler cok mu dikkat ediyordu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…