bu durumda sizin degerleriniz benden çok daha yuksek aslında.
nasıp kısmet ıste allah yardımcın olsun valla ısın zor.geebelıktede gebelık sonrasındadasagol canım çok teşekkür ederim.hepimizinki hayırlı olur inşallah.evet canım normal yolla.aşılama tup bebek falan degil.hatta ailelerimizde de ikiz çocugu olan yok :)
ya su ahaftalarınıızı nasıl hesaplıyorsunuz allhaaskına.sanırım cogunuz adet haftasınıda eklıyor bu bıraz sacma degılmıııDun doktora gittim 1.19 cm kesesi fakat 5+2gorunuyo dedi ben 6.0dim bi sorun olabilir mi
git tabii canım ihmal etme.benim once ilk keseyi gördu ölçtu biçti vs sonra bir dikkat ettiki bişey daha var diye.hatta hemşirede orada bişey daha mı var dedi.oldukça iyi muayene etti.akıl fikir Verdi rahatlattı.özelde de her doktora aynı olmuyor gerçi.evet de çift kese fln demedi. hatta ben çoğul olabilir mi dedim, daha anlaşılmaz dedim. devlete gitmiştim, hemen gördü keseyi, belki sonra bakmadı bile düzgün :/ kan değeri olarak da sadece beta hcg istedi işte. başka hiç tahlil fln da yapmadı, özele gideceğiz bakalım canım :/
valla bencede allah yardımcım olsun.hayırlısı artık rabbim saglıklı ömurler versin başka ne isterim :)nasıp kısmet ıste allah yardımcın olsun valla ısın zor.geebelıktede gebelık sonrasındada
teşekkür ederim yine de :)Ah canim tamam hatirladim.. ben almanyadayim malesef hic bir bilgim yok
git tabii canım ihmal etme.benim once ilk keseyi gördu ölçtu biçti vs sonra bir dikkat ettiki bişey daha var diye.hatta hemşirede orada bişey daha mı var dedi.oldukça iyi muayene etti.akıl fikir Verdi rahatlattı.özelde de her doktora aynı olmuyor gerçi.
aaa bende oturuyorum canım komşu olmayalımbende ümraniye şerifali de oturuyorum
Sata gore hesaplaniyo canim kagitta da yaziyo 6.0diye alt tarafta da 5+2yaziyoya su ahaftalarınıızı nasıl hesaplıyorsunuz allhaaskına.sanırım cogunuz adet haftasınıda eklıyor bu bıraz sacma degılmııı
seninle de yakınız hangi hastaneye gidiyorsunuz komşularımaa ben de ümranye çakmak :) çok yakınızzz
aaa devlette almıyorlar mı bilmiyordum şaşırdım ne alaka ????geçen hfta arkaşım doğum yaptı, onun özelde düzenli olarak gittiği doktoru vardı, ona gideceğim inşallah:) hem eşim de görsün istiyorum:) devlette almıyorlar tabi:/
sonunda hcg si benim kadar düşük birini buldum galiba. aynıyız canım seninle bende 8 nisanda öğrendim hcg 13.31 di. fakat sat 7.3.2015 benim geç döllenmeden dolayı 1 haftaya yakın geriden geliyorum..sanırım çok çok yeni daha 9 nisanda hcg 12,35 di zaten sat da 13.03.2015 di
belkide komşuyuzdur.elit life sitesini bilirsin kesin :)aaa bende oturuyorum canım komşu olmayalım
canım ben maslak acıbademe geliyorum.iş yerim maslakta o yuzden gitmesi kolay oluyor.bu doktorla tesadufen tanıştım ama ilgi alakası ve en önemlisi arkadaşça yaklaşımını çok sevdim.bu doktorla devam etmeyi duşunuyorum inşallah.seninle de yakınız hangi hastaneye gidiyorsunuz komşularım
adaçayı yasakkk... düşük yaptırır dedi.. başkada bişi demedi..Kizlar peki doktor sunu ye bunu yeme diye bisey dedi mi ? Bana sadece cig et salam sosis pastirma yeme dedi . Kahve zararli mi bilginiz var mi ? Ve ne yiyip iciyosunuz
KAHVE ÇOK İSTİYORSAN 1 FİNCAN İÇ MAX. CEVİZ BADEM KURUYEMİŞ ONLARI YEMEYE ÇALIŞ PROTEİN ALMAYA ÇALIŞ SÜT YOĞURT TÜKET KISACA SAĞLIKLI BESLEN
adaçayı yasakkk... düşük yaptırır dedi.. başkada bişi demedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?