- 2 Ağustos 2012
- 1.072
- 425
- 133
Ayyy ne bilim canımsenın yıne 3 aylık benım bıldıgın 5 6 aylık gıbı kocamansuankı şişkınlık canım hemen cıkmaz gobek
sağolasn canım ya inşallah vardır bende de:)İNŞALLAH CANIM... HEMEN ECZANEDEN TEST AL BENİM ADETİME 4 GÜN KALA ÇIKTI O UYDURUK TESTLERDE ÇOK SİLİK TE OLSA. AKINTIYA GELİNCE EVET BENDE DE VARDI HATTA HALA VAR
bnm ikibinlerdeyken kese görüündü cnm. 15 gün sonra gel dedi.seni daha erken tarihe cagırmış ya bn de azcık erken gitsem olmaz mı ki. 9 nisanda kese göründü 20 sinde gitsem erken mi gitmş olurum kalp atışı için. yani 15 gün sonra gel demişti ben 11 gün sonra gitmiş olcam.
dimi ya çok seviyorum ben bebeklerin ayakların doğsun ayaklarını yicem bebişiminprofil foton çokkk güzellllll
gebelıgın ılerledıkce bıan once karnın şişsin dıye beklıceksın o zaman bol gıyınmezsınAyyy ne bilim canımKendimi şiş piş bir kadın hissediyorum:))Bol giyiyomm çıkmasın die
ben İstanbul dayıum cnmKızlar masallah dokturmussunuz gündüz Çalışınca ben akşamları okuyabiliyorum ama baya baya bi birikmiş oluyor bu arada istanbuldan kac kişiyiz merak ettim?kimler var istanbuldan?
ben çatlatma ignesi olmuştum canım.53 degeri ignenin 14, gunu çıktı.ama adetime gore degerlendirirsek adetime 3 yada 4 gun kala degerim 53 çıkmış. testi 5 nisanda yaptırdım beklenen adet tarihim 8-9 nisandı.Adet gününden kaç gün önce 53 çıktı
doktor bana vajinal bakiyor hep ve aleti sol tarafima dogru ceviriyor ordan anladim ben ultrason kagidinin dar kismini yukari görüntü kismini karsi tarafa gelecek sekilde karnina koy öylede belli olur canimSol yada sag farkediyor mu Bende hiç dikkat etmedim nerden anlıcaz ki :)
bence hiç erken degil.ben bugun kese için gittim çift kese görduk zaten :) kalp atışları içinde haftaya bugun gel dedi.bnm ikibinlerdeyken kese görüündü cnm. 15 gün sonra gel dedi.seni daha erken tarihe cagırmış ya bn de azcık erken gitsem olmaz mı ki. 9 nisanda kese göründü 20 sinde gitsem erken mi gitmş olurum kalp atışı için. yani 15 gün sonra gel demişti ben 11 gün sonra gitmiş olcam.
Neden moralin bozuldu ? Kalbinimi duyamadin diye ?bana baya küçük geldi halbuki ben belki kalbini bile duyarız diye düşünüyodum moralim bozuldu
6+3 oldum bugun cnmkac haftalik senin ki
bu durumda sizin degerleriniz benden çok daha yuksek aslında.Seninle aramızda iki gün var canım, ben de 10 nisanda gittim ilk, değerim 8000 lerdeydi. 15 gün sora kalp atışı için çağırdı ama ben de ayın 20 sinde yani 10 gün sora gideyim diyorum. meraktayım. bir de değerimi bi kezz ölçtürdüm ben, düzenli artıyor mu ona da bakmak istiyorum aslında
Hayirli olsun ikizlerin :): normal yoldanmi oldu bebegin ?bence hiç erken degil.ben bugun kese için gittim çift kese görduk zaten :) kalp atışları içinde haftaya bugun gel dedi.
Hadi bakalim insallah :)sağolasn canım ya inşallah vardır bende de:)
ANADOLU ÜMRANİYE AMA HASTANEM KAVACIK
bende ümraniye şerifali de oturuyorumben nde Anadolu yakasıı ama doktorum Göztepe ben ümraniye
aa ben de ümranye çakmak :) çok yakınızzzbende ümraniye şerifali de oturuyorum
sagol canım çok teşekkür ederim.hepimizinki hayırlı olur inşallah.evet canım normal yolla.aşılama tup bebek falan degil.hatta ailelerimizde de ikiz çocugu olan yok :)Hayirli olsun ikizlerin :): normal yoldanmi oldu bebegin ?
evet canım :)aa ben de ümranye çakmak :) çok yakınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?