2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Seninle aramızda iki gün var canım, ben de 10 nisanda gittim ilk, değerim 8000 lerdeydi. 15 gün sora kalp atışı için çağırdı ama ben de ayın 20 sinde yani 10 gün sora gideyim diyorum. meraktayım. bir de değerimi bi kezz ölçtürdüm ben, düzenli artıyor mu ona da bakmak istiyorum aslında

Ayyy ne bilim canımKendimi şiş piş bir kadın hissediyorum:))Bol giyiyomm çıkmasın die
gebelıgın ılerledıkce bıan once karnın şişsin dıye beklıceksın o zaman bol gıyınmezsın ben ne gıyersem gıyım dırek gobek önde gıdıyorum hastanede kadın gordu benı kac aylık dedı gobegı kocaman gorunce buyuk sanıyolar bazende toplu tasımalarda yer verıyolar en sınır bozucu olan o

Adet gününden kaç gün önce 53 çıktı
ben çatlatma ignesi olmuştum canım.53 degeri ignenin 14, gunu çıktı.ama adetime gore degerlendirirsek adetime 3 yada 4 gun kala degerim 53 çıkmış. testi 5 nisanda yaptırdım beklenen adet tarihim 8-9 nisandı.

bence hiç erken degil.ben bugun kese için gittim çift kese görduk zaten :) kalp atışları içinde haftaya bugun gel dedi.

bu durumda sizin degerleriniz benden çok daha yuksek aslında.

Kızlar mide bulantıları başlayanlar varmı.
Varsa ne gibi şeyler yapıyorlar geçmesi için.

Benim pazartesiden itibaren başladı.Dün tavan yaptı ne varsa çıkardım.
Yemeklerden tiksindim.
Zor zoraki yemeye çalışıyorum.
Özellikle sabahları uyandığımda ve akşam yemeğinden sonra yatana kadar çok bulantı oluyor.

Çubuk kraker,Naneli sakız ve naneli şeker kullanıyorum.
Karışık veya yağlı yemekler,süt ve süt ürünleri tüketemiyorum.

Bugün dr gideceğim kan ve idrar tahlillerimin sonuçlarını göstermek için.Bakalım mide bulantısı için neler diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…