2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hayır cnm zırt bırt yaptırmama kararı aldm :)

Banada hic bisey demedi yahu . Cevremde bi kac hamile var ay sunu yapma sunu yeme dediler. Ama benim doktorum tek cig eti soyledi. Cokta pimpirik olmamak gerek yani . Eskiler cok mu dikkat ediyordu sanki
gerçi ben daha kadın doğumcuya gitmedim.. aile hekimi de hiç birşeyi sallamıyor.. salı günü ateşim 37.2 oldu ama ben ejderha misali yanıyorum boğazım faranjit olmuş acıdan ağzımı açamıyorum.. yüksek ateş tehlikeli korktum derdimi anlattim doktorun cvp : dikkat et adaçayı içme düşük yaptırır. zaten hamilesin sana ilaçta yazamam.. geçmiş olsun.. kaderime terkedildim neyseki ebe daha sıcak kanlı daha ilgili..

Banada hic bisey demedi yahu . Cevremde bi kac hamile var ay sunu yapma sunu yeme dediler. Ama benim doktorum tek cig eti soyledi. Cokta pimpirik olmamak gerek yani . Eskiler cok mu dikkat ediyordu sanki
aynen oyle canım annelerımız bu kadar dıkkat etseydı mesela ben kucuk oglumda 9 ay boyunca hıc bısey yemedım ne meyve ne sebze sureklı tost makarna nescafe kola cay bı itşe aşerıp erık felan yemıstım hamılelık boyunca 4,5 5 kılo aldım 2900u bebektı gerısıde eş su desen hıc almamısım

merhaba ben de izmir deyim izmirde kime gidiyorsunuz ben de iyi bir doktor arıyorum
Daha çok yeni, bat tarihi yarın hatta
Ben önceki doğumum da bizim aile dr'u sayılır Metin Bildirici 'ye gitmiştim. Bizim ailede 4 kişinin doğum dr'u. Ama bu sefer çınarlı ya da su hospital ı araştıracağım.
Çınarlıda Reşat Bozoklar iyi diyorlar. 10 gün sonra felan randevu ayarlayabilirsem gitmek istiyorum.
Senin kaçıncı haftan şu anda ?

canım bende feci durumdayım pazar sabahı basladı öğür öğür bi hal oluyorum bir defa cıkardım canım ama sadece corba ve muz yiyebiliyorum cubuk kraker iyi geliyo ama ilginc bi sekilde midemde gaz var gibi öğürüyorum gaz cıkınca rahatlıyorum bi saat sonra haydıı yeniden inşş artmaz siddeti cok zor leblebide iyi geliyo baya

canım bi kulak burun bogazcıya git bence bende gecen hafta ateslendim iltiha varmıs baya antibiyotik verdi cok agladım içmeyeyim diye ama iltihap daha tehlikeli düşüge sebep olur dedi ihmal etme ates tehlikeli

Cok korktum bende bi sey olur diye panik var da biraz
yok canim korkma ben gecen hafta sali gittigimdede 5+5 tim. doktor 5+1 dedi. dünde 6+1 demesi gerekirken 6+2 dedi . böyle oynamalar cok normal . herkeste oluyor doktor bebegin gelisimine göre belirliyor haftayi . cünkü gec döllenme oldugu zaman 1 2 haftaya kadar oynayanlar oluyor

canım bi kulak burun bogazcıya git bence bende gecen hafta ateslendim iltiha varmıs baya antibiyotik verdi cok agladım içmeyeyim diye ama iltihap daha tehlikeli düşüge sebep olur dedi ihmal etme ates tehlikeli
çok şükür ılık duş ve soğuk bezlerle indi.. iyiyim şimdi.

Ben de minigimi yeni ogrendim kislar 2 de cikti sonucum hcg 160 sat 25 mart nasil sizce dr pazartesi bidaha baklim arts nasil die dedi insallah yukselir
o nasıl hcg öle allahım maşallah .. bat a nerdese 9 -10 kala.. ikizi geçtim sana üçüz geliyor galiba

Bulaşik makinasina bulaşik yerleyemiyorum öğürmekten koku hassasiyetim cok fena ya yumurtadan tiksindim yogurt findik tost hazir pide falan yiyebiliyorum.Gaz cok varya kurufasulye yemis gbi :))) oglene kadar uyuyan ben sabah 8 de ayaga kalkar oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…