2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
belkide komşuyuzdur.elit life sitesini bilirsin kesin :)
aynen biliyorum :) ama malesef değilmişiz
bende tavsiye üstüne medistate kavacık has sadiye hnma gidiyorum çok tatlı bi kadın

aynen kokuya karsı zaten daha kötüyüm sabah esimle tartıstık bir parfum kokusunu taaa koridun diğer ucundan alıp öğürmeye baslıyorum yemek falan yapamıyorum işyerinde yemekhaneye giremiyorum aman allahımm

Haftaya carsamba yine gidicem kontrole bir suru test yaptirmami istedi sizde yaptiniz mi

niye endişelisin anlamadım kocaman olmuş işte sevin bence adet tarihinde birebir gitmesi değilmiş önemli olan önemli olan bundan sonra o hftadan hesaplayarak gelişimin güzel olması
İlki kimyasal olunca korkuyorum bende canim bi sorun olcak diye

aynen kokuya karsı zaten daha kötüyüm sabah esimle tartıstık bir parfum kokusunu taaa koridun diğer ucundan alıp öğürmeye baslıyorum yemek falan yapamıyorum işyerinde yemekhaneye giremiyorum aman allahımm
Offf sizde durumlar bayagı zorrr:)Normaldede koku almadıgım için sanırım şimdlik etkilenme yok gibi...
İnş. böyle devam eder..

adaçayı yasakkk... düşük yaptırır dedi.. başkada bişi demedi..
Adaçayı ve çok fazla maydanoz ( çiğ olarak ) tüketmek yasak. Sabahları aç karnına ceviz-badem-fındık kavanozu hazırlayın baş ucunuzda dursun. Yataktan kalkmadan 1-2 tane yiyin. Her gün 1 bardak süt, mümkünse 1 adet muz çok faydalı. Normal yemek işini abartmayın sakın ilk 3 ay gereksiz kilo alımı oluyor. Bebeklerimize 3. aydan sonra direkt yediklerimiz ulaşıyor. Şu ankiler sadece kendi sağlığımız için
Çok geçmiş olsun, ballı ıhlamur içebilirsiniz
Kizlar bakin cok endiseliyim.
1 hafta artı ya da eksi çıkabilir ultrason görüntülerinde. Bunlara sakın takılmayın. Dr un o anki ölçümüyle ( cihazla ) alakalı. Önemli olan ileriki aylardayken çok büyük farklılıklar olmaması.
Ben de minigimi yeni ogrendim kislar 2 de cikti sonucum hcg 160 sat 25 mart nasil sizce dr pazartesi bidaha baklim arts nasil die dedi insallah yukselir
Oooo maşallah, benim sat 19 mart dünkü değerim 47,79 =)) Sağlıkla gelsin nenişin ya da bebişlerin

Ayyy o gaz bendede var ve inanılmaz rahatsız edici...Fena yani....Birde üzerine fena şişkinlik :SNe yapcazz bölee

Offf sizde durumlar bayagı zorrr:)Normaldede koku almadıgım için sanırım şimdlik etkilenme yok gibi...
İnş. böyle devam eder..
amin inş canım masallah sanslısın allah bozmasın kötü bi durum ama allah ileri öğürmelerden bulantılardan esirgesin bizide ne diyelim :) bu ugurda cekilen cileye razıyız

İlk aydan itibaren yediklerinize dikkat edin diyor doktor...Yani ilk aylardada önemli beslenme
Sen demişsin 3. ay dan sonra çocuk alıyor yediklerimizi..Emin misin canım?

Allah yardimcimiz olsun kapidan girenin ter kokusunu bile hemen aliorum kötü bi durum :))

İlk aydan itibaren yediklerinize dikkat edin diyor doktor...Yani ilk aylardada önemli beslenme

Kızlarr sizede sorayımmm...Şuan mesela cevizler bademler falan yiyoruz bebege faydası yokmu yani????

Haftaya carsamba yine gidicem kontrole bir suru test yaptirmami istedi sizde yaptiniz mi
ben yurtdisindayim canim benden zaten her gittigimde kan aliyor kizamik tokosplasma falan testleri yapmis bile annelik pass imda yaziyor yapildigi. yani bana ektra sunu yaptirin demedi ama gerekeni zaten kan alip kendisi yapiyor

aa sır mı bizde merak ettik ama şimdi

Kendimi ifşa etmek istemiyorum herşeyimi yazıyorum sonuçta ben buraya, bir kaç tanıdığa da denk geldim. özel mesajdan söyleyebilirim canım :)
Hic bi bilgim yok canim ama hal hergun 50 mg iciyorum. Senin nekadar
aynen canım ben de 50 kullanıyorum
Neden moralin bozuldu ? Kalbinimi duyamadin diye ?
6+3 oldum bugun cnm
evet ben 5+6 artık hiç değilse bebeği görürüz filan diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…