2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
amin inş canım masallah sanslısın allah bozmasın kötü bi durum ama allah ileri öğürmelerden bulantılardan esirgesin bizide ne diyelim :) bu ugurda cekilen cileye razıyız
Biz bu kadar üzerlerine titriyoruz gecenlerde kadin doktora gidiyor 5 aydir adet olmuyorm diye doktorda menopoza girmistir diye dusunmus yinede ultrasondan bakmis bir bakmis 6 ayliga yakin cocuk demis icinizde benm kadar bir çocuk var :)))) Ne gamsiz insanlae varya.

kızlar hıc halım yokk hep uykuluyum ben yaaa..bırde hergun akıntımın bır damlasının rengı bır tık koyu gelıyor.ve kasıklarımdan bacaklarıma dogru bır aydır agrım var yanı yururken arkadan bırı tutuyor yanı neden oljuyor ve nezman gecer..

Merhaba herkese bende şimdi doktordan geldim kese gözükmedi..küçük bir yuvarlak var ama dedi..yarın kan testi yapacağız bakalım ne çıkacak yoksa hamile değil miyim ne diyosunuz kızlar bu işe??

Merhaba herkese bende şimdi doktordan geldim kese gözükmedi..küçük bir yuvarlak var ama dedi..yarın kan testi yapacağız bakalım ne çıkacak yoksa hamile değil miyim ne diyosunuz kızlar bu işe??
küçük olduğu için gözükmemiştir bhcg ne baktırman lazım

Ilk defa mi doktora gittin canim. Test falan yapmis midin

Bizim de vardı böyle bi hasta aynen 5 aydır adet olmuyorum dr hanım diyo dr da hamile olmayasın dedi yok değilim diyo insan o ayda bebeği hisseder kan verdi bi baktık hamile

töbe töbe nasıl insanlar var yarabbim onlarda anne olacak işte yazık günah bebişlerine

Daha oluşmamıştır benim 6. Haftaya girerken kese 6 mm di bi hafta önce gitsem görülmezdi 5. Haftada görenler var

Slm bayanlar doktrora gittim 6 milim kese var kalpte varmis oyle dedi doktor ama dinletmedi zararli diye 2 embriyo transfer edilmisti Bir tane kese goruldu. Darisi sizin basiniza

benim geç döllenme olmuş sanırım dedi doktor. Çankaya tıp merkezine gittim. 6+3 deyim ama ultrasonda 5+4 çıktı dedi doktor. ben de kızımı ege nin özelinde doğurmuştum. doktorum çok iyiydi. ama şimdi malum değişiklikler yapıldı. uzmana özel den muayene kaldırıldı diye biliyorum. seninde hayırlı olsun:)

ben yurtdisindayim canim benden zaten her gittigimde kan aliyor kizamik tokosplasma falan testleri yapmis bile annelik pass imda yaziyor yapildigi. yani bana ektra sunu yaptirin demedi ama gerekeni zaten kan alip kendisi yapiyor
Ozele gidiyorum pahali ordaki tahliller heralde o yuzden yazip verdi

sen sabredip de doktora gitmezsen eğer durumunu sorarım doktoruma böyle bir şey mümkün mü diye ama sen kalbini ferah tuut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…