- 31 Mart 2015
- 599
- 631
- 23
- 35
Biz bu kadar üzerlerine titriyoruz gecenlerde kadin doktora gidiyor 5 aydir adet olmuyorm diye doktorda menopoza girmistir diye dusunmus yinede ultrasondan bakmis bir bakmis 6 ayliga yakin cocuk demis icinizde benm kadar bir çocuk var :)))) Ne gamsiz insanlae varya.amin inş canım masallah sanslısın allah bozmasın kötü bi durum ama allah ileri öğürmelerden bulantılardan esirgesin bizide ne diyelim :) bu ugurda cekilen cileye razıyız
küçük olduğu için gözükmemiştir bhcg ne baktırman lazımMerhaba herkese bende şimdi doktordan geldim kese gözükmedi..küçük bir yuvarlak var ama dedi..yarın kan testi yapacağız bakalım ne çıkacak yoksa hamile değil miyim ne diyosunuz kızlar bu işe??
Gördüğü yuvarlak kese gbi degilmiymis canm.usttenmi bakti ?Merhaba herkese bende şimdi doktordan geldim kese gözükmedi..küçük bir yuvarlak var ama dedi..yarın kan testi yapacağız bakalım ne çıkacak yoksa hamile değil miyim ne diyosunuz kızlar bu işe??
Ilk defa mi doktora gittin canim. Test falan yapmis midinMerhaba herkese bende şimdi doktordan geldim kese gözükmedi..küçük bir yuvarlak var ama dedi..yarın kan testi yapacağız bakalım ne çıkacak yoksa hamile değil miyim ne diyosunuz kızlar bu işe??
Bizim de vardı böyle bi hasta aynen 5 aydır adet olmuyorum dr hanım diyo dr da hamile olmayasın dedi yok değilim diyo insan o ayda bebeği hissederBiz bu kadar üzerlerine titriyoruz gecenlerde kadin doktora gidiyor 5 aydir adet olmuyorm diye doktorda menopoza girmistir diye dusunmus yinede ultrasondan bakmis bir bakmis 6 ayliga yakin cocuk demis icinizde benm kadar bir çocuk var :)))) Ne gamsiz insanlae varya.
töbe töbe nasıl insanlar var yarabbim onlarda anne olacak işte yazık günah bebişlerineBiz bu kadar üzerlerine titriyoruz gecenlerde kadin doktora gidiyor 5 aydir adet olmuyorm diye doktorda menopoza girmistir diye dusunmus yinede ultrasondan bakmis bir bakmis 6 ayliga yakin cocuk demis icinizde benm kadar bir çocuk var :)))) Ne gamsiz insanlae varya.
Daha oluşmamıştır benim 6. Haftaya girerken kese 6 mm di bi hafta önce gitsem görülmezdi 5. Haftada görenler varMerhaba herkese bende şimdi doktordan geldim kese gözükmedi..küçük bir yuvarlak var ama dedi..yarın kan testi yapacağız bakalım ne çıkacak yoksa hamile değil miyim ne diyosunuz kızlar bu işe??
bende kullaniyorum ilk gebeligim dusukle sonlandirildi bu gebeligim verdiKızlar coraspirin kullanan var mi doktorun bana vermişti asilamadan önce başladım hamile olunca aradım devam et dedi
ultrasonla baktıysa ondan görünmemiştir cnmMerhaba herkese bende şimdi doktordan geldim kese gözükmedi..küçük bir yuvarlak var ama dedi..yarın kan testi yapacağız bakalım ne çıkacak yoksa hamile değil miyim ne diyosunuz kızlar bu işe??
Bebegin tutunmasını sağlıyormuş bu ilaç ne zamana kadar iceceksinbende kullaniyorum ilk gebeligim dusukle sonlandirildi bu gebeligim verdi
Simdilik kullan dedi bi zaman vermediBen de kullanıyorum ne Zamana kadar kullan dedi
Herşey bebeğimiz için :))Bende bebe asprini alıyorum günde 1 , kanımız rahat aksin diye :)
Daha çok yeni, bat tarihi yarın hatta
Ben önceki doğumum da bizim aile dr'u sayılır Metin Bildirici 'ye gitmiştim. Bizim ailede 4 kişinin doğum dr'u. Ama bu sefer çınarlı ya da su hospital ı araştıracağım.
Çınarlıda Reşat Bozoklar iyi diyorlar. 10 gün sonra felan randevu ayarlayabilirsem gitmek istiyorum.
Senin kaçıncı haftan şu anda ?
Ozele gidiyorum pahali ordaki tahliller heralde o yuzden yazip verdiben yurtdisindayim canim benden zaten her gittigimde kan aliyor kizamik tokosplasma falan testleri yapmis bile annelik pass imda yaziyor yapildigi. yani bana ektra sunu yaptirin demedi ama gerekeni zaten kan alip kendisi yapiyor
canım valla önce bu cumartesi gel dedi sonra diğer cumartesi ama dayanamam heralde bu cumartesi giderim ben allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşş biri normal döllenip diğeri gec döllenebiliyor mu ki acaba biri tam göründü kalbide atıyo cünkü ayy allahım aklıma mukayet ol :)
Üstten baktı..bir sey demediGördüğü yuvarlak kese gbi degilmiymis canm.usttenmi bakti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?