2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben konak doğumda yapmıştım doğumumu ama özel gibi oldu. Annem oradan emekli ebe-hemşire. Şanslıydım yani. Ama hastane çok eski ve güvenlik olarak çok tatmin etmiyor beni. Bakalım daha 1-2 hafta araştırırım ben
Karşıyakada oturuyorum, ya sen ?
Hepimize hayırlı olsun canım

Bende öyleyim cnm hiç rahatım yok midem disima cikti (

Nasil bi umursamazlik yahu buuu biz tamam gebeyiz heycanli ve telasliyiz yatistir biraz iste .. İnsanin iyice moralini bozuyolar en iyisi dinlenmek canim. Ben ogrendigimde asiri sekilde griptim ama hic bisey icmedim. Suanda alt ve ust dudagimda kocaman ucuk cikti yine bisey suremiyorum

Ayy ne guzel yaa bende insallah cok almam. Dikkat ediyorum canim istiyor cok sey ama. Azicik yiyorum. Cok kilo almaya karsi degilim tamam ama sonrasi kendimiz icin zor. Bebek cikicak 3 kilo kalan kilolar bizim

Ben de dun kalp atisi icik gittikk ustten kucuktu duymadi doktor beni bildegi icin simdi sana haftaya gel desem haftaya kadar aglarsin dedi onun icin alttan bakti duyduk cok sukur ama daha kucuk 5mm miş bebegimm iki hafta sonraya kadar dayanabilirsen gelmen dedi bekleyecem mecburrr

canim sürmemen daha kötü bendede cikmisti doktorum krem kullan dedi aciclovir kullandim geciriyor iyi. yinede iyi arastirip kullan bence

amin canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
ben de bornova da oturuyorum :) yarın şifadan randevu aldım memnun kalırsam söylerim sanada :))

Pes vallaaa, 3-4 aydan sonra çocuk hareketleri hissediliyor nasıl gamsız bir kadınmış o öyle.

benim içtiğim 5 mg folik asit azmı ki kızlar?

gec dollenme olabilri bu yuzden sikinti olmaz bence moral bozmayalaim ya :)

Ohh kızlar dokturmussunuz sağlık ocağında kan testi yaptırmıştır kan degerim düşük çıktı kan ilacı verdi Dr cay kahve kesinlikle yasak pastörize sut yasak hazır yiyecekler yasak folik asiti kutu bitene kadar kullan bi daha alma dedi valla ultrasonuda olsa başka Dr gitmem herhalde çok iyi ilgilendiler

bnm de öyle bir de en çok rahatsız eden sabah aşırı idrara sıkışık uyanmam. uyumak isterken wc gitmek zorunda olmam

Aynen ben de oyle uyaniyorun yaa.. eskaza cok erken uyanirsam acliktan uyuyamiyorum ama bir de kuatr hapinicmem gerekiyor..onu icince de yarim saat bisey yemek yasak.. catliyorum inan

valla sadece o sabahki mide kazıntım beni mahvediyor kızlar.. ama gün içersinde olmuyor
Selam kizlar,simdiye kadar hep izakta, takip ediyordum bigun araniza katildim,allah nasip ederse aralik basi gibo bende bebisime kavusucam kismetse,rabbim hepimizinkini hayorlisiyla saglikla sihhatle tamamina erdirsin insallah
hoşgeldin. allah tamamına erdirsin
arkadaşlar şimdi geldim doktordan.dualarınız için teşekkür ederim.çok buyuk sürpriz oldu İKİZLERİM oluyor :) çok şaşkınım :)
ayyy 3. ikiz annesi hoşgeldin gözün aydınn. bereketli oldu aralık.. maşallah. ailende genetik ikize yatkınlık var mı?

ikiz anneleri sorum hepinize, ailenizde genetik ikiz yatkınlığı var mı?
benim bu dediğin belirti adetten hemen önce olurdu. umudunu kırmak istemem ama.. eğer yumurtlama gününden beri akıntılı isen olabilir. ama tabi bazı insanlar kuru hamilelikte geçirebiliyor. inşallah hamilesindir.
Kızlar masallah dokturmussunuz gündüz Çalışınca ben akşamları okuyabiliyorum ama baya baya bi birikmiş oluyor bu arada istanbuldan kac kişiyiz merak ettim?kimler var istanbuldan?
ben istanbul anadoludayım
Kizlar bakin cok endiseliyim.

ayyyy daha ilk günle töbe bismillah :) bazen geriden bazen ileriden gidecekler. endişe edecek birşey yok. daha ilk günler böyle endişeli olursan gece uyumayan ağlak huysuz bir bebeğin olur. yapmaa amann

paztörize süt mü yasak bu doktorlar kafayı yedi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…