Ben konak doğumda yapmıştım doğumumu ama özel gibi oldu. Annem oradan emekli ebe-hemşire. Şanslıydım yani. Ama hastane çok eski ve güvenlik olarak çok tatmin etmiyor beni. Bakalım daha 1-2 hafta araştırırım benbenim geç döllenme olmuş sanırım dedi doktor. Çankaya tıp merkezine gittim. 6+3 deyim ama ultrasonda 5+4 çıktı dedi doktor. ben de kızımı ege nin özelinde doğurmuştum. doktorum çok iyiydi. ama şimdi malum değişiklikler yapıldı. uzmana özel den muayene kaldırıldı diye biliyorum. seninde hayırlı olsun:)
Bende öyleyim cnm hiç rahatım yok midem disima ciktiBulaşik makinasina bulaşik yerleyemiyorum öğürmekten koku hassasiyetim cok fena ya yumurtadan tiksindim yogurt findik tost hazir pide falan yiyebiliyorum.Gaz cok varya kurufasulye yemis gbi :))) oglene kadar uyuyan ben sabah 8 de ayaga kalkar oldum :)
ceviz bebegın beyın gelişimi açısından cok ıyı
Bilmiyorum ama simdilik ihmal etme dedi doktorBebegin tutunmasını sağlıyormuş bu ilaç ne zamana kadar iceceksin
gerçi ben daha kadın doğumcuya gitmedim.. aile hekimi de hiç birşeyi sallamıyor.. salı günü ateşim 37.2 oldu ama ben ejderha misali yanıyorum boğazım faranjit olmuş acıdan ağzımı açamıyorum.. yüksek ateş tehlikeli korktum derdimi anlattim doktorun cvp : dikkat et adaçayı içme düşük yaptırır. zaten hamilesin sana ilaçta yazamam.. geçmiş olsun.. kaderime terkedildimneyseki ebe daha sıcak kanlı daha ilgili..
aynen oyle canım annelerımız bu kadar dıkkat etseydı mesela ben kucuk oglumda 9 ay boyunca hıc bısey yemedım ne meyve ne sebze sureklı tost makarna nescafe kola cay bı itşe aşerıp erık felan yemıstım hamılelık boyunca 4,5 5 kılo aldım 2900u bebektı gerısıde eş su desen hıc almamısım
canim sürmemen daha kötü bendede cikmisti doktorum krem kullan dedi aciclovir kullandim geciriyor iyi. yinede iyi arastirip kullan benceNasil bi umursamazlik yahu buuubiz tamam gebeyiz heycanli ve telasliyiz yatistir biraz iste .. İnsanin iyice moralini bozuyolar en iyisi dinlenmek canim. Ben ogrendigimde asiri sekilde griptim ama hic bisey icmedim. Suanda alt ve ust dudagimda kocaman ucuk cikti yine bisey suremiyorum
amin canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Ben konak doğumda yapmıştım doğumumu ama özel gibi oldu. Annem oradan emekli ebe-hemşire. Şanslıydım yani. Ama hastane çok eski ve güvenlik olarak çok tatmin etmiyor beni. Bakalım daha 1-2 hafta araştırırım ben
Karşıyakada oturuyorum, ya sen ?
Hepimize hayırlı olsun canım
Tamam canım =) Güzel haberlerle gelamin canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
ben de bornova da oturuyorum :) yarın şifadan randevu aldım memnun kalırsam söylerim sanada :))
amin canım hepimiz inşallah:)Tamam canım =) Güzel haberlerle gel
Biz bu kadar üzerlerine titriyoruz gecenlerde kadin doktora gidiyor 5 aydir adet olmuyorm diye doktorda menopoza girmistir diye dusunmus yinede ultrasondan bakmis bir bakmis 6 ayliga yakin cocuk demis icinizde benm kadar bir çocuk var :)))) Ne gamsiz insanlae varya.
benim içtiğim 5 mg folik asit azmı ki kızlar?Kendimi ifşa etmek istemiyorum herşeyimi yazıyorum sonuçta ben buraya, bir kaç tanıdığa da denk geldim. özel mesajdan söyleyebilirim canım :)
aynen canım ben de 50 kullanıyorum
evet ben 5+6 artık hiç değilse bebeği görürüz filan diye düşünmüştüm
gec dollenme olabilri bu yuzden sikinti olmaz bence moral bozmayalaim ya :)Kendimi ifşa etmek istemiyorum herşeyimi yazıyorum sonuçta ben buraya, bir kaç tanıdığa da denk geldim. özel mesajdan söyleyebilirim canım :)
aynen canım ben de 50 kullanıyorum
evet ben 5+6 artık hiç değilse bebeği görürüz filan diye düşünmüştüm
zarari neymis merak ettim ?Slm bayanlar doktrora gittim 6 milim kese var kalpte varmis oyle dedi doktor ama dinletmedi zararli diye 2 embriyo transfer edilmisti Bir tane kese goruldu. Darisi sizin basiniza
bnm de öyle bir de en çok rahatsız eden sabah aşırı idrara sıkışık uyanmam. uyumak isterken wc gitmek zorunda olmam
Aynen ben de oyle uyaniyorun yaa.. eskaza cok erken uyanirsam acliktan uyuyamiyorum ama bir de kuatr hapinicmem gerekiyor..onu icince de yarim saat bisey yemek yasak.. catliyorum inan
hoşgeldin. allah tamamına erdirsinSelam kizlar,simdiye kadar hep izakta, takip ediyordum bigun araniza katildim,allah nasip ederse aralik basi gibo bende bebisime kavusucam kismetse,rabbim hepimizinkini hayorlisiyla saglikla sihhatle tamamina erdirsin insallah
ayyy 3. ikiz annesi hoşgeldin gözün aydınn. bereketli oldu aralık.. maşallah. ailende genetik ikize yatkınlık var mı?arkadaşlar şimdi geldim doktordan.dualarınız için teşekkür ederim.çok buyuk sürpriz oldu İKİZLERİM oluyor :) çok şaşkınım :)
benim bu dediğin belirti adetten hemen önce olurdu. umudunu kırmak istemem ama.. eğer yumurtlama gününden beri akıntılı isen olabilir. ama tabi bazı insanlar kuru hamilelikte geçirebiliyor. inşallah hamilesindir.merhaba arkadaşlarhamile değilim en azından şimdilik bilmiyorum. diyeceksiniz ki topiğimizde ne işin var sizlere bi soru sorup hemen kaçacağım :) bugün bat günüm ve yumurta akı gibi akıntım oldu. daha adet de olmadım. sizde de olmuş muydu böyle bişey. taze hamilesiniz ayrıntılı hatırlarsınız diye düşündüm. cevaplarınızı bekliyorum. hepinize şimdiden teşekkür ederim. bebişleriniz sağlıkla gelsin yuvanızın mutluluğuna mutluluk katsın inşallah
ben istanbul anadoludayımKızlar masallah dokturmussunuz gündüz Çalışınca ben akşamları okuyabiliyorum ama baya baya bi birikmiş oluyor bu arada istanbuldan kac kişiyiz merak ettim?kimler var istanbuldan?
Kizlar bakin cok endiseliyim.
paztörize süt mü yasak bu doktorlar kafayı yedi yaOhh kızlar dokturmussunuz sağlık ocağında kan testi yaptırmıştır kan degerim düşük çıktı kan ilacı verdi Dr cay kahve kesinlikle yasak pastörize sut yasak hazır yiyecekler yasak folik asiti kutu bitene kadar kullan bi daha alma dedi valla ultrasonuda olsa başka Dr gitmem herhalde çok iyi ilgilendiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?