- 6 Haziran 2010
- 1.086
- 1.175
- 333
inan elimde degil ama çalışıyorum herkes senin gibi diyor banaayyyy daha ilk günle töbe bismillah :) bazen geriden bazen ileriden gidecekler. endişe edecek birşey yok. daha ilk günler böyle endişeli olursan gece uyumayan ağlak huysuz bir bebeğin olur. yapmaa amann
canım yanlış anladın galiba adet günüm bugün ve yumurta akı gibi akıntım oldu. yumurtlamadan beri akıntım normal beyaz kokusuz. o yumurta akı gibi olan akıntım bugün oldu sende de olmuş muyduvalla sadece o sabahki mide kazıntım beni mahvediyor kızlar.. ama gün içersinde olmuyor
hoşgeldin. allah tamamına erdirsin
ayyy 3. ikiz annesi hoşgeldin gözün aydınn. bereketli oldu aralık.. maşallah. ailende genetik ikize yatkınlık var mı?
ikiz anneleri sorum hepinize, ailenizde genetik ikiz yatkınlığı var mı?
benim bu dediğin belirti adetten hemen önce olurdu. umudunu kırmak istemem ama.. eğer yumurtlama gününden beri akıntılı isen olabilir. ama tabi bazı insanlar kuru hamilelikte geçirebiliyor. inşallah hamilesindir.
ben istanbul anadoludayım
ayyyy daha ilk günle töbe bismillah :) bazen geriden bazen ileriden gidecekler. endişe edecek birşey yok. daha ilk günler böyle endişeli olursan gece uyumayan ağlak huysuz bir bebeğin olur. yapmaa amann
Pes vallaaa, 3-4 aydan sonra çocuk hareketleri hissediliyor nasıl gamsız bir kadınmış o öyle.
Pes vallaaa, 3-4 aydan sonra çocuk hareketleri hissediliyor nasıl gamsız bir kadınmış o öyle.[/QUOT ayyy ne guzelll keske bende birazz rahat olabilsemmm
en fazla 10 kılo almaya calıs canım bıde ılk bebegınse zaten dogumdan 40 gun sonra hepsını vermıs oluyosunAyy ne guzel yaa bende insallah cok almam. Dikkat ediyorum canim istiyor cok sey ama. Azicik yiyorum. Cok kilo almaya karsi degilim tamam ama sonrasi kendimiz icin zor. Bebek cikicak 3 kilo kalan kilolar bizim
akıntının rengi koyu derken kırmızılaşmaya mı başlıyor..kızlar hıc halım yokk hep uykuluyum ben yaaa..bırde hergun akıntımın bır damlasının rengı bır tık koyu gelıyor.ve kasıklarımdan bacaklarıma dogru bır aydır agrım var yanı yururken arkadan bırı tutuyor yanı neden oljuyor ve nezman gecer..
canım yanlış anladın galiba adet günüm bugün ve yumurta akı gibi akıntım oldu. yumurtlamadan beri akıntım normal beyaz kokusuz. o yumurta akı gibi olan akıntım bugün oldu sende de olmuş muydu
Bende anadoludayim canm umraniye deistanbul anadolu :)
Hadi gözün Aydın canm benim de inş Cumartesi kesiyi görücez dahaİyi akşamlar canlar:)) Çok şükür keseyide kalp atışlarınıda duyduk. Şimdi doktorlarınız bir ay sonraya mı randevu verdi süreç nasıl herkeste merak ettim.iyi akşamlar...
Bu folik asit değil tiroid hapı, 5 mg çok çokk fazla bölerek iç canımbenim içtiğim 5 mg folik asit azmı ki kızlar?
Altta yaziyo 0.56cm yani 5.6mm6+0 haftalik gebeyim ve kese ilk kez bugun gorundü.Yalnız kesenin boyutu nerede yaziyor ve boyutu sizce normal mi bakarmisınız rica etsem. Foto yuklüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?