2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ayyyy daha ilk günle töbe bismillah :) bazen geriden bazen ileriden gidecekler. endişe edecek birşey yok. daha ilk günler böyle endişeli olursan gece uyumayan ağlak huysuz bir bebeğin olur. yapmaa amann
inan elimde degil ama çalışıyorum herkes senin gibi diyor bana

canım yanlış anladın galiba adet günüm bugün ve yumurta akı gibi akıntım oldu. yumurtlamadan beri akıntım normal beyaz kokusuz. o yumurta akı gibi olan akıntım bugün oldu sende de olmuş muydu

Ayy ne guzel yaa bende insallah cok almam. Dikkat ediyorum canim istiyor cok sey ama. Azicik yiyorum. Cok kilo almaya karsi degilim tamam ama sonrasi kendimiz icin zor. Bebek cikicak 3 kilo kalan kilolar bizim
en fazla 10 kılo almaya calıs canım bıde ılk bebegınse zaten dogumdan 40 gun sonra hepsını vermıs oluyosun

akıntının rengi koyu derken kırmızılaşmaya mı başlıyor..

Oğlumda 20 kilo almıştım, yine yaz hamileliğiydi ekimde doğdu. Deli gibi meyva yiyordum kilo aldırmaz diye ama meğer herşeyin fazlası zararmış Siz siz olun az az herşeyden yiyin ama kararında Gerçi oğlum 1 yaşına gelmeden bütün kilolar gitmişti hem de fazlasıyla
Bu sefer bakalım kaç kilo alacağım

6+0 haftalik gebeyim ve kese ilk kez bugun gorundü.Yalnız kesenin boyutu nerede yaziyor ve boyutu sizce normal mi bakarmisınız rica etsem. Foto yuklüyorum

Eklentiler

• 2015-04-15 18.02.17.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 118
Arkadaşlar merhaba:) bende 5 gün önce testten hamile olduğumu öğrendim, bugünde kandan hamileliğimi teyit ettik yani tahminen 3-4 haftalik bebeğim bende aralik annesiyim:)

canım yanlış anladın galiba adet günüm bugün ve yumurta akı gibi akıntım oldu. yumurtlamadan beri akıntım normal beyaz kokusuz. o yumurta akı gibi olan akıntım bugün oldu sende de olmuş muydu

işte onu diyorum benim adet günümde o beyaz akıntı gelir. yani bana özgüde olabilir. çünkü herkesin hamilelik belirtisi farklı olyor ya ondan diyorum :) test alıp baksana çıkar mutlaka

İyi akşamlar canlar:)) Çok şükür keseyide kalp atışlarınıda duyduk. Şimdi doktorlarınız bir ay sonraya mı randevu verdi süreç nasıl herkeste merak ettim.iyi akşamlar...

Kızlar gorumcemde bu yaz Ağustos annesiydi burdan gruptakilerle hala sık sık görüşüyorlar .hatta istanbuldakilerle Buluşmalar ayarlıyorlar bebislerle birlikte ins bizimde öyle olur ,bizde bebişlerimizle birlikte buluşuruz inş

Kızlar aranızda Bursalı olan var mı varsa hangi doktora gittiğinizi ve memnun olup olmadığınızı paylaşabilir misiniz.

Ben Acıbadem Cemile hanıma gidiyorum doktorumdan memnunum ama hastane çok Pahalı testler falan çok yüksek tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…