2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Herkes kalp atışlarını duyuyor tek tek ben de yarın gidicem. Bu gece uyku yok bana desemde progestan icince kocami bile tanimiyorum.pireler ucusuyor o degil de rapor bitti yav ne yapacaguk

İyi akşamlar canlar:)) Çok şükür keseyide kalp atışlarınıda duyduk. Şimdi doktorlarınız bir ay sonraya mı randevu verdi süreç nasıl herkeste merak ettim.iyi akşamlar...
canim bana doktorum dedi normalde 1 ay sonraya randevu vermeliyim dedi ama dayanamazsin biliyorum dedi 2 hafta sonraya verdi:)

Kizlar ben hamile kaldigimdan beri asiri usuyorum.vucut isim 36 civari.sizler de var mi usume
Hamile kaldigimdan beri atesim hep yuksek. 36.7 ile 37.2 arasinda gidip geliyor tabii ki bende usuyorum. Ozellikle ayaklarim.. Corap patik olmasina ragmen buz gibi

Hamile kaldigimdan beri atesim hep yuksek. 36.7 ile 37.2 arasinda gidip geliyor tabii ki bende usuyorum. Ozellikle ayaklarim.. Corap patik olmasina ragmen buz gibi
Canim normalde hep dusuk simdi tekrar olctum 37 atedim mi cikiyor acaba diyorum korkuyorum.anlamadim hic bir sey

Canim normalde hep dusuk simdi tekrar olctum 37 atedim mi cikiyor acaba diyorum korkuyorum.anlamadim hic bir sey
Onceden bi yerde okumustum.. Hamilelik belirtilerinde ates yukselir hatta kendinizi hasta bile sanabilirsiniz diye.. Sanirim bizimhissettiklerimiz normal

Onceden bi yerde okumustum.. Hamilelik belirtilerinde ates yukselir hatta kendinizi hasta bile sanabilirsiniz diye.. Sanirim bizimhissettiklerimiz normal
Ya insallah oyledir.bogazimda hic agrim yok grip gibi bu durum da yok.ama atesim beni strese soktu.kisin usumedigim kadar usuyorum.asiri halsizim bi de.sagol canim cevabin icin

Kizlar sutyen bedenlerinizde degisme oldu mu.. Ben 75 ten 80 e gectim rahata erdim.. Daha once dogum yapanlar bilir buyumeye devam edecek mi bunlar yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…