canim bana doktorum dedi normalde 1 ay sonraya randevu vermeliyim dedi ama dayanamazsin biliyorum dedi 2 hafta sonraya verdi:)İyi akşamlar canlar:)) Çok şükür keseyide kalp atışlarınıda duyduk. Şimdi doktorlarınız bir ay sonraya mı randevu verdi süreç nasıl herkeste merak ettim.iyi akşamlar...
Canim galiba sol altta yazan o.55 cm.normal bence.6+0 haftalik gebeyim ve kese ilk kez bugun gorundü.Yalnız kesenin boyutu nerede yaziyor ve boyutu sizce normal mi bakarmisınız rica etsem. Foto yuklüyorum
cevabınız için çok teşekkür ederimCanim galiba sol altta yazan o.55 cm.normal bence.
Valla besin değerleri ölüyormuş ondan herhalde ama kesinlikle onermiyorum dedipaztörize süt mü yasak bu doktorlar kafayı yedi ya
27 sene umraniyedeydim bende:) şimdi çekmeköy :)Bende anadoludayim canm umraniye de
Cnm ben camlica erdem de Ayşegül hanima gidicem haftayaKızlar Ümraniye'de oturanlar hangi hastahaneye ve hangi doktora gidiyor
Hamile kaldigimdan beri atesim hep yuksek. 36.7 ile 37.2 arasinda gidip geliyor tabii ki bende usuyorum. Ozellikle ayaklarim.. Corap patik olmasina ragmen buz gibiKizlar ben hamile kaldigimdan beri asiri usuyorum.vucut isim 36 civari.sizler de var mi usume
Hamile kaldigimdan beri atesim hep yuksek. 36.7 ile 37.2 arasinda gidip geliyor tabii ki bende usuyorum. Ozellikle ayaklarim.. Corap patik olmasina ragmen buz gibi
Hamile kaldigimdan beri atesim hep yuksek. 36.7 ile 37.2 arasinda gidip geliyor tabii ki bende usuyorum. Ozellikle ayaklarim.. Corap patik olmasina ragmen buz gibi
Canim normalde hep dusuk simdi tekrar olctum 37 atedim mi cikiyor acaba diyorum korkuyorum.anlamadim hic bir seyHamile kaldigimdan beri atesim hep yuksek. 36.7 ile 37.2 arasinda gidip geliyor tabii ki bende usuyorum. Ozellikle ayaklarim.. Corap patik olmasina ragmen buz gibi
Onceden bi yerde okumustum.. Hamilelik belirtilerinde ates yukselir hatta kendinizi hasta bile sanabilirsiniz diye.. Sanirim bizimhissettiklerimiz normalCanim normalde hep dusuk simdi tekrar olctum 37 atedim mi cikiyor acaba diyorum korkuyorum.anlamadim hic bir sey
Ya insallah oyledir.bogazimda hic agrim yok grip gibi bu durum da yok.ama atesim beni strese soktu.kisin usumedigim kadar usuyorum.asiri halsizim bi de.sagol canim cevabin icinOnceden bi yerde okumustum.. Hamilelik belirtilerinde ates yukselir hatta kendinizi hasta bile sanabilirsiniz diye.. Sanirim bizimhissettiklerimiz normal
Kızlar Ümraniye'de oturanlar hangi hastahaneye ve hangi doktora gidiyor
Kese 5.5 mm canım6+0 haftalik gebeyim ve kese ilk kez bugun gorundü.Yalnız kesenin boyutu nerede yaziyor ve boyutu sizce normal mi bakarmisınız rica etsem. Foto yuklüyorum
41 yasinda degilsin degil mi memleket kocaeli :) insallah hersey yolundadir endiselenmeinan elimde degil ama çalışıyorum herkes senin gibi diyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?