2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ya insallah oyledir.bogazimda hic agrim yok grip gibi bu durum da yok.ama atesim beni strese soktu.kisin usumedigim kadar usuyorum.asiri halsizim bi de.sagol canim cevabin icin

Cnm aynısı bendede var buda normalmis hamilelikte heleki ilk 3 ayda halsizlik yorgunluk muhakkak oluyomus

Kizlar sutyen bedenlerinizde degisme oldu mu.. Ben 75 ten 80 e gectim rahata erdim.. Daha once dogum yapanlar bilir buyumeye devam edecek mi bunlar yahuu
75 ti hep doğum sonrası 90 olmuştu =)) emzirme bitince eski hallerine dönmüşlerdi, şimdi yine büyümeye başladılar

Iyi geceler kızlar bugün ben de minnosumun kalp atisini duydum 5mm mis.sat göre bi hafta geri bi hafta geç yumurtlamissin dedi doktor yani 6 inci haftanın icindeymisim

Kızlar Butun kis hasta olmadan atlattım derken kendime nazar ettim.grip oldum dun atesimn vardı heryerim ağrıyor dökülüyordu hamileliğe bağlamıştım ama bugun salga sümük oldum.basim zonkluyor.onerisi olan var mı?ilacta alamıyorum bitki çaylarında tavsiye etmiyorlar cok fazla ne yapmam gerek ?

Ihlamurun bir zararı yok gebelikte. Günde 1 kupa ballı içebilirsin. Geçmiş olsun

Bol C vitamini tüket canm meyveyi bol ye.Burun tikanikligi icin sprey falan kullanabilirsin.Ben cok az buğ yapmıştım nefesim beynim acilsin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…