Evet ben de hep usuyorum buuuz ayaklarimKizlar ben hamile kaldigimdan beri asiri usuyorum.vucut isim 36 civari.sizler de var mi usume
Ya insallah oyledir.bogazimda hic agrim yok grip gibi bu durum da yok.ama atesim beni strese soktu.kisin usumedigim kadar usuyorum.asiri halsizim bi de.sagol canim cevabin icin
Hani hep ateş basması olacak gibi geliyor usuyünce korktumEvet ben de hep usuyorum buuuz ayaklarim
Iyi bari canım bi sıkıntı olmasında usuruz artık :)Cnm aynısı bendede var buda normalmis hamilelikte heleki ilk 3 ayda halsizlik yorgunluk muhakkak oluyomus
Kesinliklee ayaklarımı isitamiyorum hatta öğrenmeden birkaç gün önce baslamisti da anlam verememiştimKizlar ben hamile kaldigimdan beri asiri usuyorum.vucut isim 36 civari.sizler de var mi usume
Evett cnmm onlar güzel güzel buyusun ler biz usuyelim no problem:))Iyi bari canım bi sıkıntı olmasında usuruz artık :)
Ates hic basmadi sanirim :::)Hani hep ateş basması olacak gibi geliyor usuyünce korktum
cok tesekkurler:)Kese 5.5 mm canım
75 ti hep doğum sonrası 90 olmuştu =)) emzirme bitince eski hallerine dönmüşlerdi, şimdi yine büyümeye başladılarKizlar sutyen bedenlerinizde degisme oldu mu.. Ben 75 ten 80 e gectim rahata erdim.. Daha once dogum yapanlar bilir buyumeye devam edecek mi bunlar yahuu
ilk öğrendiğim gün aşırı ateş basması oldu.sonra geçti :)Ates hic basmadi sanirim :::)
sürekli ateş basması olacak gibi geliyordu bana da ilk gün oldu bende ateş basması ter içinde kalıyordum.sonra geçti.üşümeye devam :)Kesinliklee ayaklarımı isitamiyorum hatta öğrenmeden birkaç gün önce baslamisti da anlam verememiştim
Ihlamurun bir zararı yok gebelikte. Günde 1 kupa ballı içebilirsin. Geçmiş olsunKızlar Butun kis hasta olmadan atlattım derken kendime nazar ettim.grip oldumdun atesimn vardı heryerim ağrıyor dökülüyordu hamileliğe bağlamıştım ama bugun salga sümük oldum.basim zonkluyor.onerisi olan var mı?ilacta alamıyorum bitki çaylarında tavsiye etmiyorlar cok fazla ne yapmam gerek ?
Bol C vitamini tüket canm meyveyi bol ye.Burun tikanikligi icin sprey falan kullanabilirsin.Ben cok az buğ yapmıştım nefesim beynim acilsin diye.Kızlar Butun kis hasta olmadan atlattım derken kendime nazar ettim.grip oldumdun atesimn vardı heryerim ağrıyor dökülüyordu hamileliğe bağlamıştım ama bugun salga sümük oldum.basim zonkluyor.onerisi olan var mı?ilacta alamıyorum bitki çaylarında tavsiye etmiyorlar cok fazla ne yapmam gerek ?
Benim demirim 26 cikti canm ya baya düşük.Sarhos gibi geziyorum bazen ne konustugumu bile bilmiyorum kolonya koklaya koklaya keş olcaksin diyor eşim :))ben uyumaktan bi hal oldum ..uyu uyu doyamıyorum resmen ...kansızlık demir eksikliği mi var acaba ..
Tedekkur ederim canm beni cok korkuttular şunu yapma bunu yapma cok kötüyüm suan basımı kaldıramıyorum .burun spreyimden yapıyım biraz ozamanBol C vitamini tüket canm meyveyi bol ye.Burun tikanikligi icin sprey falan kullanabilirsin.Ben cok az buğ yapmıştım nefesim beynim acilsin diye.
Saol canm bana iyi degil demişlerdi oyuzden icmeye korkuyordum.baska da yapacak bisey yok zatenIhlamurun bir zararı yok gebelikte. Günde 1 kupa ballı içebilirsin. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?