2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bal ye canim limonlu su yap ic onada bal koyabilirsin bende atlattim baska care yok

S

aol canm aynen tek yaptıgım sıcak limonlu su içmek ins bi an once geçer
insallah canim cok kötü. ben 2 senedir hasta olmadiydim hamile oldugumu ögrendim geniz burun bide ondan önce ve suan gribim gecmesine ragmen sürekli hapsuruk halindeyim neden anlamadim. bide ucugum cikmisti oda gecti kremle dikkat edin kizlar kendinize

Iyi geceler güzel anne adayları benim gibi tüm yediğini sabah değil de akşam çıkaran var mı mide bulantısı için ne yapıyorsunuz lütfen yardım edin

Yatağa geçtiğimden beri dört kere lavaboya kalktım uykum gelmeden tuvaletim geliyo bu sefer uykum açılıyo valla deliricem
Suyu çok içiyorum musun ben fazla su içemiyorum midem bulandigi için.icmeyince de fazla gitmiyorum ama sabah 6 gibi karnim patlayacak gbi uyaniyorum

kızlar kotu haberlerım var acıle gıttım gece hem ıcımı yedıgı ıcın hemde hafıften kasık agrım vardı onu bahane ettım kesem buyumus 11 mm olmus ama bebek gelısmemıs doktor bu bebek duscek alınması lazım dedı kendı doktoruma gıdene kadar beklıycem kendılıgınden dusene kadar

canım burada da buluştuk bende izmirdeyim bucada oturuyorum,ilk kontroller için karataşa gittim ben ümran hanıma ilk izlenim benim için gayet iyi güler yüzlü,ilgili bir bayan birde karataşta aysel hanım var yalnız ona aşırı bir ilgi var giden herkes çok memnun ama çok yoğun oluyor doğru dürüst ilgilenemiyor insanla orası da aklında bulunsun

o nasıl doktormuş hemen bebeğin alınmasına karar vermiş,üzülme canım kendi doktorunla görüşmeyi bekle umut herzaman vardır,ne bileyim belki yanlışlık olmuştur geçmiş olsun

Cok gecmis olsun tatlim. Ben de kasık agrisi karın agrısı kanama hepsi oldu. Hala umutluyum. Doktor nobetci oldugu icin bunalimda herhalde.cok takma bence.

2 saattir uyumayi bekliyorum.dönüp duruyorum yatakta. Asiri bas donmesi ve mide bulantisi var.

merhaba kizlar ben de bugun test yaptim 3 farkli marka pozitif cikti. dr pazartesiye bekle dedi. kan vermeye pazartesi gidicem. normalde 19 nisan beklenen adet:) belki katilirim sonra araniza:)

Yaa canim cok uzuldum insallah yanlis teshisdir belli mi olur kendi doktorunla ne zaman gorusceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…