- 31 Mart 2015
- 599
- 631
- 23
- 35
O kadar korkma canim anca antibiyotik gibi agir ilaclarla yapilan tedavilerin zarari olabilir.Insallah kisa surede iyilesirsin Allah sifa versin.Tedekkur ederim canm beni cok korkuttular şunu yapma bunu yapma cok kötüyüm suan basımı kaldıramıyorum .burun spreyimden yapıyım biraz ozaman
benim bebisimde 6+2 4.7 mm cikti :))Iyi geceler kızlar bugün ben de minnosumun kalp atisini duydum 5mm mis.sat göre bi hafta geri bi hafta geç yumurtlamissin dedi doktor yani 6 inci haftanın icindeymisim
bal ye canim limonlu su yap ic onada bal koyabilirsin bende atlattim baska care yokKızlar Butun kis hasta olmadan atlattım derken kendime nazar ettim.grip oldumdun atesimn vardı heryerim ağrıyor dökülüyordu hamileliğe bağlamıştım ama bugun salga sümük oldum.basim zonkluyor.onerisi olan var mı?ilacta alamıyorum bitki çaylarında tavsiye etmiyorlar cok fazla ne yapmam gerek ?
aol canm aynen tek yaptıgım sıcak limonlu su içmek ins bi an once geçerbal ye canim limonlu su yap ic onada bal koyabilirsin bende atlattim baska care yok
insallah canim cok kötü. ben 2 senedir hasta olmadiydim hamile oldugumu ögrendim geniz burun bide ondan önce ve suan gribim gecmesine ragmen sürekli hapsuruk halindeyim neden anlamadim. bide ucugum cikmisti oda gecti kremle dikkat edin kizlar kendinizeS
aol canm aynen tek yaptıgım sıcak limonlu su içmek ins bi an once geçer
Suyu çok içiyorum musun ben fazla su içemiyorum midem bulandigi için.icmeyince de fazla gitmiyorum ama sabah 6 gibi karnim patlayacak gbi uyaniyorumYatağa geçtiğimden beri dört kere lavaboya kalktım uykum gelmeden tuvaletim geliyo bu sefer uykum açılıyo valla deliricem
Maşallah canım büyüsünler çabucak insallahbenim bebisimde 6+2 4.7 mm cikti :))
Canım zararı var mıdır bilmiyorum ama yarım limonun üstüne tuz dönüyorum az onu yaliyorum gecirio bi sureIyi geceler güzel anne adayları benim gibi tüm yediğini sabah değil de akşam çıkaran var mı mide bulantısı için ne yapıyorsunuz lütfen yardım edin
Yatmaya yakın fazla içmiyorum ama yine de kurtulamıyorum kalkmaktan yaSuyu çok içiyorum musun ben fazla su içemiyorum midem bulandigi için.icmeyince de fazla gitmiyorum ama sabah 6 gibi karnim patlayacak gbi uyaniyorum
canım burada da buluştukBen konak doğumda yapmıştım doğumumu ama özel gibi oldu. Annem oradan emekli ebe-hemşire. Şanslıydım yani. Ama hastane çok eski ve güvenlik olarak çok tatmin etmiyor beni. Bakalım daha 1-2 hafta araştırırım ben
Karşıyakada oturuyorum, ya sen ?
Hepimize hayırlı olsun canım
o nasıl doktormuş hemen bebeğin alınmasına karar vermiş,üzülme canım kendi doktorunla görüşmeyi bekle umut herzaman vardır,ne bileyim belki yanlışlık olmuştur geçmiş olsunkızlar kotu haberlerım var acıle gıttım gece hem ıcımı yedıgı ıcın hemde hafıften kasık agrım vardı onu bahane ettım kesem buyumus 11 mm olmus ama bebek gelısmemıs doktor bu bebek duscek alınması lazım dedı kendı doktoruma gıdene kadar beklıycem kendılıgınden dusene kadar
Cok gecmis olsun tatlim. Ben de kasık agrisi karın agrısı kanama hepsi oldu. Hala umutluyum. Doktor nobetci oldugu icin bunalimda herhalde.cok takma bence.kızlar kotu haberlerım var acıle gıttım gece hem ıcımı yedıgı ıcın hemde hafıften kasık agrım vardı onu bahane ettım kesem buyumus 11 mm olmus ama bebek gelısmemıs doktor bu bebek duscek alınması lazım dedı kendı doktoruma gıdene kadar beklıycem kendılıgınden dusene kadar
Kocaeli memleket 93luyum41 yasinda degilsin degil mi memleket kocaeli :) insallah hersey yolundadir endiselenme
Yaa canim cok uzuldum insallah yanlis teshisdir belli mi olur kendi doktorunla ne zaman gorusceksinkızlar kotu haberlerım var acıle gıttım gece hem ıcımı yedıgı ıcın hemde hafıften kasık agrım vardı onu bahane ettım kesem buyumus 11 mm olmus ama bebek gelısmemıs doktor bu bebek duscek alınması lazım dedı kendı doktoruma gıdene kadar beklıycem kendılıgınden dusene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?