- 26 Nisan 2013
- 608
- 276
- 123
Hmm tmm canım doğum için ben de Ümraniye bakıyorum ama süreci Göztepe de takip edicez şimdilikCnm ben camlica erdem de Ayşegül hanima gidicem haftaya
Evet canımcanım burada da buluştukbende izmirdeyim bucada oturuyorum,ilk kontroller için karataşa gittim ben ümran hanıma ilk izlenim benim için gayet iyi güler yüzlü,ilgili bir bayan birde karataşta aysel hanım var yalnız ona aşırı bir ilgi var giden herkes çok memnun ama çok yoğun oluyor doğru dürüst ilgilenemiyor insanla orası da aklında bulunsun
Canım iyi düşün iyi olsun canım, kendi druna git bakalım inş yanlış söylemiştir.kızlar kotu haberlerım var acıle gıttım gece hem ıcımı yedıgı ıcın hemde hafıften kasık agrım vardı onu bahane ettım kesem buyumus 11 mm olmus ama bebek gelısmemıs doktor bu bebek duscek alınması lazım dedı kendı doktoruma gıdene kadar beklıycem kendılıgınden dusene kadar
ben onun yanındaki sitede oturuyorum canım.olsun canım yinede aynı semtteyiz :)aynen biliyorum :) ama malesef değilmişiz
hoşbuldukkk :) sagol canım. herkesin evladını saglıkla kucagına almasını dilerim :) hayır canım ne bende ne babamızda ikiz hiç yok :) ama doktorum önemli olan senin ailen ikizlik konusunda dedi.benim sülalemde ikiz yok :) bende çıktı o yuzdende şoktayız :)valla sadece o sabahki mide kazıntım beni mahvediyor kızlar.. ama gün içersinde olmuyor
hoşgeldin. allah tamamına erdirsin
ayyy 3. ikiz annesi hoşgeldin gözün aydınn. bereketli oldu aralık.. maşallah. ailende genetik ikize yatkınlık var mı?
ikiz anneleri sorum hepinize, ailenizde genetik ikiz yatkınlığı var mı?
benim bu dediğin belirti adetten hemen önce olurdu. umudunu kırmak istemem ama.. eğer yumurtlama gününden beri akıntılı isen olabilir. ama tabi bazı insanlar kuru hamilelikte geçirebiliyor. inşallah hamilesindir.
ben istanbul anadoludayım
ayyyy daha ilk günle töbe bismillah :) bazen geriden bazen ileriden gidecekler. endişe edecek birşey yok. daha ilk günler böyle endişeli olursan gece uyumayan ağlak huysuz bir bebeğin olur. yapmaa amann
bende Istanbul anadolu yakası :)valla sadece o sabahki mide kazıntım beni mahvediyor kızlar.. ama gün içersinde olmuyor
hoşgeldin. allah tamamına erdirsin
ayyy 3. ikiz annesi hoşgeldin gözün aydınn. bereketli oldu aralık.. maşallah. ailende genetik ikize yatkınlık var mı?
ikiz anneleri sorum hepinize, ailenizde genetik ikiz yatkınlığı var mı?
benim bu dediğin belirti adetten hemen önce olurdu. umudunu kırmak istemem ama.. eğer yumurtlama gününden beri akıntılı isen olabilir. ama tabi bazı insanlar kuru hamilelikte geçirebiliyor. inşallah hamilesindir.
ben istanbul anadoludayım
ayyyy daha ilk günle töbe bismillah :) bazen geriden bazen ileriden gidecekler. endişe edecek birşey yok. daha ilk günler böyle endişeli olursan gece uyumayan ağlak huysuz bir bebeğin olur. yapmaa amann
bende umraniye şerifali :)Bende anadoludayim canm umraniye de
Canm baya yakınız ozaman bende elalmistayim.bende umraniye şerifali :)
aaa çok yakınız canım benim :) inşallah gezeriz canım :) kucagımıza alalımda hayırlısıyla :)Canm baya yakınız ozaman bende elalmistayim.hadi ins bebişlerimizle beraber gezeriz
canım korkma 6. haftadan itibaren lekelenme olabilir diye yazıyor doktorumun bana verdiği kitapta. ağrılı olursa doktoruna başvurmanda yarar var.kiizlarrr yardimmm ilkdefa igne ucu kadar kahve rengi leke geldii korkuyorummmmm
evet benim şimdiden başladı hassasiyet de var biraz büyüdü de. büyümeye devam ederse el arabasıyla taşımam gerekecekKizlar sutyen bedenlerinizde degisme oldu mu.. Ben 75 ten 80 e gectim rahata erdim.. Daha once dogum yapanlar bilir buyumeye devam edecek mi bunlar yahuu
canım geçmiş olsunkızlar kotu haberlerım var acıle gıttım gece hem ıcımı yedıgı ıcın hemde hafıften kasık agrım vardı onu bahane ettım kesem buyumus 11 mm olmus ama bebek gelısmemıs doktor bu bebek duscek alınması lazım dedı kendı doktoruma gıdene kadar beklıycem kendılıgınden dusene kadar
kızlar kotu haberlerım var acıle gıttım gece hem ıcımı yedıgı ıcın hemde hafıften kasık agrım vardı onu bahane ettım kesem buyumus 11 mm olmus ama bebek gelısmemıs doktor bu bebek duscek alınması lazım dedı kendı doktoruma gıdene kadar beklıycem kendılıgınden dusene kadar
gıtcem canım kendı dotorumla randevum ayın 21 ınde acılde denk geldıgım doktor kızım ıcınde duser demıstı gelısmemıs demıstı kızım hasta cıkmıstı ınsalah yanılmıstıro nasıl doktormuş hemen bebeğin alınmasına karar vermiş,üzülme canım kendi doktorunla görüşmeyi bekle umut herzaman vardır,ne bileyim belki yanlışlık olmuştur geçmiş olsun
inşallah canım Allahtan hayırlısı artık ne bılım 21ınde gıdımde kendı doktoruma bakalım o ne dıycekCok gecmis olsun tatlim. Ben de kasık agrisi karın agrısı kanama hepsi oldu. Hala umutluyum. Doktor nobetci oldugu icin bunalimda herhalde.cok takma bence.
ayın 21ınde gıtcem canım 5 gun kaldı doktor bu zamana kadar kalbı atlamalıydı gelişmemiş dedı gelişme ıhtımali varmı hocam dedım yok dedi zaten bu agrılar dusugun habercısı dedıYaa canim cok uzuldum insallah yanlis teshisdir belli mi olur kendi doktorunla ne zaman gorusceksin
inşallah canım kadın nerden baksan 60 yaşında var tecrubelı doktor ınsanın pat dıye yuzune soyluyo daha oncekı sonlandırılan gebelıgımın basındada demıstı bebek gelısmemıs düşer dıye düşmemişti ama kızım hastaydıCanım iyi düşün iyi olsun canım, kendi druna git bakalım inş yanlış söylemiştir.
zaten madem düşcekse kendılıgınden dusmesını beklıycem canım kurtajdan cok korkuyorumcanım öncelikle çok çok geçmiş olsun, sakin olmanı ve kendi doktoruna görünmeni tavsiye ederim. Doktorlara alalım düşecek demesi kolay gelir, belli olmaz cnm sağlıklıysa tutunur, sağlıksızsa zaten kendi kendine düşer operasyona gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?