2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet canım Ben henüz karar veremedim Çınarlı ya da Su Hospital olabilir. Ssk ödüyormuş artık belli bir kısmını. Ya da eski drum Metin Bildirici'ye giderim. Konok Doğumdaydı.
Teşekkürler canım ilgin için

Canım iyi düşün iyi olsun canım, kendi druna git bakalım inş yanlış söylemiştir.

hoşbuldukkk :) sagol canım. herkesin evladını saglıkla kucagına almasını dilerim :) hayır canım ne bende ne babamızda ikiz hiç yok :) ama doktorum önemli olan senin ailen ikizlik konusunda dedi.benim sülalemde ikiz yok :) bende çıktı o yuzdende şoktayız :)

bende Istanbul anadolu yakası :)

Kizlar sutyen bedenlerinizde degisme oldu mu.. Ben 75 ten 80 e gectim rahata erdim.. Daha once dogum yapanlar bilir buyumeye devam edecek mi bunlar yahuu
evet benim şimdiden başladı hassasiyet de var biraz büyüdü de. büyümeye devam ederse el arabasıyla taşımam gerekecek

canım geçmiş olsun çok üzüldüm başka da ne denir ki..

canım öncelikle çok çok geçmiş olsun, sakin olmanı ve kendi doktoruna görünmeni tavsiye ederim. Doktorlara alalım düşecek demesi kolay gelir, belli olmaz cnm sağlıklıysa tutunur, sağlıksızsa zaten kendi kendine düşer operasyona gerek yok.

o nasıl doktormuş hemen bebeğin alınmasına karar vermiş,üzülme canım kendi doktorunla görüşmeyi bekle umut herzaman vardır,ne bileyim belki yanlışlık olmuştur geçmiş olsun
gıtcem canım kendı dotorumla randevum ayın 21 ınde acılde denk geldıgım doktor kızım ıcınde duser demıstı gelısmemıs demıstı kızım hasta cıkmıstı ınsalah yanılmıstır

Cok gecmis olsun tatlim. Ben de kasık agrisi karın agrısı kanama hepsi oldu. Hala umutluyum. Doktor nobetci oldugu icin bunalimda herhalde.cok takma bence.
inşallah canım Allahtan hayırlısı artık ne bılım 21ınde gıdımde kendı doktoruma bakalım o ne dıycek

Yaa canim cok uzuldum insallah yanlis teshisdir belli mi olur kendi doktorunla ne zaman gorusceksin
ayın 21ınde gıtcem canım 5 gun kaldı doktor bu zamana kadar kalbı atlamalıydı gelişmemiş dedı gelişme ıhtımali varmı hocam dedım yok dedi zaten bu agrılar dusugun habercısı dedı

Canım iyi düşün iyi olsun canım, kendi druna git bakalım inş yanlış söylemiştir.
inşallah canım kadın nerden baksan 60 yaşında var tecrubelı doktor ınsanın pat dıye yuzune soyluyo daha oncekı sonlandırılan gebelıgımın basındada demıstı bebek gelısmemıs düşer dıye düşmemişti ama kızım hastaydı

zaten madem düşcekse kendılıgınden dusmesını beklıycem canım kurtajdan cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…