oyle canım yıycek ekmegı ıccek suyu varsa rabbım zaten bagıslarCanm iyi duşun iyi olsun .moralini bozma sen hayırlısı olsun ,ins yiyecek ekmegi varsa bisey olmaz ona sıkma canını ins kendi doktorun bi Görsün .
baktırcam canım 5 gun sonra ınsallah olumlu seyler soylercanım benim inşallah bi yanlışlık vardır, artı rabbimden umut kesilmez kesinlikle bir daha farklı uzmana baktırsan..
çok üzüldğüm
aynennnnnn
Kızlar Butun kis hasta olmadan atlattım derken kendime nazar ettim.grip oldumdun atesimn vardı heryerim ağrıyor dökülüyordu hamileliğe bağlamıştım ama bugun salga sümük oldum.basim zonkluyor.onerisi olan var mı?ilacta alamıyorum bitki çaylarında tavsiye etmiyorlar cok fazla ne yapmam gerek ?
Hmm tmm canım doğum için ben de Ümraniye bakıyorum ama süreci Göztepe de takip edicez şimdilik
Canım vitamin ya da progestan kullaniyor musun?saolasın canım ınsallah rabbım mucıze yaratır bebegım ıcın ınsallah saglıkla kalbı atmaya baslar saglıkla gelır dunyaya gelmezde kaybedersemde vardır Allahın bı bıldıgı
Canım ben de geçen hafta geçirdim aynı şekilde daha da atlatamadım. Ben doktora gitmiştim acile, ilaç verdi, içim rahat etmediği için kullanmadım. Kadın doğum doktoruna danış yine de ama, benimki dedi ki daha kötü olursan kbb ye git, hamile olduğunu söyle uygun gördüğü ilacı kullanabilirsin. Bol bol dinlen, ılık duş al, bitki çaylarını aşırıya kaçmadan ılık tüket. İçilmeyen çaylara bakarsın zaten netten. Geçmiş olsunKızlar Butun kis hasta olmadan atlattım derken kendime nazar ettim.grip oldumdun atesimn vardı heryerim ağrıyor dökülüyordu hamileliğe bağlamıştım ama bugun salga sümük oldum.basim zonkluyor.onerisi olan var mı?ilacta alamıyorum bitki çaylarında tavsiye etmiyorlar cok fazla ne yapmam gerek ?
bu bende aşırı derecede kabızlık yaptı dr söyledim değiştirdi folio verdi biraz pahalı ama içinde başka vitaminlerde var bi de kabızlık yapmadı çok şükür ki:)Canım folik asit yazıyor folbiol tablet 5 mg diyor Doktorum bunu verdi
Eki Görüntüle 1495964
yookkk cok cok acık sutlu kahve rengı oda hergun bır damlası dıyelımmakıntının rengi koyu derken kırmızılaşmaya mı başlıyor..
hayırlı olsun :)merhaba kizlar ben de bugun test yaptim 3 farkli marka pozitif cikti. dr pazartesiye bekle dedi. kan vermeye pazartesi gidicem. normalde 19 nisan beklenen adet:) belki katilirim sonra araniza:)
Canım dra git hemen muhtemelen progestan verir. Dikkat et kendine.Kızlar kanamam geldi 1 damla
canim sürmemen daha kötü bendede cikmisti doktorum krem kullan dedi aciclovir kullandim geciriyor iyi. yinede iyi arastirip kullan bence
en fazla 10 kılo almaya calıs canım bıde ılk bebegınse zaten dogumdan 40 gun sonra hepsını vermıs oluyosun
inşallah gelişir canım allahın izniyle.amin canım ınsallah gıtcem kendı doktorumada 5 gun sonra ınsallah gelısmıs olur
canım yanlış anladın galiba adet günüm bugün ve yumurta akı gibi akıntım oldu. yumurtlamadan beri akıntım normal beyaz kokusuz. o yumurta akı gibi olan akıntım bugün oldu sende de olmuş muydu
benım satta 8 mart 12 nısanda kan testı yaptım 6367,0 cıktı benım ıkız olma ıhtmalı varmı kı acabaumarım seninde ikizdir canım.doktorun anlar zaten.benim çift kese görundu.hayırlısı inşallah.
Canım folik asit yazıyor folbiol tablet 5 mg diyor Doktorum bunu verdi
Eki Görüntüle 1495964
Aynen canım yaa bendende yaptıı:Bende dr gittğimde değiştirtim ozamanbu bende aşırı derecede kabızlık yaptı dr söyledim değiştirdi folio verdi biraz pahalı ama içinde başka vitaminlerde var bi de kabızlık yapmadı çok şükür ki:)
sat ne gore bu deger çok yuksek degil mi canım?doktora gittin mi sen?benım satta 8 mart 12 nısanda kan testı yaptım 6367,0 cıktı benım ıkız olma ıhtmalı varmı kı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?