2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Cnm sıcak suya limon sk ve varsa az bal koy iç o iyi gelir
Hmm tmm canım doğum için ben de Ümraniye bakıyorum ama süreci Göztepe de takip edicez şimdilik

Anladimm ama doğumu sakin orda yapma ablam orda doğum yaptı binpisman

OTE="elifeva, post: 40525574, member: 637144"]inşallah canım 5 gun sonra kendı doktoruma gıtcem[/QUOTE]
Cok gecmic olsun elif sen kacinci haftadasin kesenin büyüklüğü ne kkadar dii iinş duyarsin kalbinin pitpitlarini

Canım ben de geçen hafta geçirdim aynı şekilde daha da atlatamadım. Ben doktora gitmiştim acile, ilaç verdi, içim rahat etmediği için kullanmadım. Kadın doğum doktoruna danış yine de ama, benimki dedi ki daha kötü olursan kbb ye git, hamile olduğunu söyle uygun gördüğü ilacı kullanabilirsin. Bol bol dinlen, ılık duş al, bitki çaylarını aşırıya kaçmadan ılık tüket. İçilmeyen çaylara bakarsın zaten netten. Geçmiş olsun

canim sürmemen daha kötü bendede cikmisti doktorum krem kullan dedi aciclovir kullandim geciriyor iyi. yinede iyi arastirip kullan bence

Atnen canim bende internette arastirdim kullanmayin yaziyor. İki dudagimda olunca konusamiyorum bile .. İnsallah gecer bi an once

canım yanlış anladın galiba adet günüm bugün ve yumurta akı gibi akıntım oldu. yumurtlamadan beri akıntım normal beyaz kokusuz. o yumurta akı gibi olan akıntım bugün oldu sende de olmuş muydu

Tombikcim beyaz akinti hemde adet gunu hamis olabilirsin. Ben oyle anlamistim

kızlar gunaydınn.ara ara kasıklarımda ve belımde agrılar oluyor normalde akıntım varnormal renklıı dun pazara gıttım 1,5 saat falan ayaktaydım gece baktıgımda akıntımın rengı kahverengı olmus.sabahta servıse yetısıcem dıye bıraz kosar adımlarla yurudum sımdı ıs yerındeyım bıraz belıme agrı gırdı gıdıp baktım akıntım yıne bı damla acık kahverengi gelmıi bu nedemk ısmdı..

bu bende aşırı derecede kabızlık yaptı dr söyledim değiştirdi folio verdi biraz pahalı ama içinde başka vitaminlerde var bi de kabızlık yapmadı çok şükür ki:)
Aynen canım yaa bendende yaptıı:Bende dr gittğimde değiştirtim ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…