2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Tombikcim beyaz akinti hemde adet gunu hamis olabilirsin. Ben oyle anlamistim
ayy yerim seni yerimmm bizim topiğe de uğra arada. çok özledik seni. ben dün gece adet oldum canım. hayırlısı buymuş demek ki. Allah sizin evlatlarınıza uzun ömürler versin. Bu topiğe gelmek kısmet değilmiş minnoşum

Canım dra git hemen muhtemelen progestan verir. Dikkat et kendine.

yaa bu doktorlar niye bu kadar gamsız oluyor, aradım doktorumu kimyasal olabilir ilaç kullanma dedi hcg baktır 2 gün sora yine baktır artıyosa sıkıntı yok düşüyosa kimyasaldır dedi geçti gitti

Canin ya sen yine de kendi doktoruna git muhakkak. RABBIM hakkinda hayirlisini nasip etsin

gıtcem canım kendı dotorumla randevum ayın 21 ınde acılde denk geldıgım doktor kızım ıcınde duser demıstı gelısmemıs demıstı kızım hasta cıkmıstı ınsalah yanılmıstır
Sen doktorunu ara hastanede soylenenlerj anlat bence randevuyu öne al biraz 21ine kadar kendi kendini yersin

keşke ben de sabredebilsem beni de 15 gün çağırdı ya , 23 nisana denk gelio . 22 nisanda gideym diyorum nasl sabretcem bilmiorum :=) acaba kalp aışı duyarmıyız ki boş gebelik vs den korkuyorum....

kızlarr wc den geliyorm ( bildiğin koyu kırmızı bişi kahveye yakın 2-3 damla ( ne bu şimdi

sabah sol kasıığım çok ağrıyodu ondan sora oldu olan sanrm
Canim insalalh onemli bise degildir doktora git bugun. Bir de dinlen cok is yapma. Benim 2 3 damla degil bayaaaa bi kirmizi kanamam olmustum doktor olabilir dedi

Canim insalalh onemli bise degildir doktora git bugun. Bir de dinlen cok is yapma. Benim 2 3 damla degil bayaaaa bi kirmizi kanamam olmustum doktor olabilir dedi

yormuyorum ki cnm kendimi baya koyu adet öncesi koyu kahveye yakın gelir ya ona benzyo,
sabah baya kasığım ağrıdı ondan sonra oldu, şu an ağrım da gitti akıntı da gelmiyor inşlh sıkıntı yoktur.

Bdnce hemen izin al doktora gjt

yormuyorum ki cnm kendimi baya koyu adet öncesi koyu kahveye yakın gelir ya ona benzyo,
sabah baya kasığım ağrıdı ondan sonra oldu, şu an ağrım da gitti akıntı da gelmiyor inşlh sıkıntı yoktur.
Insallah benim bir kac saat hic durmadan geldi.. Rabbim.omur versin bebeklerimize

yaa bu doktorlar niye bu kadar gamsız oluyor, aradım doktorumu kimyasal olabilir ilaç kullanma dedi hcg baktır 2 gün sora yine baktır artıyosa sıkıntı yok düşüyosa kimyasaldır dedi geçti gitti
Aptal dktor cok ruhsuzlar ya inanilir gubu degil

Yerlesme kanamasidir cnm ama sen yinede en kisa surede git doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…