- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
ayy yerim seni yerimmmTombikcim beyaz akinti hemde adet gunu hamis olabilirsin. Ben oyle anlamistim
Allah allah ben günde 1 defa içiyorum ama ...Doktorumu arayıp sorsam mı acaba?evet ama o çok fazla yarım iç en azından normalde 0,4 mg içmen gerekirken 5 mg içiyorsun
aynen bende folbiol kullanıyorum ve decavit kullanıyorum gunde bir tane.dun doktordaydım aynen bunlara devam dedi.Allah allah ben günde 1 defa içiyorum ama ...Doktorumu arayıp sorsam mı acaba?
bende bunu kullanıyorum.ablamda hamileliginde bunu kullanmıştı.Canım folik asit yazıyor folbiol tablet 5 mg diyor Doktorum bunu verdi
Eki Görüntüle 1495964
Günde bir adet demi canım ?Şimdi doktoru aradım da diyor 5 mg alman lazım günde 1 tanebende bunu kullanıyorum.ablamda hamileliginde bunu kullanmıştı.
sen bilirsin canım ben sadece bildiğimi söyledim.Allah allah ben günde 1 defa içiyorum ama ...Doktorumu arayıp sorsam mı acaba?
Canım dra git hemen muhtemelen progestan verir. Dikkat et kendine.
Evet canım aradım sordum günde 1 tane 5 mg almam lazımmış Sagolbende bunu kullanıyorum.ablamda hamileliginde bunu kullanmıştı.
Canım tşkler doktoru aradım şimdi kullanmam gerekiyormuş...sen bilirsin canım ben sadece bildiğimi söyledim.
Canin ya sen yine de kendi doktoruna git muhakkak. RABBIM hakkinda hayirlisini nasip etsinkızlar kotu haberlerım var acıle gıttım gece hem ıcımı yedıgı ıcın hemde hafıften kasık agrım vardı onu bahane ettım kesem buyumus 11 mm olmus ama bebek gelısmemıs doktor bu bebek duscek alınması lazım dedı kendı doktoruma gıdene kadar beklıycem kendılıgınden dusene kadar
Aaaa cok gencmissin daha :) ben de 88liyim memleketim de kocaeli ama yurt disinda yasiyorumKocaeli memleket 93luyum
Sen doktorunu ara hastanede soylenenlerj anlat bence randevuyu öne al biraz 21ine kadar kendi kendini yersingıtcem canım kendı dotorumla randevum ayın 21 ınde acılde denk geldıgım doktor kızım ıcınde duser demıstı gelısmemıs demıstı kızım hasta cıkmıstı ınsalah yanılmıstır
keşke ben de sabredebilsem beni de 15 gün çağırdı ya , 23 nisana denk gelio . 22 nisanda gideym diyorum nasl sabretcem bilmiorum :=) acaba kalp aışı duyarmıyız ki boş gebelik vs den korkuyorum....Seninle aramızda iki gün var canım, ben de 10 nisanda gittim ilk, değerim 8000 lerdeydi. 15 gün sora kalp atışı için çağırdı ama ben de ayın 20 sinde yani 10 gün sora gideyim diyorum. meraktayım. bir de değerimi bi kezz ölçtürdüm ben, düzenli artıyor mu ona da bakmak istiyorum aslında
Canim insalalh onemli bise degildir doktora git bugun. Bir de dinlen cok is yapma. Benim 2 3 damla degil bayaaaa bi kirmizi kanamam olmustum doktor olabilir dedikızlarr wc den geliyorm( bildiğin koyu kırmızı bişi kahveye yakın 2-3 damla ( ne bu şimdi
sabah sol kasıığım çok ağrıyodu ondan sora oldu olan sanrm
Canim insalalh onemli bise degildir doktora git bugun. Bir de dinlen cok is yapma. Benim 2 3 damla degil bayaaaa bi kirmizi kanamam olmustum doktor olabilir dedi
aynen öyle ben 1 tane alıyorum gunde.dogru doktorun dedigi.zaten ilaçlar ikiye bölunerek içilmez çok tehlikelidir.ilaç sektörunde çalışan biri olarak söyluyorum bunu.Günde bir adet demi canım ?Şimdi doktoru aradım da diyor 5 mg alman lazım günde 1 tane
Bdnce hemen izin al doktora gjtkızlar gunaydınn.ara ara kasıklarımda ve belımde agrılar oluyor normalde akıntım varnormal renklıı dun pazara gıttım 1,5 saat falan ayaktaydım gece baktıgımda akıntımın rengı kahverengı olmus.sabahta servıse yetısıcem dıye bıraz kosar adımlarla yurudum sımdı ıs yerındeyım bıraz belıme agrı gırdı gıdıp baktım akıntım yıne bı damla acık kahverengi gelmıi bu nedemk ısmdı..
Insallah benim bir kac saat hic durmadan geldi.. Rabbim.omur versin bebeklerimizeyormuyorum ki cnm kendimibaya koyu adet öncesi koyu kahveye yakın gelir ya ona benzyo,
sabah baya kasığım ağrıdı ondan sonra oldu, şu an ağrım da gitti akıntı da gelmiyor inşlh sıkıntı yoktur.
Aptal dktor cok ruhsuzlar ya inanilir gubu degilyaa bu doktorlar niye bu kadar gamsız oluyor, aradım doktorumu kimyasal olabilir ilaç kullanma dedi hcg baktır 2 gün sora yine baktır artıyosa sıkıntı yok düşüyosa kimyasaldır dedi geçti gitti
yormuyorum ki cnm kendimibaya koyu adet öncesi koyu kahveye yakın gelir ya ona benzyo,
sabah baya kasığım ağrıdı ondan sonra oldu, şu an ağrım da gitti akıntı da gelmiyor inşlh sıkıntı yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?