dınlenınce sıkıntı yok anladıgım kadarıyla kendımı yorunca oluyor ılk randevum yarın 11deBdnce hemen izin al doktora gjt
inşallah dediğin gibibdir cnm sinir oldum doktora gitsem de çare Ypk baksana satı 15 gün geçsin öyle gel diyor ne gamsızlarYerlesme kanamasidir cnm ama sen yinede en kisa surede git doktora
Amin cnam, hayırlısıyla bizimle olsunlar bebeklerimizInsallah benim bir kac saat hic durmadan geldi.. Rabbim.omur versin bebeklerimize
arkadaslar merhaba bnm sat 27 Şubat dr hersey yolunda dedi belim agriodu kanama yada adet sancisi hissetmedikce bişe olmaz dedi ama hala belim cok agriyo ozellikle ayakta kalinca sizdede warmi agriyan falan
bende de 2 gündür kasık ağrısı var hayır olsun inşallahKızlar merhaba bugün sağ kasigima bıçak gibi birşey sallanıyor sizdede oluyormu bu durum çok korkuyorum
benimde ilk gebeliğim benim içinde geçerli o zaman dr un söyledikleri özellikle yürürken ağrıyor bayabende adet sancısı gibi sancı hep var ama leke kanama vs yok çok şükür. hatta akıntı bile yok. doktora sordum rahim genişlemeye çalışıyo ilk gebelikte bu sancılar çok normal dedi bana. ben de hiç sallamıyorum.
Ara(daslar dun bende test yaptim adetime daha 4 gun vardi silik cikti kan testi yaptirdim 85 cikti
Birazdan doktora gidecem hayirlisi bakalim daha adetime 3 gun var bugun
bende de 2 gündür kasık ağrısı var hayır olsun inşallah
Cnm ben adet günümde kese mi gördüm kimse bana ole bişi demedi eğer gidebiliosan özele git ultrosanla baksinlar sende rahat olursunİ
inşallah dediğin gibibdir cnm sinir oldum doktora gitsem de çare Ypk baksana satı 15 gün geçsin öyle gel diyor ne gamsızlar
valla benimde kasıklarım ağrıyor okudum çoğu kişide bu rahatsızlık var sırf o yüzden rahatladım genel bir şey sanırım :):)
Ben 6 gün kala ogrenmistim:))3gün kalamı öğrendin benimde 3 gün varakşam test yapsam çıkarmı
Cnm ben adet günümde kese mi gördüm kimse bana ole bişi demedi eğer gidebiliosan özele git ultrosanla baksinlar sende rahat olursun
Benim de hep agrim var adetim gelcek samiyoorum doktora soyledim normal kes buyudukce oyle olur dedi vucut alisiyor dedi. Magnezyon ic daha rahat olur dedivalla benimde kasıklarım ağrıyor okudum çoğu kişide bu rahatsızlık var sırf o yüzden rahatladım genel bir şey sanırım :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?