- 26 Nisan 2013
- 608
- 276
- 123
zaten madem düşcekse kendılıgınden dusmesını beklıycem canım kurtajdan cok korkuyorum
saolasın canım ınsallah rabbım mucıze yaratır bebegım ıcın ınsallah saglıkla kalbı atmaya baslar saglıkla gelır dunyaya gelmezde kaybedersemde vardır Allahın bı bıldıgıcanım geçmiş olsunçok üzüldüm başka da ne denir ki..
oyle canım Allahtan hayırlısı o herseyın en ıyısını bılırbiliyosn ben şubatta bir düşük yaptımkendi kendine düştüğü için korunma süresi vs olmuyor, 1 kere adet olmuş olman yetiyor. Ki bana kalırsa seninkisi sağlıkla büyüyecek sakın korkma hayrlısı diye dua et.
bakan doktor kadın doğumcuydu değil misaolasın canım ınsallah rabbım mucıze yaratır bebegım ıcın ınsallah saglıkla kalbı atmaya baslar saglıkla gelır dunyaya gelmezde kaybedersemde vardır Allahın bı bıldıgı
evet canım bayada tecrubelı bı doktor 60 yaşında varbakan doktor kadın doğumcuydu değil mi
benimkilerde yanıyo tam tersiAynen cnm benimde ayaklarım hep buz
Benimkiler de cok üsüyo.gece corapla yatiyorumbenimkilerde yanıyo tam tersi
hemen iyi bir doktora git canım bunlara güven olmuyor her zaman inş tutunur bebeğinkızlar kotu haberlerım var acıle gıttım gece hem ıcımı yedıgı ıcın hemde hafıften kasık agrım vardı onu bahane ettım kesem buyumus 11 mm olmus ama bebek gelısmemıs doktor bu bebek duscek alınması lazım dedı kendı doktoruma gıdene kadar beklıycem kendılıgınden dusene kadar
inşallah canım 5 gun sonra kendı doktoruma gıtcemhemen iyi bir doktora git canım bunlara güven olmuyor her zaman inş tutunur bebeğin
canım tek bir doktorun sözune bakarak hareket etme.başka doktorada git. rabbim şifa versin inşallah.gıtcem canım kendı dotorumla randevum ayın 21 ınde acılde denk geldıgım doktor kızım ıcınde duser demıstı gelısmemıs demıstı kızım hasta cıkmıstı ınsalah yanılmıstır
sen kendini yinede birakma ben nedense acildeki doktorlara guvenmiyorummm doktorun daha iyi bakarcanım geçmiş olsunçok üzüldüm başka da ne denir ki..
Canm iyi duşun iyi olsun .moralini bozma sen hayırlısı olsun ,ins yiyecek ekmegi varsa bisey olmaz ona sıkma canını ins kendi doktorun bi Görsün .inşallah canım kadın nerden baksan 60 yaşında var tecrubelı doktor ınsanın pat dıye yuzune soyluyo daha oncekı sonlandırılan gebelıgımın basındada demıstı bebek gelısmemıs düşer dıye düşmemişti ama kızım hastaydı
ilk ölçturdugumde 10 çıktı iki gun sonar 53 yine 2 gun sonar 111 sonrada 4 gun sonar test yaptırdım 712 çıkmıştı.bugunde kese için gittim çift kese görduk :) haftaya bugunde kalp atışlarını duymak için gidicem :) git tabii sende.batlarımız aynı seninle.
canım benim inşallah bi yanlışlık vardır, artı rabbimden umut kesilmez kesinlikle bir daha farklı uzmana baktırsan..kızlar kotu haberlerım var acıle gıttım gece hem ıcımı yedıgı ıcın hemde hafıften kasık agrım vardı onu bahane ettım kesem buyumus 11 mm olmus ama bebek gelısmemıs doktor bu bebek duscek alınması lazım dedı kendı doktoruma gıdene kadar beklıycem kendılıgınden dusene kadar
evet benim şimdiden başladı hassasiyet de var biraz büyüdü de. büyümeye devam ederse el arabasıyla taşımam gerekecek
umarım seninde ikizdir canım.doktorun anlar zaten.benim çift kese görundu.hayırlısı inşallah.kızlar benim son adet tarıhım 7 mart
13 nisanda test yaptırdım 4260 çıktı yuksek mı düşük mü bilemedim ikiz falan olur mu acaba :)
amin canım ınsallah gıtcem kendı doktorumada 5 gun sonra ınsallah gelısmıs olurcanım tek bir doktorun sözune bakarak hareket etme.başka doktorada git. rabbim şifa versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?