2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
zaten madem düşcekse kendılıgınden dusmesını beklıycem canım kurtajdan cok korkuyorum

biliyosn ben şubatta bir düşük yaptım kendi kendine düştüğü için korunma süresi vs olmuyor, 1 kere adet olmuş olman yetiyor. Ki bana kalırsa seninkisi sağlıkla büyüyecek sakın korkma hayrlısı diye dua et.

canım geçmiş olsun çok üzüldüm başka da ne denir ki..
saolasın canım ınsallah rabbım mucıze yaratır bebegım ıcın ınsallah saglıkla kalbı atmaya baslar saglıkla gelır dunyaya gelmezde kaybedersemde vardır Allahın bı bıldıgı

oyle canım Allahtan hayırlısı o herseyın en ıyısını bılır

3 saat sonra.doktorun agzindan cikacak iki kelimeyi heyecanla bekliyorum. 12 de randevum var. O kadar agridan kanamadan sonra bakalim ne pozisyona gelmis bizimki. Hayirlisi diyorum hayirlisi hayirlisi hayirlisi...

hemen iyi bir doktora git canım bunlara güven olmuyor her zaman inş tutunur bebeğin

gıtcem canım kendı dotorumla randevum ayın 21 ınde acılde denk geldıgım doktor kızım ıcınde duser demıstı gelısmemıs demıstı kızım hasta cıkmıstı ınsalah yanılmıstır
canım tek bir doktorun sözune bakarak hareket etme.başka doktorada git. rabbim şifa versin inşallah.

kızlarr wc den geliyorm ( bildiğin koyu kırmızı bişi kahveye yakın 2-3 damla ( ne bu şimdi

sabah sol kasıığım çok ağrıyodu ondan sora oldu olan sanrm

Canm iyi duşun iyi olsun .moralini bozma sen hayırlısı olsun ,ins yiyecek ekmegi varsa bisey olmaz ona sıkma canını ins kendi doktorun bi Görsün .

kızlar benim son adet tarıhım 7 mart
13 nisanda test yaptırdım 4260 çıktı yuksek mı düşük mü bilemedim ikiz falan olur mu acaba :)

canım benim inşallah bi yanlışlık vardır, artı rabbimden umut kesilmez kesinlikle bir daha farklı uzmana baktırsan..
çok üzüldğüm
evet benim şimdiden başladı hassasiyet de var biraz büyüdü de. büyümeye devam ederse el arabasıyla taşımam gerekecek

aynennnnnn

Bugün sağlık ocağına gittim kan vermeye yarın 3 ten sonra çıkacakmış sonuçlar. 2 gün önce özelde 47,79 du. İnşallah değerim artıyordur kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…