2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
mrb kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim dün sağlık ocağında kan testi yaptırmıştım kan değerim düşük çıktığı için dr kan ilacı verdi ferro sanol duodenal 100 mg ama beni mahvetti sabah aç karna iç dedi ama miğde bulantısı halsizlik çok kötü oldum yarın kadın doğuma randevu aldım kullanmasam mı dr sorayım diyorum ne yapsam acaba kızlar kafam karıştı

Yani öyle tabi ama 6+0 dan sonra duyuluyomus cnm sen yine bekle dediğin gibi garanti olsun

Yani öyle tabi ama 6+0 dan sonra duyuluyomus cnm sen yine bekle dediğin gibi garanti olsun
duyulur dedide doktor çalışıtğım için sürekli gidemiyorum 23 nisan tatil diye doya doya giderim dedim kalbini duyarım sorularımı sorarım dedim bnde napim :)

duyulur dedide doktor çalışıtğım için sürekli gidemiyorum 23 nisan tatil diye doya doya giderim dedim kalbini duyarım sorularımı sorarım dedim bnde napim :)
Evet cnm ii olur :) Rabbim hayırlısıyla kucagimizada almayi nasip etsin şu 8 ay nası gecicek bilmiyorum sabirsizlaniyorumm:))

Sen doktorunu ara hastanede soylenenlerj anlat bence randevuyu öne al biraz 21ine kadar kendi kendini yersin
yok canım aglamadım bıle tabıkı uzuluyorum ama vardır bundada bı hayır dıyorum oncekı kaybettıgım bebegım gıbı hıssetseydım tekmelerını felan o zaman agır gelırdıde kızımın geçmeyen acısı bunda yıkılmamı engellıyo

oyle canım yıycek ekmegı suyu varsa zaten Allah bı sekılde yaşatır dun nette ızledım adamı elektırık carpıyo belden aşşası bildıgın alev olmus kömür gıbı yanıyo adam hala o elektırık tellerınden kurtulmaya calısıyo öldurmeyen Allah öldurmez

kızlar aranızda Eskişehirli olan var mı bana dr önerisinde bulunabilirmsiniz

Ah canim ya.. Rabbim daha buyuk acilardan korusun insallah..
ben daha once kimyasal yasadim ama kese filan gorunmeden kendiliginden dustu

Teşekkür ederim Cnm aynen bende doktora gitmeye korkuyorum kac verir bebise zarar veriri diyebol bil limonlu su içiyorum iste ins bian once geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…