- 2 Ağustos 2012
- 1.072
- 425
- 133
Oluyor canım normal Benimde geçen akşam öyle oldu geçmedi uzun bir süree..Normaldir heraldeKızlar merhaba bugün sağ kasigima bıçak gibi birşey sallanıyor sizdede oluyormu bu durum çok korkuyorum
Aynen öyle canım bendede var bazen 1 -2 saat sürüyor gibi..Normaldir heralde
Yani öyle tabi ama 6+0 dan sonra duyuluyomus cnm sen yine bekle dediğin gibi garanti olsunya insan dayanamıyor ama ben yinede biraz daha beklemek istedim haftaya aldım randevumu bugün sağlık ocağındaki bayan bekleyin bugün gidersiniz duymama ihtimaliniz olur ama normaldir moralinizi bozmamış olursunuz bekleyin öyle gidin dedi
Ne kadar zamandir yoksun burdaaAaa ne guzel :) canim memleketim cok ozledim
duyulur dedide doktor çalışıtğım için sürekli gidemiyorum 23 nisan tatil diye doya doya giderim dedim kalbini duyarım sorularımı sorarım dedim bnde napim :)Yani öyle tabi ama 6+0 dan sonra duyuluyomus cnm sen yine bekle dediğin gibi garanti olsun
Evet cnm ii olur :) Rabbim hayırlısıyla kucagimizada almayi nasip etsin şu 8 ay nası gecicek bilmiyorum sabirsizlaniyorumm:))duyulur dedide doktor çalışıtğım için sürekli gidemiyorum 23 nisan tatil diye doya doya giderim dedim kalbini duyarım sorularımı sorarım dedim bnde napim :)
doktor progestan verdı ama kullanmıycam canım duscegı varsa dussun dıyeCanım vitamin ya da progestan kullaniyor musun?
inşallah canım ama sancılarım cogalmaya basladı şeyıme sankı bıcaklar saplanıyo gıbıinşallah gelişir canım allahın izniyle.
amin canım gıtcem 5 gun sonra dayanırsa bebekCanin ya sen yine de kendi doktoruna git muhakkak. RABBIM hakkinda hayirlisini nasip etsin
yok canım aglamadım bıle tabıkı uzuluyorum ama vardır bundada bı hayır dıyorum oncekı kaybettıgım bebegım gıbı hıssetseydım tekmelerını felan o zaman agır gelırdıde kızımın geçmeyen acısı bunda yıkılmamı engellıyoSen doktorunu ara hastanede soylenenlerj anlat bence randevuyu öne al biraz 21ine kadar kendi kendini yersin
oyle canım yıycek ekmegı suyu varsa zaten Allah bı sekılde yaşatır dun nette ızledım adamı elektırık carpıyo belden aşşası bildıgın alev olmus kömür gıbı yanıyo adam hala o elektırık tellerınden kurtulmaya calısıyo öldurmeyen Allah öldurmezCanım endişelenme rabbim rizkini vermisse ne desek bos.Arkadasima bu cocuk düşecek kurtulma sansi yok dedi doktor arkdasm 4 ay yatti sadece wcye kalkti masallah nur topu gbi saglikli oglu oldu.Verende alanda rabbim hayırlısı olsun.
Iste yazdan yaza g3lebiliyoruz.. bu sene neolacak bilmiyorumNe kadar zamandir yoksun burdaa
Ah canim ya.. Rabbim daha buyuk acilardan korusun insallah..yok canım aglamadım bıle tabıkı uzuluyorum ama vardır bundada bı hayır dıyorum oncekı kaybettıgım bebegım gıbı hıssetseydım tekmelerını felan o zaman agır gelırdıde kızımın geçmeyen acısı bunda yıkılmamı engellıyo
Teşekkür ederim Cnm aynen bende doktora gitmeye korkuyorum kac verir bebise zarar veriri diyebol bil limonlu su içiyorum iste ins bian once geçerCanım ben de geçen hafta geçirdim aynı şekilde daha da atlatamadım. Ben doktora gitmiştim acile, ilaç verdi, içim rahat etmediği için kullanmadım. Kadın doğum doktoruna danış yine de ama, benimki dedi ki daha kötü olursan kbb ye git, hamile olduğunu söyle uygun gördüğü ilacı kullanabilirsin. Bol bol dinlen, ılık duş al, bitki çaylarını aşırıya kaçmadan ılık tüket. İçilmeyen çaylara bakarsın zaten netten. Geçmiş olsun
yabancı bir kaynakta salatalığın bu konuda çok işe yaradığı yazıyordu. henüz bulantılarım başlamadı ama başlarsa salatalık soğuk soğuk deneyeceğim ilk şey.Kizlar 3 gundur cok midem bulaniyo yedigimi cikariyom ne yapacağım i sasirdim
Evet cnm ii olur :) Rabbim hayırlısıyla kucagimizada almayi nasip etsin şu 8 ay nası gecicek bilmiyorum sabirsizlaniyorumm:))
Bizde çok sabırsısız yay burcu özelliklerini okuyoduk bugün eşimle :):) çok heyecanlı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?