Cok guzel masallah :)ben dayanamadım bir jan testı daha yaptırdım
13 nisan 4261
16 nisan 8591
çıktı
Evet cnm şimdilik durumunu öğrenmek için git sonra yine kendi doktorunda devam et gidince durumunu yaz muhakkaktmm cnm zaten kendi doktorum da özel göztepeden ama bir başka doktora gideyim en yisi
Kocaelinin neresindenAaaa cok gencmissin daha :) ben de 88liyim memleketim de kocaeli ama yurt disinda yasiyorum
Benim de hep agrim var adetim gelcek samiyoorum doktora soyledim normal kes buyudukce oyle olur dedi vucut alisiyor dedi. Magnezyon ic daha rahat olur dedi
Evet cnm benim ağrılarım geçti mide bulantilarim basladi:)
Gölcük , sen?Kocaelinin neresinden
Canım endişelenme rabbim rizkini vermisse ne desek bos.Arkadasima bu cocuk düşecek kurtulma sansi yok dedi doktor arkdasm 4 ay yatti sadece wcye kalkti masallah nur topu gbi saglikli oglu oldu.Verende alanda rabbim hayırlısı olsun.kızlar kotu haberlerım var acıle gıttım gece hem ıcımı yedıgı ıcın hemde hafıften kasık agrım vardı onu bahane ettım kesem buyumus 11 mm olmus ama bebek gelısmemıs doktor bu bebek duscek alınması lazım dedı kendı doktoruma gıdene kadar beklıycem kendılıgınden dusene kadar
Aranizdan ayriliyorum kizlar.herkese saglikli hamileleik bebek diliyorum. Gecen hafta 5mm olan kese bu hafta 7mmmm. Buyumemeis pek dedi.progestan kullaniyodum. Doktoristersen devam et bebege bi sans daha verelim dedi. Ben devam etmeyi dusunmuyorum.birakicam kendi haline dusecekse dussun artik. Allahin takdiri bu demek ki.
Aranizdan ayriliyorum kizlar.herkese saglikli hamileleik bebek diliyorum. Gecen hafta 5mm olan kese bu hafta 7mmmm. Buyumemeis pek dedi.progestan kullaniyodum. Doktoristersen devam et bebege bi sans daha verelim dedi. Ben devam etmeyi dusunmuyorum.birakicam kendi haline dusecekse dussun artik. Allahin takdiri bu demek ki.
Karamürsel bende yakinizGölcük , sen?
Normal cnmm :) suan kaçıncı haftadasin?ben deri organize sanayi bölgesinde çalışıyorum bazen kokular o kdr ağır oluyorki duramıyorum onun dışında midem bulanmıyor kokulara hassasiyetim çoğaldı ama
6+6 bugün 7 haftalık :)Normal cnmm :) suan kaçıncı haftadasin?
Oh oh masallah ben de 5+6 dayım cnmm kalp atışları ni duydunmu?6+6 bugün 7 haftalık :)
Hı anladım benide haftaya cumartesi cagirdi ama ben yarin gidicem dayanamıyorum çünkü çok merak ediyorum buyuyo mu kalbi oluştumu Vs. Kafamda bir sürü soru :)))aslında doktor bu hafta beni çağırmıştı kalp atışı için ama gitmedim bugün sağlık ocağına gidip tahlilerimi verdim 23 nisana randevu aldım garanti olsun dedim :)
Canım canı verende alanda Rabbim...Dogacagı varsa soluyacagı hava varsa olur zaten...Hayırlısı olsun inş..Herşey nasip ...Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inş.Aranizdan ayriliyorum kizlar.herkese saglikli hamileleik bebek diliyorum. Gecen hafta 5mm olan kese bu hafta 7mmmm. Buyumemeis pek dedi.progestan kullaniyodum. Doktoristersen devam et bebege bi sans daha verelim dedi. Ben devam etmeyi dusunmuyorum.birakicam kendi haline dusecekse dussun artik. Allahin takdiri bu demek ki.
Aaa ne guzel :) canim memleketim cok ozledimKaramürsel bende yakiniz
Aynen öyle canım bendede var bazen 1 -2 saat sürüyor gibi..Normaldir heraldevalla benimde kasıklarım ağrıyor okudum çoğu kişide bu rahatsızlık var sırf o yüzden rahatladım genel bir şey sanırım :):)
Hı anladım benide haftaya cumartesi cagirdi ama ben yarin gidicem dayanamıyorum çünkü çok merak ediyorum buyuyo mu kalbi oluştumu Vs. Kafamda bir sürü soru :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?