2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benim de hep agrim var adetim gelcek samiyoorum doktora soyledim normal kes buyudukce oyle olur dedi vucut alisiyor dedi. Magnezyon ic daha rahat olur dedi

doktora bugün gittim ama sormdm inş haftaya gittiğimd soracağım çok şiddetli değil şükür

Aranizdan ayriliyorum kizlar.herkese saglikli hamileleik bebek diliyorum. Gecen hafta 5mm olan kese bu hafta 7mmmm. Buyumemeis pek dedi.progestan kullaniyodum. Doktoristersen devam et bebege bi sans daha verelim dedi. Ben devam etmeyi dusunmuyorum.birakicam kendi haline dusecekse dussun artik. Allahin takdiri bu demek ki.

Canım endişelenme rabbim rizkini vermisse ne desek bos.Arkadasima bu cocuk düşecek kurtulma sansi yok dedi doktor arkdasm 4 ay yatti sadece wcye kalkti masallah nur topu gbi saglikli oglu oldu.Verende alanda rabbim hayırlısı olsun.

canım sen yinede olumsuz düşünme ya rabbım yardımcın olsun

Caım hayırlısı olsun öncelikle. Geç döllenme falan olabilir mi seninkisi belki o yüzden küçüktür.

aslında doktor bu hafta beni çağırmıştı kalp atışı için ama gitmedim bugün sağlık ocağına gidip tahlilerimi verdim 23 nisana randevu aldım garanti olsun dedim :)

aslında doktor bu hafta beni çağırmıştı kalp atışı için ama gitmedim bugün sağlık ocağına gidip tahlilerimi verdim 23 nisana randevu aldım garanti olsun dedim :)
Hı anladım benide haftaya cumartesi cagirdi ama ben yarin gidicem dayanamıyorum çünkü çok merak ediyorum buyuyo mu kalbi oluştumu Vs. Kafamda bir sürü soru :)))

Canım canı verende alanda Rabbim...Dogacagı varsa soluyacagı hava varsa olur zaten...Hayırlısı olsun inş..Herşey nasip ...Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inş.

Hı anladım benide haftaya cumartesi cagirdi ama ben yarin gidicem dayanamıyorum çünkü çok merak ediyorum buyuyo mu kalbi oluştumu Vs. Kafamda bir sürü soru :)))

ya insan dayanamıyor ama ben yinede biraz daha beklemek istedim haftaya aldım randevumu bugün sağlık ocağındaki bayan bekleyin bugün gidersiniz duymama ihtimaliniz olur ama normaldir moralinizi bozmamış olursunuz bekleyin öyle gidin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…