- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
kızlar ben de feci sıcak basma var, sol memem çok yumuşak sağ sert.. kesem ilk bakıldığında yuvarlaktı bugün gittim ovl olmuş
Evet bende oyle geliorum yatiorum yerime 5 dak sonra bidaha:))Ahhh aynen canım, bir de tuvalete git gelden helak oldum =))
Bu da iyiymişBenımkı yuvarlak Kız istiorum ben hep gerçi sağlıkli olsunda kız erkek farketmez ama her gece dua ederken allahim sen konuyu biliyosun amin diorum :)))))))))
Aaaa bu tez doğru çıkarsa kızım olacak o zaman benimde
:) o da iyiymiş sen konuyu biliyorsunçok hoş bende kız istiyıroum ama erkek hissediyorum.tabiki deiğin gibi önce sağlıklı olması.
teşekkür ederim canım bkalım yarın dr ne dicekCnmmm içini ferah tut bence kötü bi durum yok yüksek ihtimal yerleşme kanamasidir öyle oluyomuss iyi düşün iyi olsun
Hahah ne olacak bu halimizEvet bende oyle geliorum yatiorum yerime 5 dak sonra bidaha:))
Çin takvimi erkek diyor, bir de rus takvimi var o da kız diyor =) Bakalım çinliler mi ruslar mı kazanacakbelli olur bakalım cinsiyet belli olunca doğru mu değil mi. konuşuruz buradan gene.bi de çin takvimi var tabi
Bu da iyiymiş
Valla ben bebek düşündüğümüzden beri kalbimden hep kız geçiyor, malum ilki oğlan. Allah'ım hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün bir kızım olur inş. dedim hep. Oğlum gerçi erkek olsun diyor. Bakalım nasibimizde ne varmışEvet napalım açık açık isteyemiom:)))))
Hahah ne olacak bu halimiz
Çin takvimi erkek diyor, bir de rus takvimi var o da kız diyor =) Bakalım çinliler mi ruslar mı kazanacak
evet benim de ilk canım :) çok heyecanlıyım yaaEvet cnm benim ilk senin de ilkMi?
Valla ben bebek düşündüğümüzden beri kalbimden hep kız geçiyor, malum ilki oğlan. Allah'ım hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün bir kızım olur inş. dedim hep. Oğlum gerçi erkek olsun diyor. Bakalım nasibimizde ne varmış
Ne olursa olsun dünyanın en güzel hissi anne olmak. Allah herkese tattırsın
Evet hergün artıyor dimi bu heyecan:)) insan inanamiyo ben sanki her an adet olcakmisim gibi korkuyorum bazen :))evet benim de ilk canım :) çok heyecanlıyım yaa
Evet hergün artıyor dimi bu heyecan:)) insan inanamiyo ben sanki her an adet olcakmisim gibi korkuyorum bazen :))
Aynennnn cnm bende öyle vallahi Allah korusun sağlıklı güzel geçsin gebeligimiz insallahhbende de oluyor o korku,akıntım çok fazla acaba kan mı geldi diye sürekli tedirgin oluyorum.
Hemde nasil canim o soguk karli gunlerde evde incecik dururdum simdi kat kat battaniye elimde dolaniyorum 2kat corap,patik ve terlik var cikarip ayagima dokununca buz gibi donuyorum bendeeeSizi de üşüme tutuyor mu kızlar,
özellikle akşamları olmak üzere gün içerisinde sürekli içim titriyor ellerim ayaklarım buz bu normal mi
Tamam canım yazarım valla heycanliyim inşallah bi sorun çıkmaz da görürüm kuzumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?