2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar değer kaç olunca keseyi görüyorduk ? Daha benim yeni önümüzdeki haftamı ondan sonraki hafta mı gitsem acaba ?

Evet bende oyle geliorum yatiorum yerime 5 dak sonra bidaha:))
Hahah ne olacak bu halimiz
belli olur bakalım cinsiyet belli olunca doğru mu değil mi. konuşuruz buradan gene.bi de çin takvimi var tabi
Çin takvimi erkek diyor, bir de rus takvimi var o da kız diyor =) Bakalım çinliler mi ruslar mı kazanacak

Evet napalım açık açık isteyemiom:)))))
Valla ben bebek düşündüğümüzden beri kalbimden hep kız geçiyor, malum ilki oğlan. Allah'ım hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün bir kızım olur inş. dedim hep. Oğlum gerçi erkek olsun diyor. Bakalım nasibimizde ne varmış
Ne olursa olsun dünyanın en güzel hissi anne olmak. Allah herkese tattırsın

amin cnm inşallah Allah gönlüne göre verir oğlun çok sirinn:))

Sizi de üşüme tutuyor mu kızlar,
özellikle akşamları olmak üzere gün içerisinde sürekli içim titriyor ellerim ayaklarım buz bu normal mi
Hemde nasil canim o soguk karli gunlerde evde incecik dururdum simdi kat kat battaniye elimde dolaniyorum 2kat corap,patik ve terlik var cikarip ayagima dokununca buz gibi donuyorum bendeee

Benim icime bi titreme geliyor usuyorum ama ayaklarimin alti yaniyor battaniye ortuyorum ama ayaklar disarida

Merhaba kizlar, tam adet gunumde kahverengi bir kanama oldu. 1 gun surdu ve gecti. Karnim inanilmaz agriyor. Gebelik testi yaptim negatif Cikti. Benimle ayni durumda olan kimse varmi? Ustune gorme dediklerindurumu yasiyor olabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…