- 17 Aralık 2014
- 11
- 4
- 3
- 36
Teşekkürler canımamin cnm inşallah Allah gönlüne göre verir oğlun çok sirinn:))
inşallahh canım Allah isteyen herkesin kucağına almaya nasip etsin bebişlerini.onların acılarını vermesin rabbimAynennnn cnm bende öyle vallahi Allah korusun sağlıklı güzel geçsin gebeligimiz insallahh
sağlık ocağı testlerini ücretsiz yapıyor cnm aklında bulunsun. o sonuçla gideceğim ben özeldeki doktoruma.. sadece idrar testini yapmıolar onuda yaptıracağım..Korkular bende de var kuzum ama iyi düşünmeye çalışıyorum. eşim bilgisayarı fln alacak yoksa elimden canını sıkıyorsun fln diye:) Bulantım yok çok şükür. ama dün biraz su tadı alıyordum sanki hep :/ ara ara kasıklarımda ağrı var, anlık sızı gibi. genelde sağda hissetsem de solda da hissediyorum aralıklı. bu da ikiz olabilir diye dşündürüyor:) akıntım az sayılır. ağzımda garip bir tad var ama. ayrıca göğüslerim de yeni yeni acımaya başladı. ama seviniyorum bunlara, hissedince rahatlıyorum sanki:) ço nadir karnım ağrıyor, ondan biraz fzla da belim. ama azıcık bile ayakta kalsam deli gibi sırtım ağrıyor. en baskını sırt ağrısı bende. ve karnım hep şiş. aç olsam bile hemen tıkanıyorum ben. bu arada ben sadece 1 kez kan testi yaptırdım. çok merak ediyorum aslında. ayrıca kan tutuyor beni. hayatımda ilk kez bu sefer kan verirken ağlamadım:) düşün yani:))) güzel bi şey için bu sefer diye diye tutttum kendimi:))) ben devlete gittim bu arada. hiçbir test istemedi. pazartesi özele gideceğiz inşallah.
Ins canim hayirli haberlerini bekliyoruz bizide habersiz birakmaYarın gidicem doktora, 6+6 olacak belki kalbi de duyulur
inşallahh canım Allah isteyen herkesin kucağına almaya nasip etsin bebişlerini.onların acılarını vermesin rabbim
Kizlarrrr meraba kac gundur giremiyorm cok hastayim.bulantilarda basladi.serum aldim bugun.zor bi donem allah yardimcimiz olsun
yok canım, çok fena enfeksiyon kaptım. ateşim çıkınca kadın doğumcuyada göründüm. zaten sadece kese vardı bebek yoktu. 10 gün sonra kalp için gideceğimCnmm ozaman erkek bebis gelio sana:))) bugün kalp atışları icin mi gittin?
valla mayıs annelerinde 1 tane bile fire vermemiştik. çok üzüldüm aralık annelerine.. iyi haberler almayı diliyorum hepinizdenYa işte insan ne kadar bilse de endişeleniyo nasıl geçecek bilmiyorım
5++ larda görünüyordu kese :) ben 4+5 te gördüm ama erken döllenmeydi benim kiKızlar değer kaç olunca keseyi görüyorduk ? Daha benim yeni önümüzdeki haftamı ondan sonraki hafta mı gitsem acaba ?
bu arada yanlış yazmışım. benim sağ memem yumuşacık sol memem cidden çok sert neden acababaya değişken :) inanılacak şeyler değil zaten maksat eğlenmek :)
bn de bir kez kan verdim cnm ilk sağlık ocgnda yaptrmştm kan tahlilini. onlar da saolsun biyokimya hemogram vs hepsine bakmşlardı. o sonuçlarla da özele gitmiştim. özelde de direk kese göründügünden bidaha kan tahliline gerek yok dedi. içime doguyo senin ikiz bnce :) keşke bnm de ikiz olsa... gögüs ağrısı adetten 10 gün önce başladı halen dokunamıyorum ben cnm. belirtiler insanı mutlu edio cnm. kasık ağrısı hoş bi duurm deilken bile hafif de olsa bu hamilelikten deyip belirtiye mutlu olabiliyoruz, senin kan tutmasına ragmen kan vermen gibi :=) rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inş...Korkular bende de var kuzum ama iyi düşünmeye çalışıyorum. eşim bilgisayarı fln alacak yoksa elimden canını sıkıyorsun fln diye:) Bulantım yok çok şükür. ama dün biraz su tadı alıyordum sanki hep :/ ara ara kasıklarımda ağrı var, anlık sızı gibi. genelde sağda hissetsem de solda da hissediyorum aralıklı. bu da ikiz olabilir diye dşündürüyor:) akıntım az sayılır. ağzımda garip bir tad var ama. ayrıca göğüslerim de yeni yeni acımaya başladı. ama seviniyorum bunlara, hissedince rahatlıyorum sanki:) ço nadir karnım ağrıyor, ondan biraz fzla da belim. ama azıcık bile ayakta kalsam deli gibi sırtım ağrıyor. en baskını sırt ağrısı bende. ve karnım hep şiş. aç olsam bile hemen tıkanıyorum ben. bu arada ben sadece 1 kez kan testi yaptırdım. çok merak ediyorum aslında. ayrıca kan tutuyor beni. hayatımda ilk kez bu sefer kan verirken ağlamadım:) düşün yani:))) güzel bi şey için bu sefer diye diye tutttum kendimi:))) ben devlete gittim bu arada. hiçbir test istemedi. pazartesi özele gideceğiz inşallah.
Ayh benin gibi bulantılarla başı dertte biri daha Allah yardımcımız olsun bugün sinirden ağladım çok zorlanıyorumKizlarrrr meraba kac gundur giremiyorm cok hastayim.bulantilarda basladi.serum aldim bugun.zor bi donem allah yardimcimiz olsun
yok canım, çok fena enfeksiyon kaptım. ateşim çıkınca kadın doğumcuyada göründüm. zaten sadece kese vardı bebek yoktu. 10 gün sonra kalp için gideceğim
valla mayıs annelerinde 1 tane bile fire vermemiştik. çok üzüldüm aralık annelerine.. iyi haberler almayı diliyorum hepinizden
5++ larda görünüyordu kese :) ben 4+5 te gördüm ama erken döllenmeydi benim ki
bu arada yanlış yazmışım. benim sağ memem yumuşacık sol memem cidden çok sert neden acaba
İnşallah iyi olcak canım tabi ki bakalım kendi doktorun ne diyecek iyi haberlerle gelirsin inşsaolasın canım ınsallah bakalım 5 gun sonra gıtcem doktora kendı doktorum ne dıycek
sağol canım.. bol bol su içiyorum hatta karnım 4 5 aylık gbi oldu su içmekten :) kuşburnu çayı içebilirmişim. çok faydalıymış bitki uzmanı arkadaşım önerdi. antibiyotik yazdı doktor ama ilk 3 ay kullanmak istemiyorum ve alternatif tıpa yöneldim bendeGeçmiş olsun cnm bol bol su iç
sağol canım.. bol bol su içiyorum hatta karnım 4 5 aylık gbi oldu su içmekten :) kuşburnu çayı içebilirmişim. çok faydalıymış bitki uzmanı arkadaşım önerdi. antibiyotik yazdı doktor ama ilk 3 ay kullanmak istemiyorum ve alternatif tıpa yöneldim bende
kuşburnunun zararı yokmuş ama tabi günde 1 lt değil tabi. 2 çay bardağı. hatta bebeğe faydası bile varmış. bugün ki hakkımı içtim. yarına taze yapıcam. ben de 5+5 im. ama kalp görünmedi 7+ haftada görünür boşuna gitme derim. ama yanıltıcıda olmayım belki de erken döllenme ve yerleşmedir o halde duyulması muhtemelEvet cnm ne kadar doktor yazsada Antibiyotik den uzak durmamız lazım şu dönemde kuşburnu çayını da çok fazla tüketme bence. Bol bol sıvı almaya devam et cnm bu ara kaç haftalık bebis benimki 5+5 bugün haftaya cumartesi kalp atışları icin çağırdı erken gitsem mi die düşünüyorum sabirsizlaniyorum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?