2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Merhaba arkadaslar ben de araniza katildim... sali günü hamilelik testi yaptim adetimi bir hafta gectikten sonra yaptim testimi ve pozitf cikti.... malesef bundan iki ay önce tam 13 subatta 2 bucuk aylik bebegimi kalp atisi durdugu icin kürtajla almislardi...onun üstüne bir kere adet gördüm ve ikinci ay tekrar hamile kaldigimi ögrendim.. suan hem sevinc hem tedirginlik korku bir arada yasiyorum... yarin doktorum cagirdi bakmak istiyor yanliz daha 5+2 yim bisey belli olmaz ama yine de kontrol etmek istedigini belirtti... rabbim hepimize güzel bir hamilelik süreci yasatir insallah

sağlık ocağı testlerini ücretsiz yapıyor cnm aklında bulunsun. o sonuçla gideceğim ben özeldeki doktoruma.. sadece idrar testini yapmıolar onuda yaptıracağım..

kizlar bu aksam yemek yiyemedim midem bulandi zorla iki lokma yedim sonra canim domatas tuzlu nasil cekti gittim iki domates iki salatalik inanilmaz lezzetli geldi yeter limi aksam icinn sizce

ya ben cok kotu durumdayim.. yani gun icerisinde cok acikiyorum yemekten sonra da acaip bi siskinlik geliyo. Mide bulantisi degil gaz degil baska bisey ama cok huzurauz edici tum gunum boyle geciyor.. boyle olan var mi aranizda? artik aglayasim geliyor cok caresiz kaliyorum

Kizlarrrr meraba kac gundur giremiyorm cok hastayim.bulantilarda basladi.serum aldim bugun.zor bi donem allah yardimcimiz olsun

Cnmm ozaman erkek bebis gelio sana:))) bugün kalp atışları icin mi gittin?
yok canım, çok fena enfeksiyon kaptım. ateşim çıkınca kadın doğumcuyada göründüm. zaten sadece kese vardı bebek yoktu. 10 gün sonra kalp için gideceğim
Ya işte insan ne kadar bilse de endişeleniyo nasıl geçecek bilmiyorım
valla mayıs annelerinde 1 tane bile fire vermemiştik. çok üzüldüm aralık annelerine.. iyi haberler almayı diliyorum hepinizden
Kızlar değer kaç olunca keseyi görüyorduk ? Daha benim yeni önümüzdeki haftamı ondan sonraki hafta mı gitsem acaba ?
5++ larda görünüyordu kese :) ben 4+5 te gördüm ama erken döllenmeydi benim ki
baya değişken :) inanılacak şeyler değil zaten maksat eğlenmek :)
bu arada yanlış yazmışım. benim sağ memem yumuşacık sol memem cidden çok sert neden acaba

bn de bir kez kan verdim cnm ilk sağlık ocgnda yaptrmştm kan tahlilini. onlar da saolsun biyokimya hemogram vs hepsine bakmşlardı. o sonuçlarla da özele gitmiştim. özelde de direk kese göründügünden bidaha kan tahliline gerek yok dedi. içime doguyo senin ikiz bnce :) keşke bnm de ikiz olsa... gögüs ağrısı adetten 10 gün önce başladı halen dokunamıyorum ben cnm. belirtiler insanı mutlu edio cnm. kasık ağrısı hoş bi duurm deilken bile hafif de olsa bu hamilelikten deyip belirtiye mutlu olabiliyoruz, senin kan tutmasına ragmen kan vermen gibi :=) rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inş...

Geçmiş olsun cnm bol bol su iç

Geçmiş olsun cnm bol bol su iç
sağol canım.. bol bol su içiyorum hatta karnım 4 5 aylık gbi oldu su içmekten :) kuşburnu çayı içebilirmişim. çok faydalıymış bitki uzmanı arkadaşım önerdi. antibiyotik yazdı doktor ama ilk 3 ay kullanmak istemiyorum ve alternatif tıpa yöneldim bende

Evet cnm ne kadar doktor yazsada Antibiyotik den uzak durmamız lazım şu dönemde kuşburnu çayını da çok fazla tüketme bence. Bol bol sıvı almaya devam et cnm bu ara kaç haftalık bebis benimki 5+5 bugün haftaya cumartesi kalp atışları icin çağırdı erken gitsem mi die düşünüyorum sabirsizlaniyorum cunku

kuşburnunun zararı yokmuş ama tabi günde 1 lt değil tabi. 2 çay bardağı. hatta bebeğe faydası bile varmış. bugün ki hakkımı içtim. yarına taze yapıcam. ben de 5+5 im. ama kalp görünmedi 7+ haftada görünür boşuna gitme derim. ama yanıltıcıda olmayım belki de erken döllenme ve yerleşmedir o halde duyulması muhtemel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…