kuşburnunun zararı yokmuş ama tabi günde 1 lt değil tabi. 2 çay bardağı. hatta bebeğe faydası bile varmış. bugün ki hakkımı içtim. yarına taze yapıcam. ben de 5+5 im. ama kalp görünmedi 7+ haftada görünür boşuna gitme derim. ama yanıltıcıda olmayım belki de erken döllenme ve yerleşmedir o halde duyulması muhtemel
aslında usg cihazı ses dalgası iletiyor hiç bir zararı yok. radyoaktif değil.Sk ultrasonla baktırmak da zararlı diolar kararsız kaldim zaten muhtemelen haftaya giderim napim cnm bebege yararı varsa bende içeyim kuşburnu çayını. Peki son bişi sorcm cnm bebegin şuanda görünmemesi normalmi kalp atışları duyuldugundami görünüyo bebek
ınsallah canım nıye bılmıyorum ama ıcımde hıc uzuntu yok kotu hıste yokİnşallah iyi olcak canım tabi ki bakalım kendi doktorun ne diyecek iyi haberlerle gelirsin inş
Sürekli kontrole gidilir mi oraya bilmiyorum ama bilgi hastanesinin fiyati dger ozellere göre daha uygun canim ilk kalp atisini dinlemek için oraya gittim benkızlar ankarada fiyatı çok uçuk olmayan bır hastane doktor önerebılır mısınız ? devlet özel fark etmez
doğum günün kutlu olsun o zaman mercimeginle Birlikte nice yaşlaraKizlar yarin benim dogum gunum hatta saat itibari ile bugun oluyor ama :))) ben mercumegimin kalp atisi sesini dinlemeye gidecegim bana hediye vercek benim minigim :)
inş yanilmistir canim.aklina hep iyi şeyleri getir.ins güzel haberlerini duyariz.kızlar doktor sıtesıne geçenkı kese boyutunu cıkan beta sonuclarımı yazıp sormustum uzmana cevaplamıs bu verılerde çelişki yok dıye ay ınsallah dun gecekı doktor yanılmıstır ya
ınsallah canım sıteye malesef ayda 1 soru sorulabılıyomus dunku durumuda sormak ısterdıminş yanilmistir canim.aklina hep iyi şeyleri getir.ins güzel haberlerini duyariz.
canım belkıde kesen buyumustur gebelıgın sağlıklı hale gelıyodur kanaman lekelenmen varmıydı senınKizlaaaar bugun yazmistim.kese buyumemis.progestani biraktim düsmesini bekliyorum artik diye. Ama su
An mide bulantisindan uyuyamiyorum. Cok fenayim yaa. Bu gebelik yordu beniiiiii
fotodaki kizin mi? kac yasinda?Günaydın kızlar ,
Miğde ekşimesi ile uyandm bugün
Yok cnm yeğenim :) bu fotoda 3 dü şimdi 5 yaşında teyzesi maşlhfotodaki kizin mi? kac yasinda?
canım ben oraya yakınım ama o hastane hakkında pek güzel yorumlar duymadım yınede kap atışı için gidebılırım canım çok sağol muayne ücreti ne kadarmışSürekli kontrole gidilir mi oraya bilmiyorum ama bilgi hastanesinin fiyati dger ozellere göre daha uygun canim ilk kalp atisini dinlemek için oraya gittim ben
2 gün sürdü canımyerlesme kanamasi yasayan arkadaslar kac gun surdu lekelenmeniz? bnm adet gunum cumartesi yada pazar. test yapiyorum pozitif cikiyor ama bugun az az kan geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?