2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Sk ultrasonla baktırmak da zararlı diolar kararsız kaldim zaten muhtemelen haftaya giderim napim cnm bebege yararı varsa bende içeyim kuşburnu çayını. Peki son bişi sorcm cnm bebegin şuanda görünmemesi normalmi kalp atışları duyuldugundami görünüyo bebek

aslında usg cihazı ses dalgası iletiyor hiç bir zararı yok. radyoaktif değil.
valla o konuda bilemiyorum bebek henüz yoktu ben de . anlamadım sormadımda. ama bildiğin kadarıyla önce kalp duyuluyor ve bebek silüeti görmüyorsun sadece atış sesi. 2 3 hafta sonra embriyo canlanıyor. en azından ilk bebeğimde böyleydi diye hatırlıyorum

kızlar ankarada fiyatı çok uçuk olmayan bır hastane doktor önerebılır mısınız ? devlet özel fark etmez

Kizlaaaar bugun yazmistim.kese buyumemis.progestani biraktim düsmesini bekliyorum artik diye. Ama su
An mide bulantisindan uyuyamiyorum. Cok fenayim yaa. Bu gebelik yordu beniiiiii

yerlesme kanamasi yasayan arkadaslar kac gun surdu lekelenmeniz? bnm adet gunum cumartesi yada pazar. test yapiyorum pozitif cikiyor ama bugun az az kan geldi

Kizlaaaar bugun yazmistim.kese buyumemis.progestani biraktim düsmesini bekliyorum artik diye. Ama su
An mide bulantisindan uyuyamiyorum. Cok fenayim yaa. Bu gebelik yordu beniiiiii
canım belkıde kesen buyumustur gebelıgın sağlıklı hale gelıyodur kanaman lekelenmen varmıydı senın

Sürekli kontrole gidilir mi oraya bilmiyorum ama bilgi hastanesinin fiyati dger ozellere göre daha uygun canim ilk kalp atisini dinlemek için oraya gittim ben
canım ben oraya yakınım ama o hastane hakkında pek güzel yorumlar duymadım yınede kap atışı için gidebılırım canım çok sağol muayne ücreti ne kadarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…