- 1 Ağustos 2014
- 317
- 216
- 323
Hayırlı haberlerle gel canimGünaydın kızlaarr, ben şimdi kayıt yaptıracağım muhtemelen bir saat sonra muayene olurum
Benim ablam ve kuzenim bilgi hastanesinde doğum yaptılar gayet memnun kaldılar ikisinde selçuk beye gitticanım ben oraya yakınım ama o hastane hakkında pek güzel yorumlar duymadım yınede kap atışı için gidebılırım canım çok sağol muayne ücreti ne kadarmış
aslında usg cihazı ses dalgası iletiyor hiç bir zararı yok. radyoaktif değil.
valla o konuda bilemiyorum bebek henüz yoktu ben de . anlamadım sormadımda. ama bildiğin kadarıyla önce kalp duyuluyor ve bebek silüeti görmüyorsun sadece atış sesi. 2 3 hafta sonra embriyo canlanıyor. en azından ilk bebeğimde böyleydi diye hatırlıyorum
Kizlar yarin benim dogum gunum hatta saat itibari ile bugun oluyor ama :))) ben mercumegimin kalp atisi sesini dinlemeye gidecegim bana hediye vercek benim minigim :)
kızlar doktor sıtesıne geçenkı kese boyutunu cıkan beta sonuclarımı yazıp sormustum uzmana cevaplamıs bu verılerde çelişki yok dıye ay ınsallah dun gecekı doktor yanılmıstır ya
Tebrikler canım, nice mutlu sağlıklı yaşlaraKizlar yarin benim dogum gunum hatta saat itibari ile bugun oluyor ama :))) ben mercumegimin kalp atisi sesini dinlemeye gidecegim bana hediye vercek benim minigim :)
Testin pozitif çıkıyorsa ve lekelenmen varsa bir dra danış canımyerlesme kanamasi yasayan arkadaslar kac gun surdu lekelenmeniz? bnm adet gunum cumartesi yada pazar. test yapiyorum pozitif cikiyor ama bugun az az kan geldi
Günaydınnn, güzel haberlerle gel canımGünaydın kızlaarr, ben şimdi kayıt yaptıracağım muhtemelen bir saat sonra muayene olurum
Aynen canım. Ahhh çok uykum var ama yarım saatte bir tuvalete kalkıyorum.Kızlar bi kaç gecedir uyku uyuyamiyorum hiç rahatım yok.. sizin uyku durumunuz nasıl?
Kizlar yarin benim dogum gunum hatta saat itibari ile bugun oluyor ama :))) ben mercumegimin kalp atisi sesini dinlemeye gidecegim bana hediye vercek benim minigim :)
Yaa ilk defa boyle birsey yasadım burda kızlar sen hamilesin dediler ama benim hic ümidim yoktu sende hep dedin banaIns yarın Sabah'ta görürüm dualariniza ihtiyacım var Allah razı olsun hepinizden canım benim ins guzel haberler alirim
Cok sagol canim hepimizedoğum günün kutlu olsun o zaman mercimeginle Birlikte nice yaşlara
Hadi bakalim iyi haberle gelGünaydın kızlaarr, ben şimdi kayıt yaptıracağım muhtemelen bir saat sonra muayene olurum
evet cnm.hepimiz oylebolakim en guzel hediye :)Doğum günün kutlu olsun cnmm yeni yaşına miniginle girdin :)
Tebrikler canım, nice mutlu sağlıklı yaşlaracok tesekkurler cnm benim
Testin pozitif çıkıyorsa ve lekelenmen varsa bir dra danış canım
Günaydınnn, güzel haberlerle gel canım
Aynen canım. Ahhh çok uykum var ama yarım saatte bir tuvalete kalkıyorum.
ay cok tesekkurler hepinize dogum gununu kutladiginizbicin
mutlu yıllar cnm
doktorum 5000 ve üzeri dedi cnm..Benimde 3600 görünmedi kese1500 ve üzeri olunca cnm
Gece uykularim gitti gece 4 den sabah 8lere kadar sabahliyorum icimde bir daralma dön babam dön uyuyamiyorum.Kızlar bi kaç gecedir uyku uyuyamiyorum hiç rahatım yok.. sizin uyku durumunuz nasıl?
Gece uykularim gitti gece 4 den sabah 8lere kadar sabahliyorum icimde bir daralma dön babam dön uyuyamiyorum.
aynenn ben 6 dan sonra uyanıyorum yarı uykulu yarı uyanık bir şekilde 8 e kadar yatakta dönüp duruyorum sonrası uykusuz bir gün
hadi bakalım hemen bize de yaz cnmGünaydın kızlaarr, ben şimdi kayıt yaptıracağım muhtemelen bir saat sonra muayene olurum
günaydın hayırlı cumalar kızlar
ikizlerimiz çoğaldı sanki
kimler ikiz bebişlerini bekliyor bir ses verin bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?