2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Cnmm gun aydin ozaman kalp atışları ndan sonra bebegi gormek icin beklicez desene :)

Kızlar bi kaç gecedir uyku uyuyamiyorum hiç rahatım yok.. sizin uyku durumunuz nasıl?

kızlar doktor sıtesıne geçenkı kese boyutunu cıkan beta sonuclarımı yazıp sormustum uzmana cevaplamıs bu verılerde çelişki yok dıye ay ınsallah dun gecekı doktor yanılmıstır ya

İnşallahh yanılmıstir cnm. Sen içini ferah tut

Kizlar yarin benim dogum gunum hatta saat itibari ile bugun oluyor ama :))) ben mercumegimin kalp atisi sesini dinlemeye gidecegim bana hediye vercek benim minigim :)
Tebrikler canım, nice mutlu sağlıklı yaşlara

yerlesme kanamasi yasayan arkadaslar kac gun surdu lekelenmeniz? bnm adet gunum cumartesi yada pazar. test yapiyorum pozitif cikiyor ama bugun az az kan geldi
Testin pozitif çıkıyorsa ve lekelenmen varsa bir dra danış canım
Günaydın kızlaarr, ben şimdi kayıt yaptıracağım muhtemelen bir saat sonra muayene olurum
Günaydınnn, güzel haberlerle gel canım
Kızlar bi kaç gecedir uyku uyuyamiyorum hiç rahatım yok.. sizin uyku durumunuz nasıl?
Aynen canım. Ahhh çok uykum var ama yarım saatte bir tuvalete kalkıyorum.

doğum günün kutlu olsun o zaman mercimeginle Birlikte nice yaşlara
Cok sagol canim hepimize
Günaydın kızlaarr, ben şimdi kayıt yaptıracağım muhtemelen bir saat sonra muayene olurum
Hadi bakalim iyi haberle gel
Doğum günün kutlu olsun cnmm yeni yaşına miniginle girdin :)
evet cnm.hepimiz oylebolakim en guzel hediye :)

mutlu yıllar cnm
ay cok tesekkurler hepinize dogum gununu kutladiginizbicin

günaydın hayırlı cumalar kızlar
ikizlerimiz çoğaldı sanki
kimler ikiz bebişlerini bekliyor bir ses verin bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…