aynen canım vardır bundada Allahın bı bıldıgıhayırlısı olsun canım bazen kötü görünen şeyler hayrınadır..
Eyvah deme canım öyle lütfenevet kızlar bebegım benı terk etmeye basladı kanamam var doktora gıtmıycem dusene kadar progestanla tutmaya calısmasınlar dıye
yok canım bebegın duscegını zaten doktor demıstı esımle en basında boyle bı karar almıstık sancılar baslayınca gıtcem doktora henuz lekeden az koyuEyvah deme canım öyle lütfenBence görün dr a. Görümcem de kızına 2 aylık hamileyken bir avm de deli gibi kanaması başlamıştı öyle böyle değil. Apar topar hastaneye kaldırıldı ama şükür şimdi kızı 8 yaşında. Lütfen dr a görün, bebişte sorun yoksa tutunmasını sağlarlar. Hem kendi sağlığını da düşün
evet kızlar bebegım benı terk etmeye basladı kanamam var doktora gıtmıycem dusene kadar progestanla tutmaya calısmasınlar dıye
bn de bir kez kan verdim cnm ilk sağlık ocgnda yaptrmştm kan tahlilini. onlar da saolsun biyokimya hemogram vs hepsine bakmşlardı. o sonuçlarla da özele gitmiştim. özelde de direk kese göründügünden bidaha kan tahliline gerek yok dedi. içime doguyo senin ikiz bnce :) keşke bnm de ikiz olsa... gögüs ağrısı adetten 10 gün önce başladı halen dokunamıyorum ben cnm. belirtiler insanı mutlu edio cnm. kasık ağrısı hoş bi duurm deilken bile hafif de olsa bu hamilelikten deyip belirtiye mutlu olabiliyoruz, senin kan tutmasına ragmen kan vermen gibi :=) rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inş...
tüh ya inş kolay geçer hemen biter bulantın cnm. bn de bulantı yok da iştahsızlık var. simdi senin kaç haftalık cnm. doktor net bişiy dedi miNasip bakalım:) ben bugün ilk mide bulantımı yaşadım :/ onun varlığını hissetmek güzel ama inşallah mide bulantıısı başımıı ağrıtmaz. ilk seferden cann sıkıcı
Canım tüp bebek yada asilamami senin kibebişleri henüz görmedik canım ben dış gebelik diyecek diye korkarken iki ayrı kese diyince acildeki doktor heyecandan boyutlarını vs herşeyi sormayı unutmuşum
ama yarın kendi doktoruma detaylı bir kontrolden geçicem yarın veririm haberleri
Canım tüp bebek yada asilamami senin ki
Aynen canm hakkında hayırlısı olsun üzme sen kendini.ins Rabbim en yakın zamanda tekrar nasip ederaynen canım vardır bundada Allahın bı bıldıgı
tüh ya inş kolay geçer hemen biter bulantın cnm. bn de bulantı yok da iştahsızlık var. simdi senin kaç haftalık cnm. doktor net bişiy dedi mi
Ya neden doktora gitmiyorsun ya benim ark oyle bir kanamasi olduki ayaktaydi resmen bacaklarindan yerlerebkadar akti ve suan masallah 8 aylik oldu ne olur gitt oyle hemen pes etme kuzummm ne olurkızlar doktor sıtesıne geçenkı kese boyutunu cıkan beta sonuclarımı yazıp sormustum uzmana cevaplamıs bu verılerde çelişki yok dıye ay ınsallah dun gecekı doktor yanılmıstır ya
Allah razı olsun canım ınsallah ama bı sure dusunmuyorum gebe kalmayı once tedavılerımı olmam gerekıyo bebeklerım neden beslenemıyo onu ogrenmem lazımTatlım Allah sabrını verir demek ki böyle olması gerekiyordu hem üzülme lütfen bak görürsün birkaç ay sonra seni buraya güzel haberlerle dönmüş olarak görücez hepimiz de duacınız
40 lira ödedik canim biz ama tahliller de istedi onlara da 40 lira ödedik bilemedik sürekli gdecegin yerde yaptırmak daha mantıklı testleri sadece kalp atisini dinlemek istediğini söyle,ben de iyi olmadığını duymuştum ama hastane ayarlayana kadar gdelim dedik.artik medicana ya gideceğizcanım ben oraya yakınım ama o hastane hakkında pek güzel yorumlar duymadım yınede kap atışı için gidebılırım canım çok sağol muayne ücreti ne kadarmış
Canım benim 6 +4 ama bi haftadır mide bulantısı çekiyorum çok kötüMide bulantisi olanlar kaçıncı haftaniz
Canim ya ben de 6+4 ama direk bulanti degil benimki. Cok kotu midem dahatsiz ediyo ama ne oldugu belli degil.. aglayacak duruma geliyorum aksamlarCanım benim 6 +4 ama bi haftadır mide bulantısı çekiyorum çok kötü
Hakkınızda hayırlı olan olsun o zaman canımyok canım bebegın duscegını zaten doktor demıstı esımle en basında boyle bı karar almıstık sancılar baslayınca gıtcem doktora henuz lekeden az koyu
Canım naptin gordunmu bebeğini benim randevum 15.30 da sabırsızlıkla bekliyorumbende yarın gidicem canım.inşallah göruruzde rahatlarız gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?