2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
evet kızlar bebegım benı terk etmeye basladı kanamam var doktora gıtmıycem dusene kadar progestanla tutmaya calısmasınlar dıye
Eyvah deme canım öyle lütfen Bence görün dr a. Görümcem de kızına 2 aylık hamileyken bir avm de deli gibi kanaması başlamıştı öyle böyle değil. Apar topar hastaneye kaldırıldı ama şükür şimdi kızı 8 yaşında. Lütfen dr a görün, bebişte sorun yoksa tutunmasını sağlarlar. Hem kendi sağlığını da düşün

yok canım bebegın duscegını zaten doktor demıstı esımle en basında boyle bı karar almıstık sancılar baslayınca gıtcem doktora henuz lekeden az koyu

evet kızlar bebegım benı terk etmeye basladı kanamam var doktora gıtmıycem dusene kadar progestanla tutmaya calısmasınlar dıye

Tatlım Allah sabrını verir demek ki böyle olması gerekiyordu hem üzülme lütfen bak görürsün birkaç ay sonra seni buraya güzel haberlerle dönmüş olarak görücez hepimiz de duacınız

Nasip bakalım:) ben bugün ilk mide bulantımı yaşadım :/ onun varlığını hissetmek güzel ama inşallah mide bulantıısı başımıı ağrıtmaz. ilk seferden cann sıkıcı

Nasip bakalım:) ben bugün ilk mide bulantımı yaşadım :/ onun varlığını hissetmek güzel ama inşallah mide bulantıısı başımıı ağrıtmaz. ilk seferden cann sıkıcı
tüh ya inş kolay geçer hemen biter bulantın cnm. bn de bulantı yok da iştahsızlık var. simdi senin kaç haftalık cnm. doktor net bişiy dedi mi

Canım tüp bebek yada asilamami senin ki

Kızlar folic asitleri kaçıncı haftamıza kadar kullanıcaz bir yazıda okumuştum 8.haftaya kadar yeterli çünkü omurilik gelişimi sonlanmış bulunuyor diye...
bilgisi olan var mı..

Ya kizlar bu kadarmi sansizlik olur bugun medicana avcilar onur beye gittim tavsiye uzerine hem dedim diger kadin doktor gibi makina bozuk degilsir sesini duyarim bu sefer sonucta buyuk hastane dimi adma demezmi kalp atisninin sesini disa vurmuyor.yeni makine gelince ancak ya cok uzuldum yaaaa hersey cok iyi 1cm olmus dedi ama ben duymuyom adami bile agladim ya sinirimden o sesi bi duyamadim (( sizler duydunuz ne guzel kalbi atiuor sukurler olsun tabikide anladiniz.demi uzuntumu bu hafta 2 doktor bu ya

tüh ya inş kolay geçer hemen biter bulantın cnm. bn de bulantı yok da iştahsızlık var. simdi senin kaç haftalık cnm. doktor net bişiy dedi mi

5+6 yız bugün. doktora geçen hafta bugün gitmiştim. 4+6 dayken yani. tekrar gitmedim kuzum. azartesi inşallah kalp atışı için haaftaya cuma fln çağırdı ama özele pazartesi gideyim istiyorum.

kızlar doktor sıtesıne geçenkı kese boyutunu cıkan beta sonuclarımı yazıp sormustum uzmana cevaplamıs bu verılerde çelişki yok dıye ay ınsallah dun gecekı doktor yanılmıstır ya
Ya neden doktora gitmiyorsun ya benim ark oyle bir kanamasi olduki ayaktaydi resmen bacaklarindan yerlerebkadar akti ve suan masallah 8 aylik oldu ne olur gitt oyle hemen pes etme kuzummm ne olur

Tatlım Allah sabrını verir demek ki böyle olması gerekiyordu hem üzülme lütfen bak görürsün birkaç ay sonra seni buraya güzel haberlerle dönmüş olarak görücez hepimiz de duacınız
Allah razı olsun canım ınsallah ama bı sure dusunmuyorum gebe kalmayı once tedavılerımı olmam gerekıyo bebeklerım neden beslenemıyo onu ogrenmem lazım

canım ben oraya yakınım ama o hastane hakkında pek güzel yorumlar duymadım yınede kap atışı için gidebılırım canım çok sağol muayne ücreti ne kadarmış
40 lira ödedik canim biz ama tahliller de istedi onlara da 40 lira ödedik bilemedik sürekli gdecegin yerde yaptırmak daha mantıklı testleri sadece kalp atisini dinlemek istediğini söyle,ben de iyi olmadığını duymuştum ama hastane ayarlayana kadar gdelim dedik.artik medicana ya gideceğiz

Kizlar nasilsiniz ? Ben dun gece deli gibi limon yedim. Normalde hayatta yiyeyemem eksilikten gorsem yuzum burusur.. Bildiginiz portakal gibi yedim. Hatta esime dedim bi baksana eksimi yoksa bana mi tatli geliyo dedim. Tadina bakmasiyla yuzunu burusturmasi bir oldu . Ay cok degisik yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…