2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
selamlar kızlar, size şöyle bir sorum olacak; memorial'ın acıbadem hastanesi'nin falan ücretsiz doğuma hazırlık kursları veya hamile yogası gibi etkinlikleri oluyor. bu tarz etkinliklere katılmak için çok mu erken dersiniz, ne zaman başlamak sizce makul? ben bir sene öncesine kadar düzenli spor yapıyordum ama son bir yıldır hiçbirşey yapamıyorum, şimdi en azından bebişin rahatlaması ve benim kolay doğum yapmam için birşeyler yapayım diyorum. genelde kaçıncı haftadan itibaren başlanıyor bileniniz var mı?

Kızlar folic asitleri kaçıncı haftamıza kadar kullanıcaz bir yazıda okumuştum 8.haftaya kadar yeterli çünkü omurilik gelişimi sonlanmış bulunuyor diye...
bilgisi olan var mı..
benim doktorum ilk 3 ay mutlaka diye söyledi bana. daha önce sigara ve alkol kullanıyorsan + 5 mikrogram daha gerekir günlük diye de belirtiyor yabancı siteler. ben 400 mcg alıyorum her gün, hamileliğimden 1-1,5 ay önce başladım.

normal yolla hamile kaldım canım hem de ilk denememizde.benim tarafımda amcamın ve teyzemin çocukları ikiz yani bildiğin kaçınılmaz sondu benimkisi
canım senin bebişlerinde mi ikiz :) benimkilerde :) allah saglıklı uzun ömürler versin yavrularımıza :)

aralık annelerinde ikiz bebek bekleyen sayımız gittikçe artıyor :)
mart ayında çifter çifter yumurtlamışız kızlar bereketli bir ay olmuşş
aman ne guzel olmuş :) olmadı olmadı sonunda ikiz oldu benim :) ben çok mutluyum :) birden kalabalık ve çok hareketli bir aile olucaz çok guzel :) canım sen ve benden başka kimler ikiz annesi?

aman ne guzel olmuş :) olmadı olmadı sonunda ikiz oldu benim :) ben çok mutluyum :) birden kalabalık ve çok hareketli bir aile olucaz çok guzel :) canım sen ve benden başka kimler ikiz annesi?

Şu an hatırladığım kadarıyla gadriell var ikiz bebişlere hamile bir de kartopi var onun yarın kesinleşicek

bende bilmiyorum ki

can neden üzülüyorsun ki üzülme. ben almanyadayim ve doktorumd en son model cihaz var yinede dinletmedi iyi degilmis zaten dinlemesi bana 28. haftadan sonra dedi. yani bana görmekte yeter. bosyere sikma canini

Beni de ekleyin listeye Sat 19 mart Beklenen doğum tarihi 24 aralık kilo 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…