cnm seninde mi klomenlecanım şimdi doktorumuda aradım sordum olur öyle sancılar korkma dedi.sol kasıgımda sancı oluyor minik minik.keseleri gördum canım.benim yavru kuşlarım ikiz :) biri rahimin tam ortasında digeri soldaydı keselerin. iki kesem var benim ve ikiside 5mm. bat tarihine gore kese boyu vs herşey çok normal demişti doktorum.
cnm bebiş kç mm diKızlllaaaaarrrrr bebeğimin kalbi atıyorr :) şuanki mutluluğumu size anlatamam gördüm ultrasonda nasıl hızlı atıyodu hiçbi sorun yok olabilir kahve akıntı dedi için rahat etmezse diye de progestan yazıyorum dedi
cnm ikiz olma ihtimali çok fazla hadi hayırlısımasallahh canım :) bizde carsamba günü bebişimi gördük 5.3 mm idi ama doktorumuz aynı kesenin içinde altta bi nokta daha gördü ikiz olabilir yada bebegin bi parcasıdır dedi bakalım yarın yine gidicez acaba ikiz mi ikizse o daha gelişmemiş diğerine göre değilse o nokta ne bi sürü sorular kafamda :)
Canim rabbim sağlikla kucağına alsin bebeklerini, nasil anlasiliyor ki bu kadar erken ikiz olduğu merak ettim , benimde ikizim vardi hani belki bende ikize hamileyindir diye düsünüyorumaman ne guzel olmuş :) olmadı olmadı sonunda ikiz oldu benim :) ben çok mutluyum :) birden kalabalık ve çok hareketli bir aile olucaz çok guzel :) canım sen ve benden başka kimler ikiz annesi?
Sen erken duymuşsun ama canım maşallah....hepimiz canım hepimiz saglıkla kucagımıza alırız inşallah.
senin kaç günlükken 5 mm diler canım bide ultrasonda kaç haftalık çıktılar ? benim 6w0d çıktı halbuki 6w6d son adet tarihine göre. bakalım farkı kapatıcaz mıcnm benm bebişler 5 mm di keseler değil
bende bu konuda çok heycanlıyım benmde içime hep iki kız geliyor ama herseydn once sağlıklı olsundaayyyy evet yaaa bende ciciler almak istiyorum :) çok keyifli olucak eminim :)
ay senn adına ben meraktan olecem nolur git ya:))) belkide git artik diye beni ondan uyutmuo bebisim :)) Gdicem insallah o duyguyu yasamak icin sabirsizlaniorum :)
cnm onu duymak dünyanın en buyuk mutlulğu ama cnm üzülme hiç annesi duyacaksın elbetYa kizlar bu kadarmi sansizlik olur bugun medicana avcilar onur beye gittim tavsiye uzerine hem dedim diger kadin doktor gibi makina bozuk degilsir sesini duyarim bu sefer sonucta buyuk hastane dimiadma demezmi kalp atisninin sesini disa vurmuyor.yeni makine gelince ancak ya cok uzuldum yaaaa hersey cok iyi 1cm olmus dedi ama ben duymuyom adami bile agladim ya sinirimden o sesi bi duyamadim (( sizler duydunuz ne guzel kalbi atiuor sukurler olsun tabikide anladiniz.demi uzuntumu bu hafta 2 doktor bu ya
3 ten sonra belli olacak, bekliyorum sabırsızlıkla =)
kasım ikiz anneleri diye var bence ikiz aralık anneleri diye açalımAmiiin canım hepizininkine uzuuun :)
kızlar acaba aralık ikiz anneleri diye bir grup da mı açsak
benimmmmmmmmmmmmmmmmmmaman ne guzel olmuş :) olmadı olmadı sonunda ikiz oldu benim :) ben çok mutluyum :) birden kalabalık ve çok hareketli bir aile olucaz çok guzel :) canım sen ve benden başka kimler ikiz annesi?
Canim hergun niye belirti olsun yahuGüzel hamisler herkese merhaba bi konuda Yardımınızi rica ediyorum suan 5 haftalık hamileyim kaç gündür hamilelik belirtilerim vardı sanki bugün yok oldular bu normal mi ? Hergün hamilelik belirtisi arıyorum. Yani hergün belirti olmalı mı. Bebisime bişey olur diye korkuyorum. 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gidicem.sizlerde nasıl bu durum ?
masallahhh4 mm eşşek sıpası
cnm ben 6+6 iken 5mm çıktılar ama ultrasnda 6+1 çıktı ikizlerde geriden gelebiliyormuşsenin kaç günlükken 5 mm diler canım bide ultrasonda kaç haftalık çıktılar ? benim 6w0d çıktı halbuki 6w6d son adet tarihine göre. bakalım farkı kapatıcaz mı
cnm ben 6+6 iken 5mm çıktılar ama ultrasnda 6+1 çıktı ikizlerde geriden gelebiliyormuş
bnm 1 hafta geriydi simdi 5 e dustü
Canim hergun niye belirti olsun yahuben ilk bebeğimde 0 belirti ile geçirdim 9 ayı düşün ha için rahat etmezse doktoruna görün, ben tecrübeli bir anne olarak bu kanıdayim mesela 9 aylikken hareketlerinde duraksama olmustu esime dedim cocuga birsey oldu diye ki kordon dolandirmis zilli yani demem o ki asil telaşlanman gereken dönem bebek büyüdükten sonra.
Canim o zaman hemen acile git bi bahaneyle kendini ultrasyona koydur baktir bebeğine allah korusun ama ne bilim belirti şart değil diye biliyorum ilk aylarda önemli olan büyüdüğünde haraket etmesi ama dedigim gibi acile git icin rahat etsinDoktorum biraz beni bu konuda kafamı karıştırdı 2 hafta sonra canlı mi ona bakcaz deyince kaç gündür düşünüp duruyorum. Acaba bişey mi olacak diye. Belirtiler kaybolunca bebeğin kalp atışı durduğu gibi şeyler yazıyordu ondan içim içimi yediilk hamileliğim çok tedirginim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?