2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
cnm seninde mi klomenle

cnm bebiş kç mm di

cnm ikiz olma ihtimali çok fazla hadi hayırlısı

aman ne guzel olmuş :) olmadı olmadı sonunda ikiz oldu benim :) ben çok mutluyum :) birden kalabalık ve çok hareketli bir aile olucaz çok guzel :) canım sen ve benden başka kimler ikiz annesi?
Canim rabbim sağlikla kucağına alsin bebeklerini, nasil anlasiliyor ki bu kadar erken ikiz olduğu merak ettim , benimde ikizim vardi hani belki bende ikize hamileyindir diye düsünüyorum

Güzel hamisler herkese merhaba bi konuda Yardımınızi rica ediyorum suan 5 haftalık hamileyim kaç gündür hamilelik belirtilerim vardı sanki bugün yok oldular bu normal mi ? Hergün hamilelik belirtisi arıyorum. Yani hergün belirti olmalı mı. Bebisime bişey olur diye korkuyorum. 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gidicem.sizlerde nasıl bu durum ?

cnm onu duymak dünyanın en buyuk mutlulğu ama cnm üzülme hiç annesi duyacaksın elbet
çok fazla ultrason da zararlı unutmadan soyliyeyim dedim sen tabi daha iyi bilirsin

Canim hergun niye belirti olsun yahu ben ilk bebeğimde 0 belirti ile geçirdim 9 ayı düşün ha için rahat etmezse doktoruna görün, ben tecrübeli bir anne olarak bu kanıdayim mesela 9 aylikken hareketlerinde duraksama olmustu esime dedim cocuga birsey oldu diye ki kordon dolandirmis zilli yani demem o ki asil telaşlanman gereken dönem bebek büyüdükten sonra.

senin kaç günlükken 5 mm diler canım bide ultrasonda kaç haftalık çıktılar ? benim 6w0d çıktı halbuki 6w6d son adet tarihine göre. bakalım farkı kapatıcaz mı
cnm ben 6+6 iken 5mm çıktılar ama ultrasnda 6+1 çıktı ikizlerde geriden gelebiliyormuş
bnm 1 hafta geriydi simdi 5 e dustü

Doktorum biraz beni bu konuda kafamı karıştırdı 2 hafta sonra canlı mi ona bakcaz deyince kaç gündür düşünüp duruyorum. Acaba bişey mi olacak diye. Belirtiler kaybolunca bebeğin kalp atışı durduğu gibi şeyler yazıyordu ondan içim içimi yedi ilk hamileliğim çok tedirginim canım

Canim o zaman hemen acile git bi bahaneyle kendini ultrasyona koydur baktir bebeğine allah korusun ama ne bilim belirti şart değil diye biliyorum ilk aylarda önemli olan büyüdüğünde haraket etmesi ama dedigim gibi acile git icin rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…