2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Tamam canım tsk ederim. Fırsat bulmaya çalışıcam gitmek için Rabbim hayırlı eylesin bebegimi

Kizlar doktordan çıktım uzuluyummu seviniyimmi bilemedim 5 haftalık dedi 11 mm kese görünüyor bir de kistin var dedi 5 hafta için 11 mm iyimi sanki büyük geldi bana

maşlh cnm çok sevindim, nolur dua et darısı başıma olsn :)

Kizlar doktordan çıktım uzuluyummu seviniyimmi bilemedim 5 haftalık dedi 11 mm kese görünüyor bir de kistin var dedi 5 hafta için 11 mm iyimi sanki büyük geldi bana

kese iyi canım benim kesem 6 mm idi, kistin bi sorun olacağını sanmıyorum arkadaşın bebeğinden büyük kisti vardı

canım bana da ik haftaya gün verdi kalp durabilyor bazı durumlarda dedi sıkma canını illaki belitrti olacak diye bir şey yok ki bugün 7. haftasındayım bulantım yok denecek kadar az sadece göğüslerim büyüyyor aşırı bir şekilde :)

Merhaba kızlar ben hem aralık doğumluyum hem de aralık annesi olacağım inşallah
benim bat 8 nisandı 9 nisanda kana baktırdım 200 çıktı sonra arttı çok şükür
ama şehir dışındayım burada doktora gitmek istemediğimden daha hiç gitmedim sabrediyorum
Eve dönüşte kendi doktoruma gideceğim ilk bebeğim Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kalp atışlarını duyanlara sorum olacak doktor karından mı muayene etti yoksa alttan mı kızlar sata göre sizce kaçıncı haftada karından kalp atışı duyulur acaba

Kizlar cok moraim bizuk. Rmbro iiy bebek iyi ama kesenin bi tarafi eksik gibi duruo. Dr kanana iceri akmis olabili diyor. boyle bise duydunuz mu hic

Vajinal ultrason ile gördük canım 6+6 da kalp atışını. abdominal ultrasonla çok belli belirsiz bişey görüyorum ama fetus mu emin değilim dedi ondan sonra vajinal bakınca gördük minnoşu kalbi pıt pıt atıyodu

Kizlar cok moraim bizuk. Rmbro iiy bebek iyi ama kesenin bi tarafi eksik gibi duruo. Dr kanana iceri akmis olabili diyor. boyle bise duydunuz mu hic

ilk defa duyuyorum

evet kızlar bebegım benı terk etmeye basladı kanamam var doktora gıtmıycem dusene kadar progestanla tutmaya calısmasınlar dıye
Hayirlisi olsun canim.bizler icin. Ben de dun dedim doktora. Progestan istemiyorum.dusmesini bekliycem dedim. Daha henuz birkanama yok ben de. Düsecek tabiki ama biraz direniyor herhalde.

Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin inş.. bebislerimizi kucagimiza alabilelim

özel Göztepe Gülşen barçınlı, dün sabah az bi leke vardı çamaşırımda şimdi bişi yok, tek bir tahlillle durduğum için tedirginim var mı yok mu ama diğer hafta bi hcg daha bakcam

gülşen hanım çok iyidir neden memnun kalmadın canım seda sayanın değişik versiyonu dimi çok şeker

Biz de dün duyduk bebişin kalp atışını artık beni de listeye ekleyebilirsiniz Sat 1 mart tahmini doğum tarihi 11 aralık kilo 60

normal yolla hamile kaldım canım hem de ilk denememizde.benim tarafımda amcamın ve teyzemin çocukları ikiz yani bildiğin kaçınılmaz sondu benimkisi
Tatlim ya bende merak ettim onu bizimde ins nasip olursa tabi bebisler dogal yolla oldu benim amcamin cocuklari ikiz ama baba tarafindan ikiz olmasi lazim diyo kocisde yok hic ailede bilemedim valla simdi anne tarafiji baba tarafimi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…