Canim o zaman hemen acile git bi bahaneyle kendini ultrasyona koydur baktir bebeğine allah korusun ama ne bilim belirti şart değil diye biliyorum ilk aylarda önemli olan büyüdüğünde haraket etmesi ama dedigim gibi acile git icin rahat etsin
Cnm hic sorma benom endisem birde ikisinin de kalbi atiyormu diyeydikalbini duyunca pek bi rahatladım ben ya :) sen nasılsın
Cnm hic sorma benom endisem birde ikisinin de kalbi atiyormu diyeydi
Cok sukur duydum o gun aksama kadar uyumusum
maşlh cnm çok sevindim, nolur dua et darısı başıma olsn :)Kızlllaaaaarrrrr bebeğimin kalbi atıyorr :) şuanki mutluluğumu size anlatamam gördüm ultrasonda nasıl hızlı atıyodu hiçbi sorun yok olabilir kahve akıntı dedi için rahat etmezse diye de progestan yazıyorum dedi
Kizlar doktordan çıktım uzuluyummu seviniyimmi bilemedim 5 haftalık dedi 11 mm kese görünüyor bir de kistin var dedi 5 hafta için 11 mm iyimi sanki büyük geldi bana
maşlh cnm çok sevindim, nolur dua et darısı başıma olsn :)
doktorunun adı ne canım ?tmm cnm zaten kendi doktorum da özel göztepeden ama bir başka doktora gideyim en yisi
canım bana da ik haftaya gün verdi kalp durabilyor bazı durumlarda dedi sıkma canını illaki belitrti olacak diye bir şey yok ki bugün 7. haftasındayım bulantım yok denecek kadar az sadece göğüslerim büyüyyor aşırı bir şekilde :)Doktorum biraz beni bu konuda kafamı karıştırdı 2 hafta sonra canlı mi ona bakcaz deyince kaç gündür düşünüp duruyorum. Acaba bişey mi olacak diye. Belirtiler kaybolunca bebeğin kalp atışı durduğu gibi şeyler yazıyordu ondan içim içimi yediilk hamileliğim çok tedirginim canım
Merhaba kızlar ben hem aralık doğumluyum hem de aralık annesi olacağım inşallah
benim bat 8 nisandı 9 nisanda kana baktırdım 200 çıktı sonra arttı çok şükür
ama şehir dışındayım burada doktora gitmek istemediğimden daha hiç gitmedim sabrediyorum
Eve dönüşte kendi doktoruma gideceğim ilk bebeğim Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kalp atışlarını duyanlara sorum olacak doktor karından mı muayene etti yoksa alttan mı kızlar sata göre sizce kaçıncı haftada karından kalp atışı duyulur acaba
Kizlar cok moraim bizuk. Rmbro iiy bebek iyi ama kesenin bi tarafi eksik gibi duruo. Dr kanana iceri akmis olabili diyor. boyle bise duydunuz mu hic
özel Göztepe Gülşen barçınlı, dün sabah az bi leke vardı çamaşırımda şimdi bişi yok, tek bir tahlillle durduğum için tedirginim var mı yok mu ama diğer hafta bi hcg daha bakcamdoktorunun adı ne canım ?
Hayirlisi olsun canim.bizler icin. Ben de dun dedim doktora. Progestan istemiyorum.dusmesini bekliycem dedim. Daha henuz birkanama yok ben de. Düsecek tabiki ama biraz direniyor herhalde.evet kızlar bebegım benı terk etmeye basladı kanamam var doktora gıtmıycem dusene kadar progestanla tutmaya calısmasınlar dıye
Geçti kuzum geçti, gittim fos çıktı. Daha çıkmamış sonuçlar. İlk kanı özelde vermiştim 1 saate çıkmıştı. 2.yi sağlık ocağına verdim bugün 2. gün çıkmamış sonuçlar. Kaldı pazartesiye, sinir oldum vallaSaat 3u gecti mi neee
canım bana da ik haftaya gün verdi kalp durabilyor bazı durumlarda dedi sıkma canını illaki belitrti olacak diye bir şey yok ki bugün 7. haftasındayım bulantım yok denecek kadar az sadece göğüslerim büyüyyor aşırı bir şekilde :)
özel Göztepe Gülşen barçınlı, dün sabah az bi leke vardı çamaşırımda şimdi bişi yok, tek bir tahlillle durduğum için tedirginim var mı yok mu ama diğer hafta bi hcg daha bakcam
Tatlim ya bende merak ettim onu bizimde ins nasip olursa tabi bebisler dogal yolla oldu benim amcamin cocuklari ikiz ama baba tarafindan ikiz olmasi lazim diyo kocisde yok hic ailede bilemedim valla simdi anne tarafiji baba tarafimi acabanormal yolla hamile kaldım canım hem de ilk denememizde.benim tarafımda amcamın ve teyzemin çocukları ikiz yani bildiğin kaçınılmaz sondu benimkisi
ayyyy evet yaaa bende ciciler almak istiyorum :) çok keyifli olucak eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?