Hayir canim yanlisin var ikizlik anne tarafindan gelir yani senin anne tarafinda ikiz varsa senin ve kizinin ikisi olabilir :) netten arastirabilirsin canimTatlim ya bende merak ettim onu bizimde ins nasip olursa tabi bebisler dogal yolla oldu benim amcamin cocuklari ikiz ama baba tarafindan ikiz olmasi lazim diyo kocisde yok hic ailede bilemedim valla simdi anne tarafiji baba tarafimi acaba
ankaradayım canım ben.sen istanbuldasın galiba
Anladim canim sagol bizimde supheli su anda yarin belli olacak ikiz olup olmadigi ama anne tarafimda yok ikiz hayirlisi bakalim bebisim yada bebislerim saglikli olsunda bir yada iki onemli degil sag salim kucagikiza alalim insHayir canim yanlisin var ikizlik anne tarafindan gelir yani senin anne tarafinda ikiz varsa senin ve kizinin ikisi olabilir :) netten arastirabilirsin canim
amin canım hepimizin inşRabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin inş.. bebislerimizi kucagimiza alabilelim
Vajinal ultrason ile gördük canım 6+6 da kalp atışını. abdominal ultrasonla çok belli belirsiz bişey görüyorum ama fetus mu emin değilim dedi ondan sonra vajinal bakınca gördük minnoşu kalbi pıt pıt atıyodu
Saglik olsun cnm bende dun acilde yaptirmistim 40 dakikada cikmistiGeçti kuzum geçti, gittim fos çıktı. Daha çıkmamış sonuçlar. İlk kanı özelde vermiştim 1 saate çıkmıştı. 2.yi sağlık ocağına verdim bugün 2. gün çıkmamış sonuçlar. Kaldı pazartesiye, sinir oldum valla
garanti olsun diyorsan o zaman 8+ da git o zaman canım ancak öyle görünür :)sağol canım ben vajinal muayene istemiyorum ama karından ne zaman görülür acaba ya
şöyle bir 26 sına kadar bekleyeceğim sanırım
aynen bendede yoktu canım dun gece rahmıme bıde cınsel organıma bıcak batmaları oldu sabah kalktıgımda kanamam baslamıstıHayirlisi olsun canim.bizler icin. Ben de dun dedim doktora. Progestan istemiyorum.dusmesini bekliycem dedim. Daha henuz birkanama yok ben de. Düsecek tabiki ama biraz direniyor herhalde.
Bir sıkıntı olmaz inşallah, öyle böyle bekleyeceğiz zatenSaglik olsun cnm bende dun acilde yaptirmistim 40 dakikada cikmisti
Ulytau senin bebis ultrasonda ne kar gorunuyoUlytau .!.:doktorunun adı ne canım ?
Tatlim ya bende merak ettim onu bizimde ins nasip olursa tabi bebisler dogal yolla oldu benim amcamin cocuklari ikiz ama baba tarafindan ikiz olmasi lazim diyo kocisde yok hic ailede bilemedim valla simdi anne tarafiji baba tarafimi acaba
Evet cnm. Bugün çok kötü geciyo hiç halim yok
MEMNUNUM ki sadece telefonda lekem var deyince kimyasal gebelik demesi beni üzdügülşen hanım çok iyidir neden memnun kalmadın canım seda sayanın değişik versiyonu dimi çok şeker
Kizlar birde yardiminiza ihtiyacim var hastaligim azaldi biraz ama geniz akintisi basladi baya dogal yoldan ne yapabilirim bogazima vuruyor cunku tavsiyesi olan var mi acaba
saolsin2 gün sürdü canım
dr u aradim bugun msj biraktim donerler birazdanTebrikler canım, nice mutlu sağlıklı yaşlara
Testin pozitif çıkıyorsa ve lekelenmen varsa bir dra danış canım
Günaydınnn, güzel haberlerle gel canım
Aynen canım. Ahhh çok uykum var ama yarım saatte bir tuvalete kalkıyorum.
sağol canım ben vajinal muayene istemiyorum ama karından ne zaman görülür acaba ya
şöyle bir 26 sına kadar bekleyeceğim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?