2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar birde yardiminiza ihtiyacim var hastaligim azaldi biraz ama geniz akintisi basladi baya dogal yoldan ne yapabilirim bogazima vuruyor cunku tavsiyesi olan var mi acaba

Tatlim ya bende merak ettim onu bizimde ins nasip olursa tabi bebisler dogal yolla oldu benim amcamin cocuklari ikiz ama baba tarafindan ikiz olmasi lazim diyo kocisde yok hic ailede bilemedim valla simdi anne tarafiji baba tarafimi acaba
Hayir canim yanlisin var ikizlik anne tarafindan gelir yani senin anne tarafinda ikiz varsa senin ve kizinin ikisi olabilir :) netten arastirabilirsin canim

evet kılzar listeye beni de ekleyin artık :) sat 27 şubat - kilo 69 muhtemel doğum tarihi 04/12/2015

Hayir canim yanlisin var ikizlik anne tarafindan gelir yani senin anne tarafinda ikiz varsa senin ve kizinin ikisi olabilir :) netten arastirabilirsin canim
Anladim canim sagol bizimde supheli su anda yarin belli olacak ikiz olup olmadigi ama anne tarafimda yok ikiz hayirlisi bakalim bebisim yada bebislerim saglikli olsunda bir yada iki onemli degil sag salim kucagikiza alalim ins

sağol canım ben vajinal muayene istemiyorum ama karından ne zaman görülür acaba ya
şöyle bir 26 sına kadar bekleyeceğim sanırım

Saglik olsun cnm bende dun acilde yaptirmistim 40 dakikada cikmisti

Hayirlisi olsun canim.bizler icin. Ben de dun dedim doktora. Progestan istemiyorum.dusmesini bekliycem dedim. Daha henuz birkanama yok ben de. Düsecek tabiki ama biraz direniyor herhalde.
aynen bendede yoktu canım dun gece rahmıme bıde cınsel organıma bıcak batmaları oldu sabah kalktıgımda kanamam baslamıstı

OTE="elmaci askim, post: 40554566, member: 664765"]Ulytau senin bebis ultrasonda ne kar gorunuyo[/QUOTE]
Kac haftalık yani:)

Tatlim ya bende merak ettim onu bizimde ins nasip olursa tabi bebisler dogal yolla oldu benim amcamin cocuklari ikiz ama baba tarafindan ikiz olmasi lazim diyo kocisde yok hic ailede bilemedim valla simdi anne tarafiji baba tarafimi acaba

cinsiyeti erkek,ikiz ya da tek gebelik olmasını kadın tarafı belirliyor canım illaki vardır senin tarafta biraz kurcala

gülşen hanım çok iyidir neden memnun kalmadın canım seda sayanın değişik versiyonu dimi çok şeker
MEMNUNUM ki sadece telefonda lekem var deyince kimyasal gebelik demesi beni üzdü takibimi yine onunla yaparım inşlh :) şu ana kadar gezdiklerimin en iyisi bi de çok tavsyiye alarak başladım ona

Kızlar, merhaba.. 1 haftadır yüksek ateş grip, idrar yolu enf ve kulak ağrısı ile cebelleşiyorum. bu gebeliğim beni çok zorladı çok üzgünüm.. kafamı kaldıracak halim kalmıyor gün içersinde. annem geldi bakmaya. oğlum allahtan söz dinliyor şu sıralar.. zormalıyor beni.

yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz. grubumuz çoğaldı çok mutlu oldum
ulytau, çok sevindim güzel haberine. inşallah bize de nasip olur kalp atışları
elifeva, canım çok üzgünüm cidden. sana da çok alışmıştık. ayrılma ihtimalin beni üzdü. ama her şerde vardır bir hayır. allah sağlıklı mutlu bir evlat nasip etsin inşallah.
cimcimee, senin içinde çok üzgünüm. en kısa zamanda bize yetişmeni diliyorum allahtan. ama yine de çıkmayan candan umut kesilmez. allah yardımcın olsun

Kizlar birde yardiminiza ihtiyacim var hastaligim azaldi biraz ama geniz akintisi basladi baya dogal yoldan ne yapabilirim bogazima vuruyor cunku tavsiyesi olan var mi acaba

canım yukarıda yazdığım gibi epey hastayım.. bir ebe tanıdığımız adaçayını demleyip gargara yapmamı önerdi. ama içilmeyecek! sadece gargara yapıp tüküreceksin. sıcak değil çook ılık olacak. normal çay demler gibi demleyeceksin.. allah şifa versin.

Sagol canim allah razi olsun deneyeyim bi bakalim vucudum savasiyo resmen doktorda rapor vermedi ise git gell izin aldim annem var bizdede yemek yapamiyorum kokuyo ins atlatiriz kolayca sanada gecmis olsun zonox

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…