2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
merhaba herkese ben zeynep...bende Allahım nasip ederse aralık annesi olacğım...şimdiden Allah herkese hayırlısıyla bebeklermizi kucağımıza almayı nasip etsin....2 gün önce evde yaptığım testle hamile oldugumu ögrendim...dün dokrota gittim değerim 109.34...bebişim 3 haftalık falan sanırsam....haftaya tekrar gidicem ultrasonda bakılacak...ilk bebeğimde burdada bir grupla beraber bilgi alışverişi yapmıştım....beraber gün saymıştık..... şimdi oğlum 3 yaşında...tekrar bu hamileliğimdede sizinle beraber gün sayacağız inşallah......Allah hepimize kolaylıklar versin....Allah inşallah bu bebeğimide sağlıkla büyütmeyi nasip eder...hepimizinkini tabiii...

Evet cnm normal kontrole ne zaman gitmeyi dusunuyosun kac haftalikken yani
Pazartesi hastaneyi arayıp randevu alayım diyorum. 27'sinde bir sorun olmazsa 3000-3500 arası olması lazım değerin. 6 hafta dolmuş olacak . O zaman gideyim diyorum. Sen ne zaman düşünüyorsun ?

MEMNUNUM ki sadece telefonda lekem var deyince kimyasal gebelik demesi beni üzdü takibimi yine onunla yaparım inşlh :) şu ana kadar gezdiklerimin en iyisi bi de çok tavsyiye alarak başladım ona

Hiç öyle şeyler de yapmaz aslında pozitiftir her zaman iyi telkinde bulunur, hastaları bayılırdı ona ben de çok severim bi süre orda çalıştım.

benim karından göründü kese de kalp de. keseyi 4 artı 5 te kalbi de 5 artı 5 te gördük çok şükür. yalnız şu var ki bende hiç yağ yok karnımda sırf kas sporcu olduğum için. onun mutlaka etkisi vardır yani zayıf olmanın vs. biraz yağı olanlarda karından o kadar çabuk görünmemesi normal. hayırlı olsun sizin de bebeğiniz.

vayy maşallahhh benim göbek bölge yağlııı birazcııkkk hayırlısı olsun artık görürüm inşallah bi gün
teşekküürler sizin de hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallh

Pazartesi hastaneyi arayıp randevu alayım diyorum. 27'sinde bir sorun olmazsa 3000-3500 arası olması lazım değerin. 6 hafta dolmuş olacak . O zaman gideyim diyorum. Sen ne zaman düşünüyorsun ?

Bende 6 haftalik olsun oyle giderim diye dusunuyodum cnm insaAllah degerlerimiz guzel artarda goruruz keseLeri

Canim rabbim sağlikla kucağına alsin bebeklerini, nasil anlasiliyor ki bu kadar erken ikiz olduğu merak ettim , benimde ikizim vardi hani belki bende ikize hamileyindir diye düsünüyorum
Canım cok sagol.hepımıze saglıklı dogumlar saglıklı evlatlar versın rabbım.canım doktorum çıft kese gordu oyle anladık :)

Sen erken duymuşsun ama canım maşallah....
2 gün önce gittiğimde erken dedi doktor haftaya dedi...:S
Kalp atısını mı dıyorsun? Ben henuz kalp atıslarını duymadım canım.sadece çıft kese gorundu.onumuzdekı gunlerde gıdıcem kalp atısı ıcın

Hayir canim yanlisin var ikizlik anne tarafindan gelir yani senin anne tarafinda ikiz varsa senin ve kizinin ikisi olabilir :) netten arastirabilirsin canim
Aynen.doktorumda bana sordu aılende ıkız var mı dıye hıc yok dedım.eşımın tarafındada yok dedım.önemlı olan senın taraf anneden gelır ıkız dedı.ama bızdede yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…