bende 3 gündür öyleyim.her yerim ağrıyor uykum var.hiç bir şey yapamıyorum.biraz ilerleyince rahatlardık heralde.
Bir sıkıntı olmaz inşallah, öyle böyle bekleyeceğiz zaten
canım vajinal muayene istemiyorsun peki vakti gelince nasıl doğum yapmayı düşünüyorsun
Pazartesi hastaneyi arayıp randevu alayım diyorum. 27'sinde bir sorun olmazsa 3000-3500 arası olması lazım değerin. 6 hafta dolmuş olacak . O zaman gideyim diyorum. Sen ne zaman düşünüyorsun ?Evet cnm normal kontrole ne zaman gitmeyi dusunuyosun kac haftalikken yani
MEMNUNUM ki sadece telefonda lekem var deyince kimyasal gebelik demesi beni üzdütakibimi yine onunla yaparım inşlh :) şu ana kadar gezdiklerimin en iyisi bi de çok tavsyiye alarak başladım ona
Merhaba kızlar ben hem aralık doğumluyum hem de aralık annesi olacağım inşallah
benim bat 8 nisandı 9 nisanda kana baktırdım 200 çıktı sonra arttı çok şükür
ama şehir dışındayım burada doktora gitmek istemediğimden daha hiç gitmedim sabrediyorum
Eve dönüşte kendi doktoruma gideceğim ilk bebeğim Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kalp atışlarını duyanlara sorum olacak doktor karından mı muayene etti yoksa alttan mı kızlar sata göre sizce kaçıncı haftada karından kalp atışı duyulur acaba
benim karından göründü kese de kalp de. keseyi 4 artı 5 te kalbi de 5 artı 5 te gördük çok şükür. yalnız şu var ki bende hiç yağ yok karnımda sırf kas sporcu olduğum için. onun mutlaka etkisi vardır yani zayıf olmanın vs. biraz yağı olanlarda karından o kadar çabuk görünmemesi normal. hayırlı olsun sizin de bebeğiniz.
Pazartesi hastaneyi arayıp randevu alayım diyorum. 27'sinde bir sorun olmazsa 3000-3500 arası olması lazım değerin. 6 hafta dolmuş olacak . O zaman gideyim diyorum. Sen ne zaman düşünüyorsun ?
Aaaaa ne guzel masallah :)cnm benm bebişler 5 mm di keseler değil
Evet canım klomen ve catlatma ıgnesı.ilk ayımda tuttu cok sukur :)cnm seninde mi klomenle
Canım cok sagol.hepımıze saglıklı dogumlar saglıklı evlatlar versın rabbım.canım doktorum çıft kese gordu oyle anladık :)Canim rabbim sağlikla kucağına alsin bebeklerini, nasil anlasiliyor ki bu kadar erken ikiz olduğu merak ettim , benimde ikizim vardi hani belki bende ikize hamileyindir diye düsünüyorum
Kalp atısını mı dıyorsun? Ben henuz kalp atıslarını duymadım canım.sadece çıft kese gorundu.onumuzdekı gunlerde gıdıcem kalp atısı ıcınSen erken duymuşsun ama canım maşallah....
2 gün önce gittiğimde erken dedi doktor haftaya dedi...:S
Banada bırı kız bırı erkek doguyor.aynen saglıklı olsun yeterbende bu konuda çok heycanlıyım benmde içime hep iki kız geliyor ama herseydn once sağlıklı olsunda
Aynen.doktorumda bana sordu aılende ıkız var mı dıye hıc yok dedım.eşımın tarafındada yok dedım.önemlı olan senın taraf anneden gelır ıkız dedı.ama bızdede yok :)Hayir canim yanlisin var ikizlik anne tarafindan gelir yani senin anne tarafinda ikiz varsa senin ve kizinin ikisi olabilir :) netten arastirabilirsin canim
Beni de ekleyin listeyeSat 19 mart Beklenen doğum tarihi 24 aralık kilo 60
hayırlı olsun canım ekledimson adet tarihim 07.03.2015 şu an 82 kiloyum :) hamile kalmadan önce kilo verdim 10 kg kadar sonra bebiş gelmedi bende koyverdim eski kiloma döndüm hamile olduğumu öğrendim :)
İnşallah canım, yakın olur değerlerimiz zatenBende 6 haftalik olsun oyle giderim diye dusunuyodum cnm insaAllah degerlerimiz guzel artarda goruruz keseLeri
Teşekkür ederimmmekledim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?