2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım benimde tam bir haftadır kahverengi lekelenmem devam ediyor. Raporda almadım çalışıyorum. .
Doktor progestanımı 200 mg çıkardı.
Içerde kanama alanı yok kese büyüyor dedi.
Kahverengi gelen rahim duvarından kılcal damarlardan geliyordur dedi.
Ama bi türlü insanın içi rahat etmiyo.
Ya bu hafta içi ya da cumartesi gidicem doktora. Daha kalp atışını duymadım..

amin canim. oluyor malesef başlarda leke düşük sonralari erken dogum riskleri. bi de taramalar mahfediyor o donem.
Artık su ilk 3 ayi gecmek istiyorum insallah kazasız belasiz atlatiriz
Hayirlisi olsun tatlim.gercekten mucize. Ben kaybettim artik.normal adet olur gibi geliyor simdi.
Cok üzüldüm
allahtan umit kesilmez. Aksi durum olsada bir daha denersin.. hamile kalabiliyorsun sonucta.. allah bir daha yasatmasin insallah
amin canım ınsallah doktor arkadasım var onada sımdı durumu anlattım oda şaşırdı nasıl bı bunyen var senın hıc bıseyın normal ınsanlar gıbı deıl dıo
Aman normal insanlar gibi olmamak isine yariyor. Olmayi ve. Masallah
Ben galiba düşük yapıyorum pıhtılı kanamam var
hastaneye git hemen. Allah yayardimcin olsun. Ama kese çevresinde kanama alanlari oluyor kilcal damarlar.. onlardan geliyor olabilir. Panik olma. Doktorunu ara ve bir acile git canim

Aklında olsun canım sıcak oturma banyosunu hamilelere önermiyorlar. Biraz rahatladım şükür. 2 tane kuru incir yedim, az bişey de zeytinyağı içtim. İyi geldi gibi. Sanırım benim de acıdan oldu yememem lazım ama komşum yöresel bir yemek yapmış getirmiş dayanamadım yedim Muhtemelen ondan oldu. Bu can acısından korkudan sonra bir daha da acı sürmem ağzıma

merhabalar ben geldim formu kavramam biraz zaman aldı ama işte burdayım
7+5 kalp atışımızı duyduk .

ilk bebeğim olacak 1 aralık tahimini dogum günümüz.
herkese huzurlu hamilelikler hayırlı evlatlar olsun
sevgileer

inşallah bulantı bitse hemen çok mutsuz ediyor beni

Canimmmm cook sevindimm allah herseye kadirdir iste allah size bagislasin bebisini annesi vazgecme ondan bak o simsiki tutunuyo sana ben hala bogaz ve kulak agrisiyla yatiyorum arada giriyorum bu mutlu haber ilac gibi geldi valla cok umutsuzdun çünkü darisi sikinti yasayan diger annislere inss

ben de 2012 aralik annesiydim yine aralik anesiyim:)) benim de iki oglan var. 11 yasinda ve 29 aylik
Allah bağışlasın
Ilkiyle ikinci arasını açmışsin biraz
Bile bile mi açtın
2.ile 3.arasi yas aralığı iyi gibi
Bizimkiler arasinda tam 3 yaş olmiycak
Isteyerek oldu ikinci tabi ama
Bazen korkuyorum
Oğlum biraz hırçın da

Gunaydın kızlar ben doktor ve hastaneye hala karar veremedim.anadolu Yakasında hangi hastaneyi önerirsiniz,siz nereye gidiyorsunuz??

Hastanedeyim şansıma en mal doktora denk geldim bebeği bulana kadar anamı ağlattı kalbi atıyodu ama nedense ben yine rahatlamadım kaç mm diyorum mmsi önemli değil kalbi atıyo diyo bunun gibi abuk sabuk bi konuşma geçti aramızda

Olsun canım şükür de yine de bebişin sağsalim. Sen yarın kendi druna git mutlaka

tekrar cok gecmis olsun rapor alabildin mi canim bence bir sure dinlenmelisin. Kanama neden olmus bir sey soyledi mi doktor?

Yarın gidicem tekrar ultrasona gire çıka bi hal oldum zaten olabilir diyo bişey de demiyo deli etti beni

Kanama dusuk belirtisiymis canim tedbirli olmamiz gerek.Az once peceye sildgmde kahve leke vardi yine hakkimizda hayirlisi insallah atlatiriz bu gunleri.Bol bol dinlenmek şart.
Rabbim hayirlisini versin..hepimizin duaya ihtiyaci var, birbirimiz icin dua edelim kızlar

Çok sevindim hayırlı olsun fitilin adı ne

Canim cok gecmis olsun. insallah bebegin de sen de bunu gutel bir sekilde atlatirsiniz. Yat dinlen iyice kendini sakin yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…