canim benim 9. haftada elin yarisi kadar parcalar dustu . hastaneyi yıktim. saglikla dogdu. git hastaneye igne yapar larBen galiba düşük yapıyorum pıhtılı kanamam var
Aynı durum bendede var canım beşlim 63cmdı sımdı 70 olmuştur.Kizlar beli kalinlasan var mi? Ben 45 kilo basladim hamilelige su an da 46 kiloyum ama belim cok kalinlasti ve biraz gobegim bile cikti normal mi sizce?
Canım benimde tam bir haftadır kahverengi lekelenmem devam ediyor. Raporda almadım çalışıyorum. .cuma günü gördüm kalbi atıyodu dün bi damla kan pıhtısı geldi sonra hep kahverengi ve bordo gibi yatıyorum da ama yine de geliyor pazartesi yine gidicem rapor isticem verirse eğer, progestan sabah akşam içiyorum dün başladımdr sana kalp attıktan sonra sorun yok mu dedi
Artık su ilk 3 ayi gecmek istiyorumamin canim. oluyor malesef başlarda leke düşük sonralari erken dogum riskleri. bi de taramalar mahfediyor o donem.
Cok üzüldümHayirlisi olsun tatlim.gercekten mucize. Ben kaybettim artik.normal adet olur gibi geliyor simdi.
Aman normal insanlar gibi olmamak isine yariyor. Olmayi ve. Masallahamin canım ınsallah doktor arkadasım var onada sımdı durumu anlattım oda şaşırdı nasıl bı bunyen var senın hıc bıseyın normal ınsanlar gıbı deıl dıo
hastaneye git hemen. Allah yayardimcin olsun. Ama kese çevresinde kanama alanlari oluyor kilcal damarlar.. onlardan geliyor olabilir. Panik olma. Doktorunu ara ve bir acile git canimBen galiba düşük yapıyorum pıhtılı kanamam var
Aklında olsun canım sıcak oturma banyosunu hamilelere önermiyorlar. Biraz rahatladım şükür. 2 tane kuru incir yedim, az bişey de zeytinyağı içtim. İyi geldi gibi. Sanırım benim de acıdan oldu yememem lazım ama komşum yöresel bir yemek yapmış getirmiş dayanamadım yedimınsallah cozum bulursun canım bende sanırım basur cıkcak ondan korkuyorum acı yemıstım ıkı gundur sankı ıgneler batıyo delırttı benı ha canım bıde eger acılmazsan sıcak oturma banyosu yap o rahatlatıyo
inşallah bulantı bitse hemen çok mutsuz ediyor beniArtık su ilk 3 ayi gecmek istiyoruminsallah kazasız belasiz atlatiriz
Cok üzüldüm
allahtan umit kesilmez. Aksi durum olsada bir daha denersin.. hamile kalabiliyorsun sonucta.. allah bir daha yasatmasin insallah
Aman normal insanlar gibi olmamak isine yariyor. Olmayi ve. Masallah
hastaneye git hemen. Allah yayardimcin olsun. Ama kese çevresinde kanama alanlari oluyor kilcal damarlar.. onlardan geliyor olabilir. Panik olma. Doktorunu ara ve bir acile git canim
Ahhh deme canım yaaBen galiba düşük yapıyorum pıhtılı kanamam var
Canimmmm cook sevindimm allah herseye kadirdir iste allah size bagislasin bebisini annesi vazgecme ondan bak o simsiki tutunuyo sana ben hala bogaz ve kulak agrisiyla yatiyorum arada giriyorum bu mutlu haber ilac gibi geldi valla cok umutsuzdun çünkü darisi sikinti yasayan diger annislere insskızlar mucıze oldu 3 gun once acıle gıttıgımde 5 haftalık bebegın gelısmemıs alınması lazım duscek denmıstı bu gece acıle gıttım bebegım arayı kapatmıs 6+4 gunluk olmus kalp atışı başlamıs doktor dınlettı daha mınıcık oldugu ıcın derınden gelıyodu ama duydum sukurler olsun rabbım cok buyuk dusuk rıskım oldugu ıcın progestan ve alttan bı fıtıl verdı doktor bıde folık asıtımı deıstırdı sukurler olsun yarabbım
Alkah korusun canim doktoruna bi ara gorus yada inss bebisin sana tutunurBen galiba düşük yapıyorum pıhtılı kanamam var
Allah bağışlasınben de 2012 aralik annesiydim yine aralik anesiyim:)) benim de iki oglan var. 11 yasinda ve 29 aylik
Olsun canım şükür de yine de bebişin sağsalim. Sen yarın kendi druna git mutlakaHastanedeyim şansıma en mal doktora denk geldim bebeği bulana kadar anamı ağlattı kalbi atıyodu ama nedense ben yine rahatlamadım kaç mm diyorum mmsi önemli değil kalbi atıyo diyo bunun gibi abuk sabuk bi konuşma geçti aramızda
Hastanedeyim şansıma en mal doktora denk geldim bebeği bulana kadar anamı ağlattı kalbi atıyodu ama nedense ben yine rahatlamadım kaç mm diyorum mmsi önemli değil kalbi atıyo diyo bunun gibi abuk sabuk bi konuşma geçti aramızda
Olsun canım şükür de yine de bebişin sağsalim. Sen yarın kendi druna git mutlaka
tekrar cok gecmis olsun rapor alabildin mi canim bence bir sure dinlenmelisin. Kanama neden olmus bir sey soyledi mi doktor?
Kanama dusuk belirtisiymis canim tedbirli olmamiz gerek.Az once peceye sildgmde kahve leke vardi yine hakkimizda hayirlisi insallah atlatiriz bu gunleri.Bol bol dinlenmek şart.Yarın gidicem tekrar ultrasona gire çıka bi hal oldum zaten olabilir diyo bişey de demiyo deli etti beni
Yarın gidicem tekrar ultrasona gire çıka bi hal oldum zaten olabilir diyo bişey de demiyo deli etti beni
Rabbim hayirlisini versin..hepimizin duaya ihtiyaci var, birbirimiz icin dua edelim kızlarKanama dusuk belirtisiymis canim tedbirli olmamiz gerek.Az once peceye sildgmde kahve leke vardi yine hakkimizda hayirlisi insallah atlatiriz bu gunleri.Bol bol dinlenmek şart.
Çok sevindim hayırlı olsun fitilin adı nekızlar mucıze oldu 3 gun once acıle gıttıgımde 5 haftalık bebegın gelısmemıs alınması lazım duscek denmıstı bu gece acıle gıttım bebegım arayı kapatmıs 6+4 gunluk olmus kalp atışı başlamıs doktor dınlettı daha mınıcık oldugu ıcın derınden gelıyodu ama duydum sukurler olsun rabbım cok buyuk dusuk rıskım oldugu ıcın progestan ve alttan bı fıtıl verdı doktor bıde folık asıtımı deıstırdı sukurler olsun yarabbım
Canim cok gecmis olsun. insallah bebegin de sen de bunu gutel bir sekilde atlatirsiniz. Yat dinlen iyice kendini sakin yormaHastanedeyim şansıma en mal doktora denk geldim bebeği bulana kadar anamı ağlattı kalbi atıyodu ama nedense ben yine rahatlamadım kaç mm diyorum mmsi önemli değil kalbi atıyo diyo bunun gibi abuk sabuk bi konuşma geçti aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?