2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inş bebişin :) benim baştan bu yana sezeryanla olacak hala tarih vermedi bana ..hep cins doktorlar çıkar karşıma zaten

Valla cnm bebegn icin herseye katlniyrsn kizim tekmik,attikca hosuma gidiyrdu tabi skildgnda oluyr ayni pozisyon kipildamadn yatiyrsn
ayy o bnde çok oluyr ya bizim çocukta bnm gibi kurtlu yerinde durmuyor 2 dk şuan belim ve karnım inanılmaz derecede ağrıyor ve işteym çok yoğunum napcam bilmyom

kızlar ben pes edicem galiba ya 8 saat mazeret iznimi de 4 saat 4saat 2 gün kullanıp pazartesi bıraksam mı diye düşünüyorum şu an

Cnmm tşk ederimmm aliyim bende
D Dekalpy bugün geldi kargom. Çok tatlı, pembe ve mor. Ayrıca hediye paketi de yapmış.

Maalesef canım hiç geçmedi ( sadece azaldı son aylara doğru ama hala Salçalı yemek yiyemiyorum ya da soslu birşey sütü bile yeni yeni içmeye başladım
K kaplan2535 canım Allah yardımcın olsun. Bulantı olayı gerçekten çok kötü
İlk ay ne çektiğimi ben bilirim
Tek çocuğa karşı olmama rağmen sırf o bulantılar yüzünden 2.çocuktan vazgeçtim. Çok şükür benim tamamen kesildi. Darısı senin başına

E elifay tabi canım hemşirenin bir bildiği vardır. Zaten bence de 2 gecelik 2 pijama olmalı. Ama hastane için hepsi kullanılmayabilir. Evde giyilir. Ben normal doğum olur da 1 gece kalırım diye düşünüyorum. İhtiyaç olursa da eşim evden getirir. Senin durumun farklı, sen hepsini götür.

Aminnn canım benim inşallah bende artık alıştım diyebilirim :)) bebisler iyi olsun da gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…