hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inş bebişin :) benim baştan bu yana sezeryanla olacak hala tarih vermedi bana ..hep cins doktorlar çıkar karşıma zatenkızlar bugün doktora gittim
29 haftalığım ama bebek ilerdeymiş
normal doğuramazsın iri olacak dedi bende zaten sezeryan istiyorum dedimm
veeee 16 aralık sezeryan tarihi verdi
2 kasımda gidip çalışabilir raporu alacam
16 aralık doğum tarihimse eğer nezaman izne ayrırır beni sizce
sorma sorma ah biz ahhAynen birde top gibi oldun deyip duruyor neler çekiyoruz biz
sanırsamki bilmyomki vlla :) ama zayıf nihayetindeGenlere çekicek zaten kv şimdi topaç gibi gelir bebiş
Ay afedersin 16 aralığı kasım olarak algıladımÇok erken değilmi sezeryan için bir risk yoksa isteğe bağlı sezeryanda 36 38 haftaya kadar bekliyorlar
Haftasına göre uyumlular çok kilolu olmaları sezeryan belirtisi sağlıklı doğsunlarda zayıf olsunlar biz onları beslerizbenım doktorum da "1400-1500" arası beklıyordum kılo ıyı" dedı Ama burda herkes 1700-1800 lerden bahsedınce ıskıllendım braz acıkcası
Yok canım normal mağazalarda da geçerlibende gideceğim canım bugün iyi ki söyledin sadece internette geçerli sanmıştım kampanyayı
Değil değil daha alıcak muhtemelen 2500 3000 arasında olur benim kızda öyleydi ben 45 kiloyla hamile kalmıştım 55 doğuma girmiştim 2800 doğdu normal yanisanırsamki bilmyomki vlla :) ama zayıf nihayetinde
Valla cnm bebegn icin herseye katlniyrsn kizim tekmik,attikca hosuma gidiyrdu tabi skildgnda oluyr ayni pozisyon kipildamadn yatiyrsnyarım ssaatmi ay ben fenalık geçirirm oyle yarım saaat yatmaktan kurtluyum ben kalkmak isterm
Ben yarin doktora gidicem sorarim canim bende Tam bilmiyorumkızlar ben doktora sormayı unuttum cinsel ilişki ne zamandan sonra yasak
inşallah cnm yaa bilmyorm bakıcız:)Değil değil daha alıcak muhtemelen 2500 3000 arasında olur benim kızda öyleydi ben 45 kiloyla hamile kalmıştım 55 doğuma girmiştim 2800 doğdu normal yani
Sezeryan olacak arkadaşlar genel mi epidural mi dusunuyorsun
ayy o bnde çok oluyr ya bizim çocukta bnm gibi kurtlu yerinde durmuyor 2 dk şuan belim ve karnım inanılmaz derecede ağrıyor ve işteym çok yoğunum napcam bilmyomValla cnm bebegn icin herseye katlniyrsn kizim tekmik,attikca hosuma gidiyrdu tabi skildgnda oluyr ayni pozisyon kipildamadn yatiyrsn
çalışabilirde de çalışmaz raporunda da hastane sisteme girer işyeri onaylar senin yapacağın bişey yok canımBİRŞEY SORACAĞIM KIZLAR ,
ÇALIŞAMAZ RAPORUNU BEN MUHASEBEYE VERDİM SGK YA DA GİTMEME GEREK YOK Dİ Mİ
Sevindim canım. Geçmiş olsun tekrar. Bir daha olmaz umarım.geçti canm akşam duş aldım yattım geçti
inş. canm ama artık hepimizde yalancı sancılar olabilirmiş böyleeSevindim canım. Geçmiş olsun tekrar. Bir daha olmaz umarım.
D Dekalpy bugün geldi kargom. Çok tatlı, pembe ve mor. Ayrıca hediye paketi de yapmış.Cnmm tşk ederimmm aliyim bende
K kaplan2535 canım Allah yardımcın olsun. Bulantı olayı gerçekten çok kötüMaalesef canım hiç geçmedi( sadece azaldı son aylara doğru ama hala Salçalı yemek yiyemiyorum ya da soslu birşey sütü bile yeni yeni içmeye başladım
E elifay tabi canım hemşirenin bir bildiği vardır. Zaten bence de 2 gecelik 2 pijama olmalı. Ama hastane için hepsi kullanılmayabilir. Evde giyilir. Ben normal doğum olur da 1 gece kalırım diye düşünüyorum. İhtiyaç olursa da eşim evden getirir. Senin durumun farklı, sen hepsini götür.benim sezeryan cnm sabah 9 gibi yatış 2 gün yatış sonra öğlen çıkış olacakmış tabiki Allah nasip ederse kanama olursa çok fazla arkasına geçenler oluyor dedi hemşire 2 şer tane getirin bulunsun diyince bende tecrübe diyerek aldım şimdi son aldığımıda yıkadım bi ütüleri kaldı geceliklerimin sonra Allah nasip ederse çantam hazır tabiki ufak tefek eksik var bez almadım ve emzirme sütyeni ve emzirme atleti
D Dekalpy bugün geldi kargom. Çok tatlı, pembe ve mor. Ayrıca hediye paketi de yapmış.
K kaplan2535 canım Allah yardımcın olsun. Bulantı olayı gerçekten çok kötü
İlk ay ne çektiğimi ben bilirim
Tek çocuğa karşı olmama rağmen sırf o bulantılar yüzünden 2.çocuktan vazgeçtim. Çok şükür benim tamamen kesildi. Darısı senin başına
E elifay tabi canım hemşirenin bir bildiği vardır. Zaten bence de 2 gecelik 2 pijama olmalı. Ama hastane için hepsi kullanılmayabilir. Evde giyilir. Ben normal doğum olur da 1 gece kalırım diye düşünüyorum. İhtiyaç olursa da eşim evden getirir. Senin durumun farklı, sen hepsini götür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?