2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Günaydın, 2015 in en son ve en taze fıstıkları :)
bugün cumaaaaaa :))
günaydın cnm evet bende yarın gelmiyecem işe sonunda birde pazartesi gelcem salı doktor randevumuz var inşallah artık bitiyo iş bir sürede olsa sonra dönüşte daha zor olcak ya şimdiden bunları düşünüp moralimi bozmak istemiyorum :)

elımde degıl canım ya, cıdden dusunmeyeyım dıyorum dıyorum ama kafamın ıcıne gelıyo meret dusunce :)
Evet cnm cok stres yapiyrsn donecegi vrsada donmuck velet yavrum akisina birk nasip doner daha cok var doguma hem bi bkmsn bugun donmus sen bosa kndni uzms olursn uzulme akisna birak tatlim hayirlisini dile hayirlisi olsn hakkinizda

Bence seninki iyi meltemcim 2 kgyu aşmıştır belki. 29 da 1100 grdı 32 de 1900 oldu bnmki. Bak zeynebin 32 de 2300 çıkmış zeynep ne yedin ne içtiN kestaneler yaramış maşallah diyelim

evet ya zeynep yedı yedı, kendı kılo almadı Yedıklerının hepsı bebıse gtmıs demek kı :))
hedef 2016

Hosgeldn aramza cnm evde dinlenrsn artk son ayini guzel gecirrsn daha sonra utkusz gnlr bizi bkliyr

Zorunlu değil nst ben girmedim. Bence gerekli gördüğü durumlarda sokuyodur dr. Lar yoksa bnmki çok detaycı bu knularda kesin sokardı

ya bızım burda kanunı sıltan suleyman kadın dogum hastanesı var. MAsallah yakaladıklarına alttan muayene, usg, nst. Ne varsa yapıyolar, kocama da yapacaklar yakında. Manyaklar mı neler?
Dun gttım dedım "bebek hareket etmedı bı ultrasonda bakabılır msnz", "alttan muayene edelım" dedı, "ıstemıyorum" dedım, "ıyı ozaman kendım ıstemedım sorumluluk bana aıt dıe yaz ımzala" dedı, ımzaladım. Ultrasonda baktı bebegın saglıklı oldugunu soyledı. Bu kez de "nst ye gır" dedı. "ıstemıyorum sancım yok" dedım. "olsun gır" dıyo hala, ben de wc ye dıye kactım.

Ben de penye battaniyeyi yıkayacağım. Fakat normal tüylü battaniye yıkanınca nasıl olur bilemedim. Ne dersiniz? Aslında temizlenmesi için yıkanmalı.

walla ben de onu dusunuyorum, kalın tuylu battanıyelerı yıkasak tuylerı kotu olur kı, ben kendı kullandıgımızı yıkadım, eskısı gıbı durmuyo tabı artık

Sancılar çift taraflı oluyor diye biliyorum. Şimdi nasıl oldun?

Sevnli yaramzlrdn olur belki cnm yaramzlk yapsada sevimliligndb bisey diyemzsn
Bakacagiz ya dagitmasin kirip dokmesinde hareketliligine raziyim bende oyleydim kardesimde cok hareketliydik ama hicbirzaman biyerlere zarar vermedik annem cok kizmazdi sadece asiri hareketliydik kadin cagiz efor sarfedyordu bizim yzumuzden ,)) hep disardaydik ev pek bilmeyen tiptik cunyirda dagitmasin kirmasin yeter ben onla hareket etmeye raziyim valla oynarim gezerim eylenirim yeterki parcalayici olmasin ona dayanamiyoru. Cunki sabrimin tastigi yer

ayy cok ayıp ya cıngene gıbı, acık acık ıstıyolarsa esın ne yapsın yanı. Sızın de bı evınız var, cocuck buyutuyosunuz, bı bebek de yolda, anne-baba olan dusunur sıze destek olmaya caısır.
Benım kv bebege bısey almadı dıyorum ama, ıkı taraf da malatyalı bızzde, annem de kv de de yaz ayından butun sebzelerı dondurur bana verırler, kısın yemeklık sebze almam ben, annem malatyadan hep kuru baklıyatımı yağımı kuru meyvemı getırır, onları da marketten almam, kv de zeytnyagımı falan alırdı. Yanı ınsanın cocuguna destek olması lazım. Senınkılere denılecek laf bulamıyorum walla cnm

Hadi nst neysede alttan muayeneyi ne yapacaklarmis,gul gibi ultrason dururken.ne meraklilar sey gormeye

Bu arada gribim acayip kötülemiş durumda bir hapşırıyorum alttan kaçıyor çiş bendemi bez taksam diyorum burnum felaket nefes alamıyorum

grıp sırasındakı o cıs kacırma olayından benım psıkolojım bozulmustu yemın ederım. Sureklı ust bas degstrdım

ama ben sizin yönlendirmenizle randevuyu öne çektim bugün arayıp, 31+5'e yani

canım ben bısey olacagını zannetmıyorum, sen bıdaha degıstrme, acıkcası ben bıraz da 2 gunun hesabını yaptım, 2 gun sonraya yazarsa cıkmadan oncekı cmt pazarın da parasını alayım dıe :)
Raporda sıkıntı cıkmaz merak etme, 170 den sordum ben.

Teşekkürler canım.

Kızlar bu mide yanmasından uyuyamıyorum boğazıma kadar yanıyorum resmen reflü oldum benim cadı yüzünden nabıcam ben ya
Bende kaç gündür iyiydim gece bi uyandım alev alev yanıyo dr rennie vermişti şurup ama hiççç işe yaramadı bende biraz dayanmaya çalışıp gaviscon içtim geçti bugün yine gaviscon alcam nolur nolmaz böyle çok zor uyutmuyo yanma ( sana da geçmiş olsun cnm sen bişey kullanıyo musun??

O hastaneye bende gitmistim hemen alttan muayene ettiler bende bi daha gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…