- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Valla öyle deme canım. Benim bir arkadaşımın oğlu ilk alıştırma döneminde kendine belli bir yer belirleyip illa oraya yapacağım diyormuş.
Canım sen kendini strese sokacaksın bu gidişle dönecekse de dönmeyecek bak. Daha şimdiden kendini şartlandırma.
günaydın cnm evet bende yarın gelmiyecem işe sonunda birde pazartesi gelcem salı doktor randevumuz var inşallah artık bitiyo iş bir sürede olsa sonra dönüşte daha zor olcak ya şimdiden bunları düşünüp moralimi bozmak istemiyorum :)Günaydın, 2015 in en son ve en taze fıstıkları :)
bugün cumaaaaaa :))
Evet cnm cok stres yapiyrsn donecegi vrsada donmuck velet yavrum akisina birk nasip doner daha cok var doguma hem bi bkmsn bugun donmus sen bosa kndni uzms olursn uzulme akisna birak tatlim hayirlisini dile hayirlisi olsn hakkinizdaelımde degıl canım ya, cıdden dusunmeyeyım dıyorum dıyorum ama kafamın ıcıne gelıyo meret dusunce :)
Bence seninki iyi meltemcim 2 kgyu aşmıştır belki. 29 da 1100 grdı 32 de 1900 oldu bnmki. Bak zeynebin 32 de 2300 çıkmışzeynep ne yedin ne içtiN kestaneler yaramış maşallah diyelim
Amin canım saglicakla evlatlarimizi kucagimiza alalim ins.bebegi donmeyenler merak etmesin son anda donenler bile varmis...A
Aaa cok guzelmis dondu demek mevlam hayirlisiylada kucagina aldirsin cnm bizim daha donmedi gerci dr erken dedi ama bakiciz senin geci 34 haftalik normal yani
Hosgeldn aramza cnm evde dinlenrsn artk son ayini guzel gecirrsn daha sonra utkusz gnlr bizi bkliyrgünaydın cnm evet bende yarın gelmiyecem işe sonunda birde pazartesi gelcem salı doktor randevumuz var inşallah artık bitiyo iş bir sürede olsa sonra dönüşte daha zor olcak ya şimdiden bunları düşünüp moralimi bozmak istemiyorum :)
Zorunlu değil nst ben girmedim. Bence gerekli gördüğü durumlarda sokuyodur dr. Lar yoksa bnmki çok detaycı bu knularda kesin sokardı
Ben de penye battaniyeyi yıkayacağım. Fakat normal tüylü battaniye yıkanınca nasıl olur bilemedim. Ne dersiniz? Aslında temizlenmesi için yıkanmalı.
Sancılar çift taraflı oluyor diye biliyorum. Şimdi nasıl oldun?Kizlar sanci yada kasilma yasayanlar kasikta tek tarafli sizim sizim bi agrim var iki saattir anlayamadim neyin nesi. Canimi cok acitmiyor ama agriyi siziyi hissettiriyor ve ara ara duruyor. Ayyy hic hazir degilim panik oluyom her sizi geldiginde. Korkudan yatiom belki sabaha gecer..
Bakacagiz ya dagitmasin kirip dokmesinde hareketliligine raziyim bende oyleydim kardesimde cok hareketliydik ama hicbirzaman biyerlere zarar vermedik annem cok kizmazdi sadece asiri hareketliydik kadin cagiz efor sarfedyordu bizim yzumuzden ,)) hep disardaydik ev pek bilmeyen tiptik cunyirda dagitmasin kirmasin yeter ben onla hareket etmeye raziyim valla oynarim gezerim eylenirim yeterki parcalayici olmasin ona dayanamiyoru. Cunki sabrimin tastigi yerSevnli yaramzlrdn olur belki cnm yaramzlk yapsada sevimliligndb bisey diyemzsn
Bence yok Can'ım ikiside emekli maaşı alıyor ev kendilerinin yinede yetmiyor bugün babası gelmiş eşimden harçlık istemiş yine harçlıkta 200 lira yani eşim öbür türlü daha zararda en iyisi 400 veriyim yeter diyor bugün açık açık demiş babasına kayınvalïdem koltuk istiyor bundan sonra her ay size dörtyüz vericem ister koltuk alın nazarsanız yapın artı harçlık için gelme demiş
dUn dr ne dedi naptin izin olayini junyir ne durumda bu arada nasilmis kg felanbu sefer boyunu kılosunu sormayı unutma da karsılastıralım alıfcım :)
Amin inşallah zaten herşeyi ondan geldi arabası puseti beşiği oto koltuğu mama sandalyesi giysileri sağolsun
Hadi nst neysede alttan muayeneyi ne yapacaklarmis,gul gibi ultrason dururken.ne meraklilar sey gormeyeya bızım burda kanunı sıltan suleyman kadın dogum hastanesı var. MAsallah yakaladıklarına alttan muayene, usg, nst. Ne varsa yapıyolar, kocama da yapacaklar yakında. Manyaklar mı neler?
Dun gttım dedım "bebek hareket etmedı bı ultrasonda bakabılır msnz", "alttan muayene edelım" dedı, "ıstemıyorum" dedım, "ıyı ozaman kendım ıstemedım sorumluluk bana aıt dıe yaz ımzala" dedı, ımzaladım. Ultrasonda baktı bebegın saglıklı oldugunu soyledı. Bu kez de "nst ye gır" dedı. "ıstemıyorum sancım yok" dedım. "olsun gır" dıyo hala, ben de wc ye dıye kactım.
Bu arada gribim acayip kötülemiş durumda bir hapşırıyorum alttan kaçıyor çiş bendemi bez taksam diyorum burnum felaket nefes alamıyorum
ama ben sizin yönlendirmenizle randevuyu öne çektim bugün arayıp, 31+5'e yani
Teşekkürler canım.canım ben aldıgım markaları ve almak ıstedıgım markaları soyleyeyım sana:
--bebek arabası Wollex aldım, oto koltugunu da wollex alıcam (mağaza yok, netten alıcam begenmezsem ıade edıcem) (araba 340 TL, oto koltugu 90 TL)
--ateş olçer Exergen Tat 2000c die bı marka alıcam ama turkıyede yok İngılteren alıcam ablam gelırken getırır (29 sterlın yaklasık 130 TL)
--banyo havlusu tekrar havuzlu hana gıdıp ıcı tulbentlı alıcam, marka onemlı degıl (20TL)
--emzırme SÜTYENI alıcam ben, Şahınlerden (ama goguslerım hıc buyumedı, o yuzden ıyıce doguma yakın alıcam)
--burun aspratoru ben de otribebe alıcam
umarım marka secımlerım ısıne yarar tatlım :)
Bende kaç gündür iyiydim gece bi uyandım alev alev yanıyoKızlar bu mide yanmasından uyuyamıyorum boğazıma kadar yanıyorum resmen reflü oldum benim cadı yüzünden nabıcam ben ya
O hastaneye bende gitmistim hemen alttan muayene ettiler bende bi daha gitmedimya bızım burda kanunı sıltan suleyman kadın dogum hastanesı var. MAsallah yakaladıklarına alttan muayene, usg, nst. Ne varsa yapıyolar, kocama da yapacaklar yakında. Manyaklar mı neler?
Dun gttım dedım "bebek hareket etmedı bı ultrasonda bakabılır msnz", "alttan muayene edelım" dedı, "ıstemıyorum" dedım, "ıyı ozaman kendım ıstemedım sorumluluk bana aıt dıe yaz ımzala" dedı, ımzaladım. Ultrasonda baktı bebegın saglıklı oldugunu soyledı. Bu kez de "nst ye gır" dedı. "ıstemıyorum sancım yok" dedım. "olsun gır" dıyo hala, ben de wc ye dıye kactım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?