2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
S
Sorma sorma aynen valla surekli okula gitmek istemm yanarim sayisalcinolsun oglusum bnm anasi gibi gerisini salla yoksa yandim ) ugrasilmaz bi benle dsha kafayi yerim

S

Sorma sorma aynen valla surekli okula gitmek istemm yanarim sayisalcinolsun oglusum bnm anasi gibi gerisini salla yoksa yandim ) ugrasilmaz bi benle dsha kafayi yerim
Aynn cnm aynen bnde sayisalciyim fkt cocugum sozelci olsn isterm kocama ceksn isterm esim cocukkn cok usluyms oda ceksn ona

Canım geçmiş olsun bu enfeksiyon çok sinir bozucu bende geçirdim geçen ay çok fazla su tüketmen lazım cnm
Sağol canim
Evet çok sinir bozucu hele birde fitil tarzı ilaçları kullanmayi sevmiyorum birde 20 tane var ben 20 gün onları kullanamam
Bol bol su iceyim en iyisi

aslıcım sen dıyabet doktoruna gıdemedın mı hala?

Benim hepsi yıkandı ütülendi koliye koydum dolabım gelse yerleştiricem okadarda toz olmaz Onada alışsınlar
clarita çok haklısın. Aslına herşeye alışmaları lazım. Yoksa en ufak birşeyde hasta olurlar. Fakat doğduklarında o kadar küçük ve hassas olacaklar ki insanın isteği istemez herşeyden korumak istiyor

İyi geceler kızlar
Yine bir sürü ilaç enfeksiyon varmiş
Eki Görüntüle 1658855
Gul_ay01 geçmiş olsun. İdrar yolu enfeksiyonu mu?

Ben de 34. haftaya yıkar ütülerim diye düşünmüştüm,erken gelir korkusuyla da bir an önce halletmek istiyorum.Ufaktan ufaktan başlayayım canm o zaman .
selin7734 ben de hiç acele etmiyordum. 8 haftam var diye rahatım. Ama herkes soruyor. Hastane çantan hazır mı diye. Doğum bu belli olmaz. Bir an önce hazırlamak lazım. Yarın bebeğimin odası gelecek. Eşyalarını yıkayıp hazırlamayı düşünüyorum.

Canim ilk bebeginse 3000 dogmasıda normal benim ilk bebeğim 3300 gr di ama bu büyük olacak diye tahmin ediyorum yani ilk bebekler genelde küçük olur ve anne babada öyle çok yapili degilse onlara benzer bebek :)

yok canım ya, masallahımız var ıkımızın de. Hıc cıtı pıtı degılız, kemıklerımız kalın. Esım 1.95 100 kg, ben 1.68 58 kılo (gebelık oncesı tabıı). Yanı ne bıleyım herkesın 30+0 dakı bebek agırlıkları daha fazlaydı, benımkı 40 cm, 1465 gr cıktı.

Aynn cnm aynen bnde sayisalciyim fkt cocugum sozelci olsn isterm kocama ceksn isterm esim cocukkn cok usluyms oda ceksn ona
Esim cok yaramazmis ya kv oyle diyor aman aman cekmesin diye ) bizim cocuk ne olcak suan muallakta ,)) karisk olur heralde )) bu durumda asiri yaramazmi cikarki ay bilemedim bak ,)

A
Gunaydin hanimlar dun kontrol vardi benim.bebegim 2.050 gr olmuş. Ve donmus cok sukur hersey normal dedi dr.sizlerde durum nasl
Aaa cok guzelmis dondu demek mevlam hayirlisiylada kucagina aldirsin cnm bizim daha donmedi gerci dr erken dedi ama bakiciz senin geci 34 haftalik normal yani

Ben yikadim canim Ohh mis gibi oldu sonucta depolarda falan kirleniyodur diye dusunuyorum
B Basakfehmi depolarda hem de nasıl kirleniyordur. Ohhh ne güzel yapmışsın. Güle güle kullanın.

:) benim sipa da donmuyor sagda eller solda ayaklar çift taraflı tekme yapıyor ona bakarsan :)
B Benbirerkekannesiolarak ben de senin gibi sanırım tam tersi sağda ayaklar solda eller tekmeler hissediyorum. Yan yatıyor gibi geliyor.

ayrı bı yorgana gerek yok bence canm ya, alma. 2-3 adet nevresım takımı da yeter yanı, zaten kırlenmez dıe dusunuyorum. Belkı englısh homedan sadece duz renk çarsaf alırsın yedek, kusarsa dıe. Onu da yakkınında magazası varsa sımdıden yedekleme bence.

elıfcım bebek donmeden sancı baslar mı kı? Daha donemmıs bıle, dogamaz kı, neyın sancısı olacak?

Güzel beddua canım. :) Bende başkasının yaptığı işten memnun kalmayacağım için temizlikçi işine hiç girmedim bu zamana kadar. Bakalım bebek olunca durumlar nasıl olacak.

ama evın her ısını de ben yapıca cmt tum gunum gıdıyordu Sımdı en azından mutfagı 1.5-2 sa de halledıp ısımı bıtırıyorum. Bı de benım koltuklar buyuk agır, ıtıp cekemıyorum, belım cok agrıyor. MEcbur yanı kadın gelıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…