Canım bende senin gibiydim yastığı mi değiştirdim rahatladım yüksek olsun yastığın etkisini goruceksinKızlar bu mide yanmasından uyuyamıyorum boğazıma kadar yanıyorum resmen reflü oldum benim cadı yüzünden nabıcam ben ya
Sorma sorma aynen valla surekli okula gitmek istemm yanarim sayisalcinolsun oglusum bnm anasi gibi gerisini salla yoksa yandimHemoroittn dolayi fzla yiye?iyrm cnm ztn kacamk yapincada affetmiyrmbende oyleymsn cok,caliskn fkt bnde erkeklikte vrmis dovermsm cocuklri erkekleri bigun ablmi dovmus bi cocuk sen nasil bnm ablmi doversn diye cocugu dovmusm gelmsm birde ablami dovmusum anlicgn calisknlk ceksnde digeri aman aman cekmesn yoksa okullrdn eve alamyz kndmizi
Aynn cnm aynen bnde sayisalciyim fkt cocugum sozelci olsn isterm kocama ceksn isterm esim cocukkn cok usluyms oda ceksn onaS
Sorma sorma aynen valla surekli okula gitmek istemm yanarim sayisalcinolsun oglusum bnm anasi gibi gerisini salla yoksa yandim) ugrasilmaz bi benle dsha kafayi yerim
Sağol canimCanım geçmiş olsun bu enfeksiyon çok sinir bozucu bende geçirdim geçen ay çok fazla su tüketmen lazım cnm
cnm dün gittik defne hanıma. randevudan 1.5 saat sonra anca girebildik. eşime fenalıklar bastızor sakinleştirdim adamı. ama genel olarak memnun kaldık. odalar tek kişilikmiş. ama boş oda olmadığından göremedik . aklımada takıldı gerçi ya ben doğuma geldiğimde boş oda olmazsa ne olacak. panik durumundayımkapı süsü serbet ve kuaför hizmetleri varmış. fiyatlar dediğin gibi normal 600 -650 zorunlu sezeryan 1000 isteğe bağlı 1600 epidural 400 defne hnm gelirse mesai saati dışı 550 dediler galiba..
benim bebiş şişmiş hepten tospağa olmuş . 2200 gr çıktı. haftası 2 hafta önde. yanaklar sarkacak neredeyse. oysa ben tombiş olsun hiç istemiom. ayrıca şekerden dolayı kuzucum kilo alıyor onada ayrı üzülüyorum. dr. bişi demedi ama bu hızla kilo alırsa bebiş, normal doğum zor gibi hissediyorum. suyum yine fazla. ne suymuş bee yaw. 100 lük yükleme yaptırmicam dedim. o zaman bi hafta sabah öğle akşam tokluk şekerini ölçtür yaz gel dedi. bi sonraki muayene için ise 1 ay sonraya randevu verdi. 2 hafta olması gerekmiyor mu? seni kaç haftada bi çağırıyor?
normal doğum yapılamaması için bebek kaç kiloyu geçmeli?
Benim hepsi yıkandı ütülendi koliye koydum dolabım gelse yerleştiricem okadarda toz olmaz Onada alışsınlar
Ben de 34. haftaya yıkar ütülerim diye düşünmüştüm,erken gelir korkusuyla da bir an önce halletmek istiyorum.Ufaktan ufaktan başlayayım canm o zaman .
Canim ilk bebeginse 3000 dogmasıda normal benim ilk bebeğim 3300 gr di ama bu büyük olacak diye tahmin ediyorum yani ilk bebekler genelde küçük olur ve anne babada öyle çok yapili degilse onlara benzer bebek :)
Esim cok yaramazmisAynn cnm aynen bnde sayisalciyim fkt cocugum sozelci olsn isterm kocama ceksn isterm esim cocukkn cok usluyms oda ceksn ona
döner canım ya, daha vakitleri var..son anda bile dönen bebekler var ki bizim daha vaktimiz var..o yüzden çok takma kafana..
Aaa cok guzelmis dondu demek mevlam hayirlisiylada kucagina aldirsin cnm bizim daha donmedi gerci dr erken dedi ama bakiciz senin geci 34 haftalik normal yaniGunaydin hanimlar dun kontrol vardi benim.bebegim 2.050 gr olmuş. Ve donmus cok sukur hersey normal dedi dr.sizlerde durum nasl
B Basakfehmi depolarda hem de nasıl kirleniyordur. Ohhh ne güzel yapmışsın. Güle güle kullanın.Ben yikadim canim Ohh mis gibi oldu sonucta depolarda falan kirleniyodur diye dusunuyorum
B Benbirerkekannesiolarak ben de senin gibi sanırım tam tersi sağda ayaklar solda eller tekmeler hissediyorum. Yan yatıyor gibi geliyor.:) benim sipa da donmuyor sagda eller solda ayaklar çift taraflı tekme yapıyor ona bakarsan :)
Kızlar
1 adet bebek uyku seti aldım. 1 adet de bebek nevresim takımı aldım. Ayrıca yorgan almama gerek var mı? Uyku setinin kılıfını çıkarıp nevresim takımını geçirmeyi planlıyorum. Ayrı bir yorgana ihtiyaç olur mu?
kızlar dunden berı rahmımde hafıf kasılma var kasılıyo bebek bı yere toplanıyo doktor arkadasa sordum bugunde devam ederse acıle gıt dedı bugun pek olmadı bı ıkı defa oldu ayın 19 unda kontrolum var soylıcem bakalım doktoruma ınsallah erken gelmez benım zilli
aha pazartesı benımde kontrolum var ınsallah hayırlı haberlerle gelırız canım doner o sıkıntı etme daha cok zamanı var donmek ıcın
Sağol canım daha güzelleri kızının olsun. :)
Canim benim niye öyle düşünüyosun daha döner merak etme son haftalarda bile pozisyon degisebiliyomus çatır çatır normal da dogurursun bence hiç şimdiden stres yapma
Sevnli yaramzlrdn olur belki cnm yaramzlk yapsada sevimliligndb bisey diyemzsnEsim cok yaramazmisya kv oyle diyor aman aman cekmesin diye ) bizim cocuk ne olcak suan muallakta ,)) karisk olur heralde )) bu durumda asiri yaramazmi cikarki ay bilemedim bak ,)
Güzel beddua canım. :) Bende başkasının yaptığı işten memnun kalmayacağım için temizlikçi işine hiç girmedim bu zamana kadar. Bakalım bebek olunca durumlar nasıl olacak.
Bu arada kv lerin kulağını çok citlattik benimki bugün izmirden geldi bildiginiz bir oda dolusu şey almış kızıma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?