2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Siparişi nerden verdin canım yazısı nasıl İçini bi çekebilir misin benim için
10 gun icinde teslim olacak ben canakklaledeyim burda bebek süsleri yapan bir dükkan a getirttirdim numune , sipariş ettim , 8,5 tl adeti - 30 adet kutulu olarak gelecek canım
Ama numune ne içindeki yazılar olunuyor 1 karış boyutu var kadife kaplı dış yüzey üzerinde arma var Allah yazısı kabartma renklerini değiştirebiliriz dedi benim ki mavi , allah yazisi altin yaldiz ,internetten buldum kadına gösterdim oda numune istedi çalıştığı yerden .

Kramplar yetmedi şimdi bi de bu başladı 2 ay geçer mi böyle arkadaşın önerisiyle süt içtim biraz iyi geldi sende mi denesen bi
süt ürünlerı benı daha kotu yapıo canım ben cozumunu bulamadım şu zaman dolsada dogursak bende sabaha kadar sancılandım bebek hareket etmese acile gıtcektım ama cok sukur hareketlı

Zorunlu değil nst ben girmedim. Bence gerekli gördüğü durumlarda sokuyodur dr. Lar yoksa bnmki çok detaycı bu knularda kesin sokardı
Bilmiuorumki cnm oyle dedi kadin pazrt sorarim mecburimi simdi sizide yaniltmak istemm belki bolge bolge degiayor yada hastane hastane hicbir fikrim yok valla ; (

Son bir aydır çorap ve ayakkabı giymek işkence.
Korolmayasica coraplar beni delirtyor zorla giyiyorum birde boyumda uzun ayagima ulasmak icin merdiven dayiyacagim esimede diyemiyorum ayip sanki de oyle kendimi ihtiyac sahbi gibi hissedyorhm hasta muamelesi yapiyor sinra bana

Ben bebek hareket etmeyınce ewe gelirken bi hastaneye ugradim Kafası hala yukarda, dönmuycek benmki ya, normal doğuramıycam zaten
Kiz benmkide donmemis ya dr a sordum donmemismi diye daha rrken kizim vakti var donmesine sen merak etme dedi bana ayrica bazi gunler hareket etmiyor yoruluyorlar hirde buyudukleri yer kistli geldigi icin zorlaniyorlarmis sknti yapma cnm eger normal yapilamiycaksa ben yapamm buyuk ihtimal evlenmedn once dr bana senin catin dar yapamassin demisti ama bakalim simdi nolcak normal istyorum

Allah cc kolaylik versn cnm bnm kizda tekmikliyip duruyr yedi tursuyu costu anasi kilikli eksiyi aciya dayanamiyr
Ay fazla yeme kuzum cocuk isilik olur sonra dogunca beyaz aivilceler olur bebiste fazla aci tuketme dr bana oyle dedi az ye diye ya anasi kilikli lafi bizdede gecerli bizim oglanda ayni ben yerinde 2 dk duramiyor ben okul da okurkende boyleydim 2 dk oturamazdim hocalar sikayet ederdi beni annemlere durmuyor yerinde diyw ama nasil oluyorsa hep takdir aliyor caliskan anliyor diye ama bana anlam veremezlerdi )))

Ayy sorma sorma o bendede cok oluyor kiz nefes zor aliyorm ama uyandiramiyorum ise gitcek diye oda kiziyor kaldirsana balkona fela cikariz kendine gelmen icin bisiler yapariz uyandir diye bundan zonra uyandircam ama dun gece sabah olmadi resmen done done uyuyamadim heryerim aciyip agriyordu ; ( cok zormus hamislik cok zor

canım ben aldıgım markaları ve almak ıstedıgım markaları soyleyeyım sana:

--bebek arabası Wollex aldım, oto koltugunu da wollex alıcam (mağaza yok, netten alıcam begenmezsem ıade edıcem) (araba 340 TL, oto koltugu 90 TL)
--ateş olçer Exergen Tat 2000c die bı marka alıcam ama turkıyede yok İngılteren alıcam ablam gelırken getırır (29 sterlın yaklasık 130 TL)
--banyo havlusu tekrar havuzlu hana gıdıp ıcı tulbentlı alıcam, marka onemlı degıl (20TL)
--emzırme SÜTYENI alıcam ben, Şahınlerden (ama goguslerım hıc buyumedı, o yuzden ıyıce doguma yakın alıcam)
--burun aspratoru ben de otribebe alıcam

umarım marka secımlerım ısıne yarar tatlım :)

hayrdır ya, ne kasvet olur mu hıccc, mıss gıbı cuma geldı ıste. 2 gun yat dınlen gez toz :))
Yok kiz oyle degil is yeri kasveti cuma evet cok sukur yani biraz daha duramazdim heralde bize ben busene yillik izne ayrilmadim rapor ve normal izinleri yilliktan kesiyorlar bizde maastan degil bi tatile ihtiyacim var oda su 20 kasimi bekliyorum icime fenalik geldi gun saymaktan

Nomarl canım bu korkular bende korkuyorum normal doğum istiyorum ama korkuyorumda çünkü sancı nasıl bişi hiç bilmiyorum :) hakkımız da hayırlısı cnm ınsaĺlah hepimiz sıkıntısız doğum gerçekleştirir kucağımiza alırız bebisleri :)

Ben bir ay önce kaçırdım bugünde grip oldum her hapşırmakta. Akıyor artık hapşırasım gelince direk wc ye koşuyorum ne çamaşır ne ped yetişmiyor
Dimi oyuzden hapşırma tehlikeli diyolar inşallah erken acilma olmaz canım normal dogum mu dusunuyosun?

Hemoroittn dolayi fzla yiye?iyrm cnm ztn kacamk yapincada affetmiyrm bende oyleymsn cok,caliskn fkt bnde erkeklikte vrmis dovermsm cocuklri erkekleri bigun ablmi dovmus bi cocuk sen nasil bnm ablmi doversn diye cocugu dovmusm gelmsm birde ablami dovmusum anlicgn calisknlk ceksnde digeri aman aman cekmesn yoksa okullrdn eve alamyz kndmizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…