10 gun icinde teslim olacak ben canakklaledeyim burda bebek süsleri yapan bir dükkan a getirttirdim numune , sipariş ettim , 8,5 tl adeti - 30 adet kutulu olarak gelecek canımSiparişi nerden verdin canım yazısı nasıl İçini bi çekebilir misin benim için
süt ürünlerı benı daha kotu yapıo canım ben cozumunu bulamadım şu zaman dolsada dogursak bende sabaha kadar sancılandım bebek hareket etmese acile gıtcektım ama cok sukur hareketlıKramplar yetmedi şimdi bi de bu başladı 2 ay geçer mi böyle arkadaşın önerisiyle süt içtim biraz iyi geldi sende mi denesen bi
Bilmiuorumki cnm oyle dedi kadin pazrt sorarim mecburimi simdi sizide yaniltmak istemm belki bolge bolge degiayor yada hastane hastane hicbir fikrim yok valla ; (Zorunlu değil nst ben girmedim. Bence gerekli gördüğü durumlarda sokuyodur dr. Lar yoksa bnmki çok detaycı bu knularda kesin sokardı
Korolmayasica coraplar beni delirtyor zorla giyiyorum birde boyumda uzun ayagima ulasmak icin merdiven dayiyacagimSon bir aydır çorap ve ayakkabı giymek işkence.
Kiz benmkide donmemis ya dr a sordum donmemismi diye daha rrken kizim vakti var donmesine sen merak etme dedi bana ayrica bazi gunler hareket etmiyor yoruluyorlar hirde buyudukleri yer kistli geldigi icin zorlaniyorlarmis sknti yapma cnm eger normal yapilamiycaksa ben yapamm buyuk ihtimal evlenmedn once dr bana senin catin dar yapamassin demisti ama bakalim simdi nolcak normal istyorumBen bebek hareket etmeyınce ewe gelirken bi hastaneye ugradim Kafası hala yukarda, dönmuycek benmki ya, normal doğuramıycam zaten
Ay fazla yeme kuzum cocuk isilik olur sonra dogunca beyaz aivilceler olur bebiste fazla aci tuketme dr bana oyle dedi az ye diyeAllah cc kolaylik versn cnm bnm kizda tekmikliyip duruyr yedi tursuyu costuanasi kilikli eksiyi aciya dayanamiyr
Ayy sorma sorma o bendede cok oluyor kiz nefes zor aliyorm ama uyandiramiyorum ise gitcek diye oda kiziyor kaldirsana balkona fela cikariz kendine gelmen icin bisiler yapariz uyandir diye bundan zonra uyandircam ama dun gece sabah olmadi resmen done done uyuyamadim heryerim aciyip agriyordu ; ( cok zormus hamislik cok zorAnnelik zor valla yaa erkekler ne şanslı dün gece gene uyuyamadim ağrıdan baktım benimki nasıl uyuyor böyle mışıl mışıl :)) Ayy diye bir bagirdim adamın ödü koptu nefes alamıyorum camı açar mısın dedim kalktı hemen camı pencereye2acti bana su getirdi adam neye uğradığını şaşırdı ama.napimben uyuyamiyorum agridan o nasıl da bebekler gibi yatıyor :)) çocuğu tek başıma mı yaptım canım
Sağlıklı doğsunlarda artık ne tarafa dönükler önemli değil bi şekilde doğururuz artık:) benim sipa da donmuyor sagda eller solda ayaklar çift taraflı tekme yapıyor ona bakarsan :)
Gunaydin guzel hamis evet cuma ama bana nedense hep kasvet cokuyor ise geldigimde nefret geldi artik ; (Günaydın, 2015 in en son ve en taze fıstıkları :)
bugün cumaaaaaa :))
Bebek arabası
Oto koltuğu
Ateş ölçer
Küvet-kova-maşrafa-file
Banyo havlusu-sünger
Şampuan
Emzirme atleti (2 adet almıştım. Tekrar alacağım, yetmez)
Lohusa tacı
Depend hasta bezi
Burun aspiratörü(otribebe düşünüyorum)
Biberon(avent)(kaç ml.lik ve kaç adet?)
Tırnak makası-Tarak(chicco)
Islak mendil(unibaby yenidogan-babyme)
Alt değiştirme minderi ve emzirme yastığı (anneme diktirmeyi planlıyorum)
Bugün aldıkların:
1) Hastane çıkışı(gaye bebe)
Nihayet aldım.
1-3 ay(56 cm.) Büyük mü gelir?
2) Emzik-Avent soothie (kargo siparişim geldi)
3) Hastane için plastik beyaz terlik (tam istediğim gibi buldum)
4) Hamile kilodu (1 adet aldım. Memnun kalırsam birkaç tane daha alacağım)
5) Çamaşır yıkama filesi
6) 2. lohusa pijamamı aldım, fakat düğmeleri yukarıda kaldı. Emzirmeye uygun değil. Değiştireceğim.
Gunaydin guzel hamis evet cuma ama bana nedense hep kasvet cokuyor ise geldigimde nefret geldi artik ; (
Yok kiz oyle degil is yeri kasveti cuma evet cok sukur yani biraz daha duramazdim heralde bize ben busene yillik izne ayrilmadim rapor ve normal izinleri yilliktan kesiyorlar bizde maastan degil bi tatile ihtiyacim var oda su 20 kasimi bekliyorum icime fenalik geldi gun saymaktanhayrdır ya, ne kasvet olur mu hıccc, mıss gıbı cuma geldı ıste. 2 gun yat dınlen gez toz :))
İnsallah oledir. Usutmemde pek mumkun degil aslinda ole bi giyiniyorum ki gormelisin. Tek tarafli mi olur duzenli sancilar onuda bilmiyorum. Sanki on dk da bir siddeti artiyor ama dedigim gibi artik paranoyaya vurdum iyice. Anladim ki psikolojikman doguma hazir degilim daha.. Ufacik sizida elim ayagima girdi ne sancim mi var diye dolaniodum evde.. Neyseki uyucam hemencecik.
Dimi oyuzden hapşırma tehlikeli diyolar inşallah erken acilma olmaz canım normal dogum mu dusunuyosun?Ben bir ay önce kaçırdım bugünde grip oldum her hapşırmakta. Akıyor artık hapşırasım gelince direk wc ye koşuyorum ne çamaşır ne ped yetişmiyor
Günaydın meltem anne nasılsın ?Günaydın, 2015 in en son ve en taze fıstıkları :)
bugün cumaaaaaa :))
Hemoroittn dolayi fzla yiye?iyrm cnm ztn kacamk yapincada affetmiyrmAy fazla yeme kuzum cocuk isilik olur sonra dogunca beyaz aivilceler olur bebiste fazla aci tuketme dr bana oyle dedi az ye diyeya anasi kilikli lafi bizdede gecerli bizim oglanda ayni ben yerinde 2 dk duramiyor ben okul da okurkende boyleydim 2 dk oturamazdim hocalar sikayet ederdi beni annemlere durmuyor yerinde diyw ama nasil oluyorsa hep takdir aliyor caliskan anliyor diye ama bana anlam veremezlerdi )))
Sağolun kizlar evet hep bir enfeksiyon vardi ama ilaç kullanmiyordum.artik mecbur kullanmak zorundayim.
Şu aralar pek su içmiyorum ya zorlasam iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?