2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

şeker yuklemesı yaptrmadın mı canım?
ama sekerın yuksek olsaydı, bebegın boyutları normalden buyuk olurdu, suyu fazla olurdu, kadın dogumcun bı sekılde fark ederdı cnm.
Şekerin olmasın da kılo cok dert degıl.

süpersin cnm

saol cnm
derecede bizde tereddüt ettık valla çok para birde 1-2 derece sapma olabılıyormuş eee o zaman ne işe yarayacak

Amiin cnm. Ultrason sobuclariniz beklenen dogum tarihi ile uyusuyor mu.. Benim ki sat a gore 12 aralik ultrasonda 29 kasim. Hangisi onemli olan
Benimde iki hafta onde canım doktorum ultrason u baz aliyo en gec 20 kasim dedi banada bakalım

Bence bir sikinti olmaz,nasil olsa kesik atilmisken aliverecek onuda basit bisey,takma kafana

Bende sut zenginiyim ama hic tereyag yapmak aklima gelmemisti,nasil yapiyosun anlatirmisin

oyle ama ya, ne ıcın gıtsen yakalayıp çatala oturtuyolar, zaten nefret edıyorum o sandalyeden
Biraz acemice bir soru olacak ama doğumda da o çatala mı oturacağız? O sancılarla oraya nasıl çıkacağız?

Kızlar günaydınn dün kontrolumuz var 32+0 bebeğimin kilosu 2,18 miş Sizce nasıl ? Şimdilik herşey yolunda gibi..?
Seninle tahmini doğum tarihimiz aynı. Ben de şimdi doktordan çıktım. Çalışabilir raporu aldım. Bebeğimin kilosu 1800 gr. Boyu 42 cm. Doktorum haftasıyla uyumlu, bir problem yok dedi.

Doğuma eşimle birlikte girecektik. Özel hastane olmasına rağmen kesinlikle eşleri almıyoruz dediler.

aaaa bende eşimi istiyorum ama hiç hastaneye sormadık bu durumu özel hastane alır diye düşündüm ben hep birdahaki gidişimde sorayım ay ben kendimi ona alıştırdım ama giremez derse çok üzülürüm

ben pişik kreminde desitin mavi diye duydum ama daha almadım
göğüs kalkanı avent aldı çoğu arkadaş
bebek şampuanı ve bebek yağınıda mustela aldım
deterjan roxy aldım bebek bezi prima alıcam
gögüs kalkanı konusunda çok gereklimi karar veremedim daha
diğer ürünlerin markalarında hala araştırma aşamasındayım

Valla meltem şar die isedim resmen bi anda :) ama şaka maka oluyomus canım bebek idrar torbasina baski yapinca..
canım ya benim çok sık oluyor du maalesef ama kegel egzersizi yaptığımdan beri daha az oluyor sende yap istersen nette nasıl yapıldığı hakkında bilgi var bende işe yaradı belki sende de işe yarar

saol canım

Evet hapşırmakta oyuzden ii deilmis Allahm korusun acilma olurmuş geçti dimi şimdi?

baya oluyo geçeli, ama doktor soylememıstı bana hıc acılma olur falan dıe. Bu acılma muhabbetı kızlar arasında dolasan bı efsane mı, bı doktor mu soylemıs bunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…