- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Çok iyi besleniyormuşsun maşallah, bebek sağlikli olsunda gerisi hiç önemli değil zaten kilosu anormal olsa doktor söylüyor mutlaka , ben hiç bilmiyorum şekerim varmi allah ne verdiyse yiyorum ve tam 14 kilo aldim 32 haftanin icindeyim çok aldim yaninapim engelleyemiyorum kendimi veririm doğumdan sonra artik..
Valla meltem şar die isedim resmen bi anda :) ama şaka maka oluyomus canım bebek idrar torbasina baski yapinca..alemsın emelcım ya :))
Valla meltem şar die isedim resmen bi anda :) ama şaka maka oluyomus canım bebek idrar torbasina baski yapinca..
E yani çalışana cuma bayram arefesi gibi oluyo benim eşimde öyle :)))) bende ıim cnm saolcuma nesesı ıcerısındeyım tatlım, sen nasılsın :)
gecelıgı Suwen ya da Şahinlerden alabılırsın canım, pişik kremi sudocrem ya da bepanten, göğüs kalkanı ve pedi avent, derece ıse ya yurt dısından Exergen Tat 2000c ya da yurt ıcınden Visico Focus alıcam canım. Ama cogu arkdas braun aldı ya da alacaklar.
Evet hapşırmakta oyuzden ii deilmis Allahm korusun acilma olurmuş geçti dimi şimdi?oluyo tabı canım, ben grıp donemımde sureklı kacırdım, degısecek camasır kalmıyodu artık evde :)
bebe şampuan duş jeli yağı vs. bübchen miş en iyisi canım pişik kremi de desitin in mor ambalajlı olanı benim yeğenim 1,5 yaşıonda o krem sayesinde 1 kere bile pişik olmadı göğüs kalkanını chicco aldım ama tavsiye üzerine değil indirimde olduğu için inş doğru bi seçim yapmışımdır. dereceye gelince evde bizim kendimize kullandığımız koltuk altından ölçen derece var o olmaz mı kızlar illa böyle çok para verip yenisini mi almak gerekir
Benimde iki hafta onde canım doktorum ultrason u baz aliyo en gec 20 kasim dedi banada bakalımAmiin cnm. Ultrason sobuclariniz beklenen dogum tarihi ile uyusuyor mu.. Benim ki sat a gore 12 aralik ultrasonda 29 kasim. Hangisi onemli olan
Bence bir sikinti olmaz,nasil olsa kesik atilmisken aliverecek onuda basit bisey,takma kafanaişte acaba doğum sonrasında bi sıkıntı yaratır mı diye düşünüyorum,çünkü hem bebeği alacak hem kisti.kistin alınmasından sonra bi sıkıntı olur mu diye düşünmekten alamıyorum kendimi.çünkü bebek de olacak,sağlam olmam gerek.kistin alınması da bi ameliyat sonuçta
Bende sut zenginiyim ama hic tereyag yapmak aklima gelmemisti,nasil yapiyosun anlatirmisinCanım aynı sorun bende de vardı hem zayıftı hem haftası gerideydi, bende yüklendim süte ve süt ürünlerine ayrica muz ve haşlanmış yumurta yedim tabi benim şöyle bir avantajım var eşim tigemde çalışıyor her hafta 10 kilo süt aliyor içeceğimi ayirip gerisini yogurt yapiyorum, yoğurdun yarisini da robota atıp tereyağı yapıyorum, yağı ayıklayıp kalanı ocağa koyup peynir yapıyorum, yani tamamen organik oluyor ve en son kontrolümde doktorum şaşirdi 800 gr di 3 haftada 850 gr aldı bebisim haftasini da yakaladi sadece karin bolgesi 29 haftalik cikti gerisi 30 du :) ha bu arada kan grubun 0 ise çok fazla süt ürünü tüketme ben 0 im anlamadan çok tükettim hem midemi bozdum hemde ruh halimi etkiledi :)
Biraz acemice bir soru olacak ama doğumda da o çatala mı oturacağız? O sancılarla oraya nasıl çıkacağız?oyle ama ya, ne ıcın gıtsen yakalayıp çatala oturtuyolar, zaten nefret edıyorum o sandalyeden
Seninle tahmini doğum tarihimiz aynı. Ben de şimdi doktordan çıktım. Çalışabilir raporu aldım. Bebeğimin kilosu 1800 gr. Boyu 42 cm. Doktorum haftasıyla uyumlu, bir problem yok dedi.Kızlar günaydınn dün kontrolumuz var 32+0 bebeğimin kilosu 2,18 miş Sizce nasıl ? Şimdilik herşey yolunda gibi..?
Relax mode ve aqua markalarinin yeni sezon pijamalarida cok guzel ve kaliteli yanliz fiyatlari biraz yukseksüpersin cnm
aaaa bende eşimi istiyorum ama hiç hastaneye sormadık bu durumu özel hastane alır diye düşündüm ben hep birdahaki gidişimde sorayım ay ben kendimi ona alıştırdım ama giremez derse çok üzülürümBiraz acemice bir soru olacak ama doğumda da o çatala mı oturacağız? O sancılarla oraya nasıl çıkacağız?
Seninle tahmini doğum tarihimiz aynı. Ben de şimdi doktordan çıktım. Çalışabilir raporu aldım. Bebeğimin kilosu 1800 gr. Boyu 42 cm. Doktorum haftasıyla uyumlu, bir problem yok dedi.
Doğuma eşimle birlikte girecektik. Özel hastane olmasına rağmen kesinlikle eşleri almıyoruz dediler.
ben pişik kreminde desitin mavi diye duydum ama daha almadımkızlar liste çıkardım alınacak birçok şey kalmış maalesef
not aldığım kağıdı kaybettim bazı ürünlerin tavsiye edilen markalarını unuttum yardımcı olurmusunuz
KALAN ALINACAKLAR
PERDE - TÜL
HALI
CİBİNLİK
BİBERON - DR. BROWN
EMZİK - avent soothie emzik
GECELİK -PİJAMA ??
HEDİYELİK - lavanta- magnet vb… (Haftaya eminönüne gidilecek )
BEBEK BEZİ - PRIMA PREMIUM CARE
ISLAK PMUK MENDİL - UNİ
BEBE ŞAMPUAN - ?
BEBE DETERJAN - DALAN ROXY
PİŞİK KREM - ?
ANNE GÖĞÜS KREM - LANSOLIN
GÖĞÜS KALKANI - ?
GÖĞÜS PEDİ - ?
DERECE - ?
aslıcım 180 çok yüksek tokluk da sınır 140Tokluk 180 e kadar normal degil mi
canım ya benim çok sık oluyor du maalesef ama kegel egzersizi yaptığımdan beri daha az oluyor sende yap istersen nette nasıl yapıldığı hakkında bilgi var bende işe yaradı belki sende de işe yararValla meltem şar die isedim resmen bi anda :) ama şaka maka oluyomus canım bebek idrar torbasina baski yapinca..
ben pişik kreminde desitin mavi diye duydum ama daha almadım
göğüs kalkanı avent aldı çoğu arkadaş
bebek şampuanı ve bebek yağınıda mustela aldım
deterjan roxy aldım bebek bezi prima alıcam
gögüs kalkanı konusunda çok gereklimi karar veremedim daha
diğer ürünlerin markalarında hala araştırma aşamasındayım
Valla meltem şar die isedim resmen bi anda :) ama şaka maka oluyomus canım bebek idrar torbasina baski yapinca..
Evet hapşırmakta oyuzden ii deilmis Allahm korusun acilma olurmuş geçti dimi şimdi?
Benimde iki hafta onde canım doktorum ultrason u baz aliyo en gec 20 kasim dedi banada bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?